REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mariana Soceanu, de la CT BUS, a SUSTRAS bani din CASIERIA RATC, pe vremea când era CONTABIL ŞEF

Mariana Soceanu, de la CT BUS, a SUSTRAS bani din CASIERIA RATC, pe vremea când era CONTABIL ŞEF

Replica API 27 octombrie 2020 | 00:11 20818

Noi detalii ies la iveală despre directorul economic în cadrul CT Bus Constanța, Mariana Soceanu, despre care Replica a adus în atenția opiniei publice modul cum și-a descoperit valențe liberale, după ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile! Simpatizanta fostului primar a sustras diferite sume de bani din cadrul regiei, pe vremea când era contabil şef, pe care le-a folosit în interes personal, transformând, practic, fosta Regie într-o instituție nebancară. Nu a furat, cică, doar a împrumutat diferite sume de bani, timp de câteva luni, pe care le-a considerat… mici avansuri din salariu. Pentru un astfel de gest, altul și-ar fi pierdut locul de muncă și, poate, s-ar fi ales și cu un dosar penal. În schimb, Mariana Soceanu a scăpat liniștită și, mai mult, a fost premiată cu o avansare în funcție… de la contabil şef, la director economic, după ce Făgădău a ajuns primar.

Mariana Soceanu

Mariana Soceanu este directorul executiv al CT BUS din august 2017, fiind numită în funcție la un an după ce Făgădău a devenit primarul Constanței. În urmă cu câţiva ani, în urma unui control, au fost descoperite manglele făcute de Soceanu pe vremea când era contabilul șef al regiei, iar director general era Dumitru Coiciu care, pesemne a închis ochii la ilegalitățile comise de angajată.

Cum a descoperit fostul director executiv fapta Marianei Soceanu!

Așa cum arătam și mai sus, Mariana Soceanu a deținut funcția de contabil şef al fostei RATC până în anul 2017. În urma verificării contului 426.1 ”Drepturi de personal ridicate ale salariaților”, s-a constatat că Marian Soceanu a ridicat din casieria Autobazei Autobuze sume de bani în avans din salariul cuvenit în viitor. Astfel, în luna mai 2007 a ridicat suma de 2700 lei, în luna iunie 2007 a ridicat 2600 de lei, reprezentând salariul pe lunile august (parțial), septembrie, octombrie și noiembrie (parțial) 2007. În luna iulie 2007 a mai ridicat 2000 de lei, reprezentând salariul pe lunile noiembrie (parțial) și decembrie 2007. Aceste sume urmau să fie compensate în lunile în care deveneau exigibile.

În această situație, Soceanu a profitat de funcția sa, întocmind singură ștatul de plată și, folosind astfel banii Regiei ca un împrumut fără dobândă. Acestea fiind spuse, noua administrație locală cel mai probabil va lua la puricat documentele societății aflată în subordinea Primăriei. Și, nu mare ne-ar fi mirarea dacă ne trezim şi cu alte surprize!

Soceanu, surprinsă dând târcoale sediului PNL

Reamintim că, săptămâna trecută, Mariana Soceanu a fost surprinsă pe înserat la sediul Partidului Național Liberal de pe strada Traian. Cel mai probabil, doamna director economic de la CT Bus voia să-și caute un punct de sprijin la noua echipă de conducere a județului Constanța și să le spună că ea era nemulțumită de ceea ce se întâmpla în judeţul Constanța, de Făgădău, și la CT Bus, dar nu avea ce să facă.

Mariana Soceanu

Dezvăluirile Replica au stârnit un tsunami

În urma dezvăluirilor făcute de Replica, doamna cu pricina a creat un adevărat tsunami, urlând şi spunând că nu pleacă de pe funcţie, că şi-a aranjat cu liberalii (n. red. cu care liberali, ea ştie), că nu o va da nimeni afară din societate, ocupând postul în urma unui mandat de manager. Mai mult, doamna Soceanu s-a simtit deranjată şi a început să facă investigaţii pentru a descoperi de unde am aflat noi mişcarea şi de la cine. În urma unei analize amănunţite, a ajuns la concluzia că secretara sau şoferul au trădat-o, ameninţându-i că-i va da afară săptămâna aceasta.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ea este minciuna pe langa doamna Samoila cea de la casa pensilor
1
0
Salariu de 18000lei pe luna are scroafa asta Vezi Mariuto ca vine cutremuru peste tine
6
5
Asa fura si Fotu liderul de sindicat de la aeroport banii de la cotizatii
3
0
PNL-isti ce mai astreptati sa dati afara scroafa din functie?Aratati acum ca sunteti adevarati PNL-isti.
8
9
daca te uiti la profilu ei de fesbuc, barba su tot asa cap de porc are...zici ca e fra su
13
9
romanii condusi de ai lor bravi impostori,istoria se scrie cu imprumuturi luate de baietii destepti si platite de noi si urmasii urmasilor nostri.... vedeti asa e vanduta Romania pt a 4 oara,fiecare presedinte a vandut-o crezand ca o rascumpara urmatorul
7
2
Iti trebuie o vacanta prelungita la puscarie ! Sa ti resetezi freza si sa inapoiezi spagile !
14
7
minciuni... o cunosc pe Mariana si este o persoana de incredere si cinstita
13
25
Sa furi ca si contabil e mizerabil, pasibila de carcera
15
7
gatul ei ar avea gura sa vorbesca,cati interlopi cu cravata,politicieni si smecheri din primarie au trecut in vizita ORL ,ar fi un scandal imens ....
16
7
Stati asa ca a veni Bizineche acu...sa vedeti tsunamiuri si furtuni!
10
6
Tsunami intr-un pahar cu apa. Incearca si ea sa arate ca e inca stapana pe situatie, desi stie ca a batut gongul pentru sfarsitul carierei ei de "succes". Acum se pune problema daca iese din scena cu dosar sau fara. Dar se ocupa sotu' de asta, nu? hai sa se arate adevarul !
23
6
Parca provine din Egiptul Antic , dupa mufa , una paisanca ...
18
7
daca mai fac dezvaluiri fac si tornade
4
8
sclavilor, comentarii inchise la articole despre pnl isti!!! mizerii imputite!!!
11
15
Un proverb vechi spune asa : " azi furi un ou si maine furi un bou "!! Pardon, am vrut sa spun O VACA !!!
23
8
O RABLA SPARTA CU REMOCA . LA POARTA ALBA CU PUBELA
27
10
hai mariana ca ai deja bagajul facut, poate te mai angajeaza aia de la sacele , ca astia de aici stiu care e treaba
22
8
Atata comentarii fara rost,pe noi catatenii cum arata fizic,ori ne intereseaza "numeni nu este mai presus de LEGE"!.Inchipuiti-va cum este la RAJA,RADET,Primarie,etc.
20
6
e slabuta.
9
6
De fapt, ea pare sanatoasa, dar ea are o jumatate de litru de sange stricat si-n virtutea circulatiei sangelui, cand acea portiune ajunge la ceea ce ea, intru-un moment de optimism numeste creier, pentru ca nu poate fi vorba de creier, o apuca pandaliile, se suie pe garduri, face ca toti dracii, face bau, sperie batranii dupa burlan.
38
9
Are fata de bidon turtit
42
10
Este asa urata ca latra pisicile dupa ea pe strada cand trece!
46
8
Nu pot ca lovesc in Gelil,de la udttmr aliati pnl
14
4
o penala maxima
38
9
This woman is disgusting...
40
9
Asta nu stiu de ce o mai dati.O obosita.
28
9
Nu le ajung salariile nesimtite trebuie sa si fure.
42
8
ca a luat avans? Hai, sa mori tu Rocsano? Ai baut si tu apa dupa Obeza de la Replica!
31
9
Muye Fagabou muye psd MUYE soceanu. Draq de zdrente si secaturi. Ce fata de cap de cal
37
17
Pai , in pula noastra , parca leshinatii astia de ka R.A.T.C. ... pardpn CT BUS se laudau ca isi vor extinde traseele pana la Navodari , Ovidiu , M.Kog. , Cumpana cu primarii lor ! Gata , au trecut alegerile locale si ... muie s.r.l. pt. cetatenii din jud. CTA !
48
10
Daca are demnitate sa isi dea demisia!
54
11
Aceasta soceanu, sa-si faca valiza pentru o vacanta la targsor
55
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614