REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

MARIAN IORDACHE a fost CONDUS pe ULTIMUL DRUM

MARIAN IORDACHE a fost CONDUS pe ULTIMUL DRUM

Replica API 15 septembrie 2020 | 15:41 3960

Marian Iordache, fostul primar al orașului Medgidia a fost marți, 15 septembrie, condus pe ultimul drum.

Iordache a fost 2 mandate primar al Medgidiei, 3 mandate viceprimar, consilier local și consilier județean.

Slujba de înhumare a fost oficiată de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului împreună cu protopopul Petrică Ciobanu și un sobor de preoți, la Biserica „Sf. Petru și Pavel” din Medgidia (catedrala orașului). Zeci de oameni care l-au cunoscut și l-au îndrăgit au mers la biserică pentru a-i aduce un omagiu.

Ce s-a întâmplat?

Se pare că acesta s-a înecat în timp ce mânca pepene. Tragedia s-a petrecut în cursul serii de duminică, 13 septembrie, în timp ce s-ar fi aflat la domiciliu cu soţia. Aceasta a sunat de urgenţă la 112 şi i-a aplicat manevrele pe care le asculta prin telefon, însă, din păcate, fără succes.

Citeşte şi: A MURIT fostul primar din Medgidia, CONSILIERUL JUDEȚEAN Marian Iordache

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
....sa nu fii suparat pe noi...deja s-a anumtat inlocuitorul dorit de Necoita...el este omul apreciat de toti...omul care de pete 10 ani trandaveste pe banii primariei Cernavoda...el este omul iubit si stimat, OMUL..care aduce peste 2oo voturi in campaniile electorale...n-are carte...nu stie ce-i cu el...dar ...ATENTIE..ADUCE VOTURI...la alegerile prezidentiale,primarul Necoita,radia de fericire,ca are in dreapta lui pe MARELE ADUCATOR DE VOTURI..de el sa ai parte, si sa-ti fie bun sfatuitor...
0
0
mult spectacol pentru unul care a avut functii importante dar nu a lasat nimic bun in acest oras, au fost oameni care au facut mai mult si nu au beneficiat de surle si trambite. sper ca nu l-au bagat pe aleea principala sau aleea ciocoilor
1
0
politician , le avea cu politicul , te inorcea ca la medgidia si cand o luai din loc te trezeai la ...cernavoda , Dumnezeu sa l ierte!
0
1
Sa mi bag in crucea lui. sa ma cac pe el in costiug.
1
1
Preahotomanul de Teo lipsea de acolo. Si-a adus si gasca de interlopi care iau bani de la saraci.
3
0
Priviti jegosilor de politicieni asa veti pati si voi, veti duce cu voi toti banii furati.
6
1
Si pe noi cine ne mai arde ca sau umplut primaria cernavoda de covit
5
0
Cine este fara vina , sa arunce cu piatra . Doar sfinti sunt fara vina . Noi toti sunt cu pacate . De judecat il va judecata Dumnezeu . Sa-i fie tarana usoara .
6
1
inmormantat de alt hot ordinar !!! Muie spagoveanu si prostului de la 12:02 !!!
6
5
Politica dauneaza vietii!Deprinzi lacomia si iti poate fi fatala cind mananci
6
4
Amice:Vrabie ba Maimutoi Tolomac si blegoman lasa in Pace sufletul lui sa se odihneasca-se in Rai fara sa te mai legi de sufletul lui chinuit care se odihneasca-se in Rai langa ingerii si Bunul Dumnezeu! Ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
5
6
l-a ajuns blestemele celor care le-a facut rau atat in medgidia cat si in cernavoda ! a facut abuzuri multe in afara fisei postului pe care o avea si in afara legalitatii .
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218