REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Marocanul care a accidentat intenţionat o persoană, trimis în judecată pentru conducere fără permis!

Marocanul care a accidentat intenţionat o persoană, trimis în judecată pentru conducere fără permis!

Replica API 10 ianuarie 2017 | 23:23 255

„Vedetă” la Constanţa:

„Vedetă” la Constanţa:

Nici bine nu a ieşit din arest şi iar a fost trimis în judecată. Acum, Jamma Saad apare în două dosare penale, unul aflat pe rolul Judecătoriei Constanţa şi celălalt pe rolul Tribunalului, pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi tentativă de omor.

Mai exact, pe 15 martie 2016, un bărbat a fost lovit de un autoturism, în timp ce se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal. Ulterior, oamenii legii au stabilit că Saad Jamma, după ce s-a certat cu un tânăr, pe fondul unei datorii, fiind bătut crunt, l-a urmărit cu maşina şi l-a lovit în mod intenţionat. În urma anchetei, oamenii legii au stabilit că între persoana vătămată care era însoţită de doi prieteni şi conducătorul auto Saad Jamma, care era însoţit de către prietena sa, a avut loc o altercaţie în incinta unui local din Satul de Vacanţă, pe fondul unei datorii băneşti. Mai exact, marocanul a fost vizitat de M.C., însoţit de două persoane, care i-a solicitat să-i restituie datoria. Cum Saad nu a vrut să dea banii, a fost agresat. Ulterior, M.C. şi însoţitorii săi s-au deplasat pedestru, traversând bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi apoi breteaua ce face legătura dintre acesta şi bulevardul Aurel Vlaicu, ambele pe trecerea pentru pietoni marcată, moment în care, de grupul lor s-a apropiat un autoturism, condus de Saad Jamma, care a virat brusc la dreapta accidentându-l pe M. C., după care a părăsit locul faptei. Având în vedere împrejurările concrete în care s-a comis fapta, individul a fost arestat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a preluat cercetările şi individul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, următorul termen fiind stabilit pentru data de 10 ianuarie anul curent. Între timp, a fost eliberat şi plasat în arest la domiciliu, iar apoi, în aprilie 2015, a fost lăsat sub control judiciar. Dar nu a trecut mult timp şi a comis o altă infracţiune.

Mai precis, el a condus fără permis, acesta fiindu-i suspendat pe perioada anchetei. Astfel, pe 6.01.2017, Jamma Saad a fost trimis în judecată pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere (art.335 NCP) al 2 cp; art 338 al 2 cp.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
afara cu romanii din tara
1
0
Afara din tara cu maimutele astea.
2
0
mda. se pare ca masina la unii e arma alba letala !
2
0
Afara cu musulmanii din Romania
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212