REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Maria Grapini s-a dezlănțuit în Parlamentul European, pe tema justiției. Video

Maria Grapini s-a dezlănțuit în Parlamentul European, pe tema justiției. Video

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 3005

Europarlamentarul Maria Grapini s-a dezlănțuit în Parlamentul European, acolo unde a cerut explicații privind privind imixtiunea statelor membre în justiția din România.

Maria Grapini

Grapini spune că UE are două viteze, una pentru România și alte state mici, care nu sunt acceptate în Schengen, dar cărora li se impun decizii și alta pentru statele mari, pentru care imixtiunea în actul de justiție nu e permisă.

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Agresivitatea limbajului, fracturi logice... Este evident ca numele pe care ti l-ai ales reflecta si nivelul de intelegere a textului scris din opinia exprimata de tine. Lasa bautura si ia-ti pastilele la ora recomandata de medic. Disonanta cognitiva se vindeca greu.
0
0
amai ciordit baba ceva,un sapun de la wc,o hirtie igienica?asta deabia leaga doua vorbe,ce sa se dezlantuie alfabeta???
0
0
poate ne spui TU si ce atitudidine a luat Rares Bogdan la UE ca se pare ca esti adeptul lui! Asta dupa ce a taiat pensiile speciale!!!
0
0
e fantastic citi adepti are hoata asta de voturi grapini
1
0
Baba are dreptate. Justitia functioneaza. Udrea e la puscarie.
1
1
Dar ce, Elena, ai ramas fara chiloti? Nici nu se mai poarta, sa stii...
1
0
mai bine ramanea la fabrica ei de chiloti
1
0
Am doua procese pe rol: unul civil si altul penal. Cel civil este din septembrie 2014 iar cel penal din iunie 2018 si in nici unul nu s-a dat solutie ci numai termene peste termene. Ce fel de justitie mai e si asta cind toate probele sunt in favoarea mea.
0
0
Ai trait muuult mai bine pe vremea lui Dragnea, sau poate TU o duci bine acum cu dupa ce PNL-USR a parjolit tot si a indatorat tara!
0
1
Sa ne reamintim faptul ca aceasta agramata a fost sluga lui Dragnea , din cand in cand mai apare in actualitate prin agresivitatea discursului si fracturile logice pe care le sustine . O rusine de europarlamentar !
1
1
Ce justitie avem?! In doi ani, am avut doar un termen la proces. In rest amanari si preschimbari de termen. Pe asta isi iau banii judecatorii, tin dosarele la sertar pana mor si martorii si partile implicate. Justitie dupa ureche si interese. Si tanti asta isi permite sa mai zica ceva? Pai sa intrebe ea mai bine in tara ei de ce procesele treneaza cu anii si pe ce isi iau sutele de milioane judecatorii. Pe amanri?! Pe ei cine ii trage la raspundere? Grapini r total pe dinafara si la Galati si Braila de unde provine sunt cei maj mari corupti in jiustitie
1
0
O tipa fara carisma si care mai face si mici gafe dar are coloana vertebrala si nu se inclina in fata altor europarlamentari cum fac majoritatea celor care ne reprezinta. Privitor la cum suntem tratati are dreptate si daca am avea coaie am anunta Europa ca pana nu intram in Schengen noi vom vota impotriva a orice initiativa chiar daca este foarte corecta si buna. Daca nu te impui si nu iti ceri drepturile nimeni nu te respecta.
2
0
Ai aparut iarasi tarlane cu comentariile tale de neam prost,fara bun simt!
0
0
ca in caragiale,a murit cutare,imi dati mie locul lui...
0
0
nu ma, e Eba care cu un discurs scris de altii a incurcat camerele de sedinte de la parlamentul UE!
1
1
Grapineasa asta nu este aceiasi persoana cu tipa aia prinsa cand incerca sa schimbe voturile de ia dat o alta europarlamentara peste mana si sa facut de tot rahatul in Europa?.
0
0
din pacate slugi, vatafi si cozi de topor cum e ala de la primul comentariu ii distrug pe oamenii care fac bine pentru tara!
1
0
O cunosti pe femeia asta? Stii cum gandeste, daca serveste sau nu intereselor noastre in Parlamentul European? Sigur, nu! Dar ai imbratisat un sablon si, fara sa-ti faci un examen critic, te lansezi in consideratii jignitoare. Uita-te putin in propria gradina, pliveste buruienile tale si apoi judeca-i pe altii. Nu crezi ca tot ce a exprimat acolo e un adevar dureros pentru noi? Asta ar trebui sa ramana...
1
0
a zis desteapta ca judecatorii romani nu sunt spagari notorii ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614