REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MARIANA GÂJU s-a ales cu un DOSAR PENAL pentru AMENINȚARE!

MARIANA GÂJU s-a ales cu un DOSAR PENAL pentru AMENINȚARE!

Replica API 14 decembrie 2021 | 08:17 6400

Mariana Gâju are grave probleme, după ce a manifestat, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local, îndemnuri interlope. Gâju își îndemna un consilier, pe Iulian Brânză, mâna ei dreaptă, să-l bată pe cel care îl deranjează, dar pe întuneric, să nu fie văzut, și fără camere și martori. Cel cărui îi era adresată amenințarea este Nicu Nicărel, din Cumpăna, un ”prieten” al Marianei Gâju.

”Dacă poți, când ești singur la întuneric, dă-i una și lasă-l… are martori, are ceva? Dar aici te-a văzut o lume întreagă. Ai înțeles, Iuliane? Așa trebuie făcut. Dacă la nivelul acesta am ajuns, nu glumesc”, se aude Mariana Gâju pe înregistrare. În loc să-i bată obrazul și să-i facă educație Marianei Gâju, explicându-i că violența naște violență, iar sfaturile sale nu sunt demne de un bun primar, aleșii locali, cel mai probabil, social democrați, îmbrățișează atitudinea Marianei Gâju, ba chiar se gândesc să-i pună în practică îndemnurile. Unul din consilieri care vrea să afle pe unde nu sunt camere de supraveghere, ca să nu existe probe. ”Facem cum spuneți dumneavoastră”, spune o voce de femeie.

Totul a pornit după ce Iulian Brânză s-ar fi certat și s-ar fi înjurat pe un grup de facebook cu o persoană.

Ascultă îndemnul mafiot mai jos:

Nicu Nicărel i-a făcut plângere penală primăriței

Persoana căreia îi erau adresate amenințările este Nicu Nicărel, membru fondator al filialei USR Cumpăna.

Nicu Nicărel

Nicu Nicărel a declarat, în exclusivitate pentru Replica, că divergențele cu primărița nu sunt de ieri, de azi, ci de mai mult timp. ”Povestea este lungă. Ne-am contrariat de dinainte de alegeri. Băiețelul meu a suferit o fisură de timpan la grădiniță improvizată într-o sala de sport. Am aflat că nu dețin autorizații nici măcar pentru funcționarea sălii propriu-zise. La alegerile parlamentare, a luat foc tabloul electric din acea sală, unde erau amenajate 2 secții de votare. Am postat faptul că nu dețin autorizații, apoi a venit în secția unde eram arondat și m-a jignit, deși nu avea voie să pătrundă în secție, decât să supravegheze procesul de votare. Am filmat-o, ulterior am fost amendat de către Poliția Locală, pentru un comentariu. Am câștigat în prima instanța, iar mâine (n.red. astăzi, 14 decembrie) am recursul. Sesizările mele nu au fost luate în seamă. Multe alte contre pe rețelele de socializare. Am participat la protestul anti Dăncilă de la Pavilion. I-am prins pe reprezentanții primăriei cu două gropi de gunoi ilegale, chiar și în fapt, fiind amendați de către Garda de Mediu. Ce mai, sunt că un ghimpe!”, a declarat, pentru Replica, Nicărel.

Nicărel a formulat plângere la IPJ

Acesta a mai precizat faptul că a mers la IPJ să-i facă plângere pe 2 decembrie. În acest caz, a fost deschis dosar penal pentru amenințare. Vizată este Mariana Gâju, dar și consilierul Iulian Brânză și Adrian Nedelcu, zis Pistel.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mafia de la tara pute a balega
1
0
M l_l i E P S D
22
0
creca ne da Duamna share locaishon ,da sa nu ne vede Nicu sifonu , mare atenshion bajetziii
1
13
ninge boss ne aranjam bine cu motorina e iarna grea. pregatiti utilajele bosilor. vorbiti la enel
0
14
poate ne prinde ashtia . ba asteptati sa uite lumea ca bate la ochii
0
14
Vorbiti cu baietii de la confort urban fara sabii de data asta ca e toti cu ochii pa noi. Ii urmariti cu camera de pe totem cand intra, cand e singuri dati drumul la activare.
0
11
V-am zis ba ca ne face probleme. Iuliane opresti generatorul radiocoasta. Cum te-am invatat Pistele, fara dusmani, fara martori. S-a impiediat aia e
0
11
Dam drumu la activare doamna ? Pupavas ghiulu ala de mare fonduri europene valoare .Ie regina nostra mondiala .mare boss da boss gaju famyly pa veatza
0
11
Nu se atinge nimeni de pensia mea speciala! Tot va prinde Costel cu baietii la intuneric. Enel stii ce ai de facut!
1
11
Vrei ca nepotele sa creasca intr-o comuna unde se vand droguri si se injunghie interlopii la 50 de metri de sectia de politie?
21
0
Nu te-am votat niciodata, dar te iert si ai votul meu ca sa-ti repari greselile doar daca ai sa iesi din PSD. M-am nascut in Cumpana, lumea NU a votat psd, a votat Gaju. Te-ai inconjurat cu vipere, aici gresesti.
52
0
da ce mintii ? la intuneric nu era nimeni , am luat s noi o canistra doua pa zi ,da ie mari utilajele nu ze simte liipsa . va ia baieti pa sus sifoanelor .suntem bazati mafia comfort
0
25
Urmeza ancheta impotriva Confort Urban, se anunta ani grei de inchisoare pentru mafia bordurilor si interlopii lui Gaju din Cumpana
31
0
O golanie marca Aur , niste golani fara scrupule hooo
1
1
Communist bitch
3
0
14 noiembrie 2021, ora 8:20 un tanar a fost injunghiat in abdomen pe strada Scolii din Cumpana, chiar in fata magazinului de unde isi cumpara elevii de mancare.
20
0
Nu stapaniti gramatica si vorbiti despre politica? Comentariile psd-istilor par scrise de refugiati din Transnistria.
18
0
cate manevre face asta deaia se crede ia mafioata
2
0
De la Nistru pan la Don, davai ceas, davai palton. Davai ceas, davai mosie, haraso tovarasie.
1
13
si pe cosh ciug
3
0
Tovarasa Gaju este manjita din cap si pana-n picioare.Nu mai stie ce sa faca cu banii, si acum face pe nebuna i s-a urcat figurile la cap!!!
12
0
Dar prietena ei Samoila Cristina de la Casa de Pensii Constanta , pe cand? Si aceasta procedeaza la fel, hartuieste si urla exact ca si Gaju.
11
0
gaju este FUNCTIONAR PUBLIC, ART. 368 CP spune ca pedeapsa este INCHISOARE DE LA 1 LA 5 ANI !!!! De ce doar dosar penal ? ? ?
12
2
schinbati prefectul
7
1
poate se sesizeaza si institutiile statului, nu e o amenintare grava?
13
1
aveti ce ati votat
9
1
O iertam pe Gaju doar daca paraseste partidul.
22
2
mai dativa in mortii vostri de primitivi
2
25
Cinei Nicarel nu stiti ? el in permanenta ataca si aduce injurii PSD-ului precum mocanis : psd psd el sustinand ca pana la urma astiavor dispare ce asa vrea el intrebatil, este de acord cu usr-isti chiar dorseste schimbarile spuse de usr, deci trageti singuri concluzia adevarata !
3
32
Daca indrazniti sa-i faceti ceva, PSD Cumpana dispare. O sa va voteze doar rudele.
25
2
oare la puscarie are coafor ?
23
2
"DAIZUS 7 dec 09:18 Este mult prea puternica & mult prea buna pentru toti cei care va razboiti cu ea pe internet ! De aceea ati fost umiliti la fiecare tur de scrutin..."
5
15
Inseamna ca Nicarel asta o merita daca nu l inghite nimeni. O fi si un tupeist enervant. Lasa sa i dea.
5
43
Oare daca toate aceste comentarii nmocturne & matinale ar fi pro-
4
27
e un slugarnic de ultima speta
25
3
asta care comenteaza pro-Gaju la fiecare stire, e Mugur ala care aplauda orice pe cumpananews
30
3
Hai cu o condamnare ceva!!!
26
3
Tanti Gaja va treage placute cand vrea scoica ei !
4
36
da pe modelul Radu Mazare, minoritatile din cartierele alea pentru 2 mici cu mustar pun stampila pe "votati trandafirul"
25
3
femeia asta se mumifica
15
3
se vand droguri in cumpana, nu cumva stii deja stimabila doamna ? auzim ca se invart bani grei, poate batausii dumitale stiu mai bine . asteptam o anchetta , ca nu e normal sa distrugeti viata tinerilor
34
4
Avem 18 politisti locali cat ne permite legea? Nu avem. Din cati avem, cel putin 2 politisti locali au legaturi cu interlopii din Cumpana.
28
2
Ai facut cartiere de minoritati analfabete cu drept de vot. Vrem camere pe strazi! Locuitorii i-au prins furand carnati. E Cumpana un fel de las fierbinti?
42
3
Vrem supraveghere video pe toate strazile din Cumpana! Locuitorii au dreptul sa solicite probe video in cazul oricarei ilegalitati reclamate.
47
2
Vedea-te-as tinandu-te de mana cu Iliescu intr-un cazan cu smoala.
17
3
Doar pentru simplu fapt ca a mazgalit totemul cu mwie psd, sa ameninti si instigi la violenta? Durerea ei cea mai mare e ca a jignit partidul. Nici nu stii cat esti de mica, Gajule. Norocul tau e ca nu s-a ajuns la violenta, altfel dosarul tau penal ar fi fost mult mai stufos.
38
5
e manjita rau cotofana..
28
3
Bine ca s-a "contrariat" cu ea!
16
1
Stie cineva cati bani europeni a fraudat nemernica asta? Parca era o ancheta ceva si cu o agentie de turism din Constanta.
33
2
Trebuia sa se ajunga si la asa ceva. La ce va asteptati de la aceasta analfabeta. Cred ca senatoarea Sosoaca fosta AUR ar putea lua lectii de la ea.
31
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468