REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Marilena DRAGNEA şi Şenol ALI, noii SUBPREFECŢI ai CONSTANŢEI!

Marilena DRAGNEA şi Şenol ALI, noii SUBPREFECŢI ai CONSTANŢEI!

Replica API 13 ianuarie 2022 | 10:18 8084

În ședința de guvern de miercuri, 12 ianuarie a.c. au fost numiți în funcție mai mulți subprefecți printre care și Marilena Dragnea, propunerea PSD Constanța, dar şi Şenol Ali, propunerea Uniunii Democrate Turce din România.

Susţinută şi propulsată în politică de omul de afaceri Jean Paul Tucan (fost PNL), care a angajat-o în urmă cu 10 ani şi la Compania de Drumuri, Marilena Dragnea a ajuns candidat în 2016 la Primăria Năvodari, din partea PNL, fiind contracandidatul social-democratului Florin Chelaru. La acea vreme, Dragnea mărturisea că a petrecut mult timp prin diverse primării conduse de liberali, ca jurist care depune muncă voluntară, pentru a acumula experienţă.

Marilena Dragnea

Joi, 13 ianuarie a.c., Marilena Dragnea va depune jurământul, urmând să-și dea demisia din funcția de consilier județean.

„Pornesc la drum cu gânduri serioase, știu ce mă așteaptă“, a spus, pentru Replica, Marilena Dragnea.

Şenol Ali, numit, din nou, subprefect

Şenol Ali, propus de Uniunea Democrată Turcă din România pentru funcţia de subprefect, a fost numit prin Hotârâre de Guvern pentru a exercita această funcţie în cadrul Instituţiei Prefectului-Judeţul Constanţa, în şedinţa Executivului din data de 12 ianuarie 2022. Şenol Ali este de profesie inginer şi a mai deţinut funcţia de subprefect al judeţului Constanţa în perioada decembrie 2018-martie 2021, tot la propunerea Uniunii Democrate Turce din România.

Şenol Ali

În calitate de subprefect al judeţului Constanţa, Şenol Ali a avut ca atribuţie coordonarea activităţii din cadrul unor servicii publice precum, Serviciul public comunitar regim permise de conducere şi înmatricularea vehiculelor, Serviciul public comunitar de paşapoarte, dar şi a activității Biroului de informare. Relaţii cu publicul. Secretariat şi arhivă din cadrul Instituţiei Prefectului. În perioada 2018-2021, subprefectul Şenol Ali a fost preşedinte al Serviciului Control Intern Managerial, secretar al comisiei judeţene de fond funciar şi membru al Colegiului Prefectural şi al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică la nivelul judeţului Constanţa. Înainte să devină funcţionar public şi să ocupe funcţia de subprefect al judeţului Constanţa, Şenol Ali a lucrat în domeniul privat, la importante companii multinaţionale fiind un bun cunoscător al mediului de afaceri.

Şenol Ali este absolvent al Facultăţii de Ştiinţă şi Ingineria Materialelor-Universitatea Politehnică Bucureşti (1994) şi din anul 2018 este funcţionar public. Şenol Ali are 54 de ani, este căsătorit şi are un copil.

M.P., A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce fata de om serios are zdreanta aia.sigur nu e sluga lu stroe si va face multe lucruri bune pt oamenii din constanta
1
1
Asta dintr-un vanzator la benzinaria OMV a ajuns subprefect. Mare cwrva politica asta
15
3
Pacat ca nu a ajuns la navodari, sigur izbavea ceva frumos, scotea dalele albe si le schimba cu unele gri, si pe cele gri le schimba cu cele albe, fabulos, daca mai punea si un strat de gazon peste cel existent era vis
12
1
Ce mizerie este politica asta
13
1
ne e bine ca are prea multe legaruri cu PNL ul.....ar fi trebuit un pesedist ....adevarat nu un migraror
5
2
Creca o suge bini di tat
9
1
Heaven help us all.
5
3
Sa ii lingi borekutzu lu Marilena
2
11
Stie, ce o asteapta... nu?
5
1
La pensiile speciale, davas la mwie de jnapani
15
2
Angajez vanzator taraba leguma fructe, ca doamna ce era inainte s a facut subprefect.
35
1
se...cati mai multi si pe salarii cat mai mari, dar treaba sa faca de pe scaunul lor de bugetari!
11
2
cea mai infecta femeie in viata
46
2
Cindva , cineva a zis o vorba -" femeia are viitorul in fata, pe cind la barbat atirna viitorul".
42
1
Nu-i rea. Merge o tura.
37
1
A venit inca un bugetar
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272