REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Martina Navratilova, noi cuvinte superbe pentru Simona Halep: „E un ambasador grozav pentru tenisul feminin”

Martina Navratilova, noi cuvinte superbe pentru Simona Halep: „E un ambasador grozav pentru tenisul feminin”

Replica API 30 iulie 2019 | 00:00 451

Nu mai e un secret că Martina Navratilova (62 de ani) e una dintre marile admiratoare ale Simonei Halep (27 de ani, 4 WTA). Fosta mare jucătoare din Cehia a oferit o serie de declarații măgulitoare despre sportiva noastră.

„Simona este foarte smerită! E plăcută de toate jucătoarele. Îşi respectă mereu adversarele, iar atunci când pierde sau câştigă este aceeaşi persoană. Este iubită în intreaga lume. Este un ambasador grozav pentru tenisul feminin în întreaga lume.

Pentru tenis, faptul că o avem pe Simona reprezintă o mare bucurie şi un mare câştig. Este un model pentru toată lumea, de la tineri până la jucătoarele din actuala generaţie”, a spus Navratilova, la Tennis Channel.

Navratilova: „Ar fi o prostie să nu repete această mentalitate”

Navratilova și-a exprimat laudele pentru Simonei Halep și după victoria de la Wimbledon în fața Serenei Willliams (37 de ani, 9 WTA), scor 6-2, 6-2.

„Câștigarea finalei de la Wimbledon în mai puțin de o oră și faptul că a pierdut doar patru game-uri în fața Serenei ar trebui să o facă pe Simona să înțeleagă faptul că este pe calea cea bună în ceea ce privește tenisul, dar și cum își controlează emoțiile și atitudinea. Dacă vrea să continue așa, trebuie doar să facă ce a făcut și contra Serenei. Floare la ureche, nu-i așa? Evident că nu, dar Simona nu trebuie sa facă ceva diferit.

Trebuie ca acum să aibă mai multă încredere în ea. Ei îi place să joace la siguranță, dar în finala de la Wimbledon a avut o atitudine pozitivă și ofensivă. Iar dacă totul a funcționat atât de bine împotriva Serenei, cum va funcționa împotriva celorlalte? Ar fi o prostie să nu încerce să repete acea mentalitate”, spunea Navratilova, într-un interviu acordat site-ului oficial al WTA.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i s-a pus pata pe mia
4
2
Ce lesbo perversa e si asta...daca mai prindea teren si era mai tanara sigur vroia sa treaca de la WTA la ATP,ca se practica mai nou,fete care se simt baieti pot sa concureze in sport la baieti sau fete la alegere,depinde ce sex iti alegi...mentalitate USR ista
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272