REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Mariana GÂJU REZOLVĂ treburile ca MAFIOȚII, pe ÎNTUNERIC, fără MARTORI!

Mariana GÂJU REZOLVĂ treburile ca MAFIOȚII, pe ÎNTUNERIC, fără MARTORI!

Replica API 6 decembrie 2021 | 00:05 18591

Primăriţa comunei Cumpăna, Mariana Gâju, este cunoscută la nivel judeţean, naţional, internaţional, ba chiar galactic, ca femeia cu mâinile de fier. Nimeni nu iese din cuvântul ei și toată lumea pleacă capul atunci când apare Gâju în preajmă. Cel mai supus pare a fi consilierul local preferat al primăriței, Iulian Brânză, mâna dreaptă a primăriței, putem spune, care nu iese niciodată din grațiile acesteia. Iar sfaturile publice pe care i le dă primărița sunt demne de un șef de clan mafiot.

Într-o înregistrare audio ce face înconjurul internetului Mariana Gâju, ”PSD-ista comunista”, după cum însăși Gâju își spune, a demonstrat, încă o dată că este un adevărat tartor în Consiliul Local, cel puțin. Iar sfaturile pe care i le dă lui Iulian Brânză par demne de cele ale unui șef de clan mafiot.

Iulian Brânză

”Dacă poți, când ești singur la întuneric, dă-i una și lasă-l… are martori, are ceva? Dar aici te-a văzut o lume întreagă. Ai înțeles, Iuliane? Așa trebuie făcut. Dacă la nivelul acesta am ajuns, nu glumesc”, se aude Mariana Gâju pe înregistrare. În loc să-i bată obrazul și să-i facă educație Marianei Gâju, explicându-i că violența naște violență, iar sfaturile sale nu sunt demne de un bun primar, aleșii locali, cel mai probabil, social democrați, îmbrățișează atitudinea Marianei Gâju, ba chiar se gândesc să-i pună în practică îndemnurile. Unul din consilieri care vrea să afle pe unde nu sunt camere de supraveghere, ca să nu existe probe. ”Facem cum spuneți dumneavoastră”, spune o voce de femeie.

Totul a pornit după ce Iulian Brânză s-ar fi certat și s-ar fi înjurat pe un grup de facebook cu o persoană.

preocupările lui Iulian Brânză

Suntem curioși care este poziția șefilor săi, la nivel de partid, și dacă aceștia sunt de acord cu atitudinea teroristă a primăriței care conduce, de 20 de ani, localitatea Cumpăna!

AUDIO:

Contactată pentru un punct de vedere, Mariana Gâju nu a putut răspunde la telefon, după cum ne-a spus viceprimarul, primărița find ocupată cu pachetele de sărbători pentru copii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gaju simuleaza avarii electrice ca locuitorii sa nu vada stirile impotriva ei.
26
1
Aceeasi interlopi care mi-au marcat copilaria. I-am vazut lovind cu picioarele copii la pamant care erau certati cu beizadele lor.
21
1
Puteti voi dragilor sa spuneti ce doriti si ce nu doriti despre stimabila doamna primar... Este prea smechera pe pizdoiul ei de pheloponeza!
1
21
Refuzul victimelor si ostaticilor de a coopera cu cineva din exterior sau cu autoritatile pentru binele propriu.
19
1
Dezvoltarea unei atitudini pozitive fata de agresor.
18
1
Este mult prea puternica & mult prea buna pentru toti cei care va razboiti cu ea pe internet ! De aceea ati fost umiliti la fiecare tur de scrutin...
5
24
Mariuco, se aude ca ti-a ramas branza in burduf de cateva ori.
18
2
Sotul stie ca am cheia de la broasca din spate?
18
2
Incerci sa minti poporul cu televizorul in era digitala, Mariano. Degeaba mergi la televiziunea lui Voiculescu. Lumea s-a schimbat. Ar fi dragut sa ramai si fara pensia speciala.
25
2
Fara penali in functii publice.
24
3
Daca vrei sa-ti speli rusinea, fie demisionezi, fie ii dai afara pe toti din actualul grup infractional psd Cumpana si recrutezi membri tineri, de preferat nu beizadele.
24
2
Sa-ti fie rusine, Gajule! Demisia! Dar nu ne asteptam la lucruri mari de la oameni mici... Mi-e scarba de asa comportament si limbaj josnic. Ai o varsta, dar o ai degeaba.
25
3
Oare dupa ce pleaca de la primarie, merge la poarta alba?
13
2
Fapta de a indemna publicul, verbal, in scris sau prin orice alte mijloace, sa savarseasca infractiuni se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda !
13
2
Pismis face sex cu Vera in auto de servici .
4
3
Nea Branza ai facut-o de oaie
26
1
Dam drumul la activare
1
32
DIICOT has joined the chat.
41
3
Asa va trebuie daca votati o analfabeta ca primar! Voi nu vedeti ba ca are un vocabular de 200 de cuvinte? Cel amenintat sa-i faca plangere penala!
26
2
Never forget that PSD is and always has been communist.
18
3
Pesedistii au inclinatii pro-ruse. Au steagul urss atarnat in dormitor, mostenit din familie. Mustaciosul Dragnea e nepotul lui Marin Dragnea decorat in 2015 de Putin. PSD fura si dezbina, un fel de transnistria la noi cu agenti infiltrati gata de revolutie.
51
6
Voi ati observat ca toate gaitzele astea de sex feminin ce detin o functie la stat au freza asta comunistoida ?
28
3
controale la aia certati cu legea din cumpana seara miroase puternic a locomotiva si banuim dece
70
4
In ultimele zile au oprit intentionat si des lumina de la stalpi pentru favorizarea interlopilor locali care se intorc de la furat. Noapte ca hotii sau o alta coincidenta?
29
4
Fapta de a indemna publicul, verbal, in scris sau prin orice alte mijloace, sa savarseasca infractiuni se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda, fara a se putea depasi pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea la savarsirea careia s-a instigat.
33
4
Aar face bine sa monteze in regim de urgenta camere pe strazi pentru a spala rusinea sau asta va fi ultimul mandat PSD din istoria Cumpenei. Nu uitam, nu iertam.
36
4
Gaju ar face bine sa monteze in regim de urgenta camere pe strazi pentru a spala rusinea sau asta va fi ultimul mandat PSD din istoria Cumpenei. Nu uitam, nu iertam.
31
5
Lasa mai ca. Rezolva baieti sai faca dosare ca e locul langa. Mazare si iei
22
3
de origine asiatica
16
4
Sa ia Ciuma Rosie masuri ??!! ha, ha, ha.....
21
3
Cum naiba sa fie ala consilier vreodata undeva ... cata minte iti trebuie sa postezi asa ceva de fel, darmite cand mai esti si persoana publica ; bine, plm persoana publica la el
25
2
Asa trebuie ! Asta este DEMOCRZTIA !
4
22
Sa imi ciufuliti barzoiu....de chichi 3 lei ridichi
4
14
CE sa ceri de la o PSD-ista,am auzit ca si la scoala a fost premianta scolii
27
4
E cineva surprins?
39
4
au ajuns pe la guvernare
35
10

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389