REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

MASCAȚII au ÎMPÂNZIT străzile din Constanța! Au oprit mai multe mașini, în căutarea unor suspecți!

MASCAȚII au ÎMPÂNZIT străzile din Constanța! Au oprit mai multe mașini, în căutarea unor suspecți!

Replica API 20 decembrie 2018 | 15:07 558

Acțiune de amploare pe străzile din Constanța, miercuri, 19 decembrie. Mai mulți oameni ai legii, mascați, au acționat pe mai multe străzi din municipiu, inclusiv pe Soveja, acolo unde au tras pe dreapta autovehicule, în căutarea unor suspecți. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre o acțiune coordonată de DIICOT, care colaborează inclusiv cu Poliția Română într-un dosar în care este vizată o grupare infracțională, ai cărei membri sunt din mai multe județe, inclusiv Constanța, și care s-ar ocupa cu traficul de droguri. Ancheta este în toi, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Update: Potrivit unor martori, oamenii legii au ridicat din Constanța un membru al clanului Oaie. A fost filat și depistat în trafic!

Ce spun oamenii legii!

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Ploiești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. - S.T. Ploiești, au efectuat o depistare în flagrant delict și 4 percheziții, în județele Prahova și Constanța, la persoane bănuite de trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 5 persoane au fost reținute.

La data de 19 decembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au efectuat o prindere în flagrant delict și 4 percheziții în județele Prahova și Constanța, într-o cauză penală privind traficul cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2017-2018, persoanele în cauză ar fi comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive către mai multe persoane din Ploiești.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat de la locuințele bănuiților aproximativ 180 grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, o parte dintre ele fiind deja ambalate pentru distribuție, ustensile pentru consum și bani.

5 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Ploiești, iar procurorul de caz a dispus reținerea acestora pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, iar în cursul acestei zile, persoanele în cauză vor fi prezentate Tribunalului Prahova, cu propuneri legale.

Aceste activități au beneficiat și de sprijinul polițiștilor din cadrul Unității Centrale de Analiza Informațiilor, polițiștilor specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța, precum și din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

De asemenea, la activități au participat și jandarmi din Ploiești.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am si metadona daca vreti sa va lasati de droguri. O tin la curte in cusca de la caine
0
1
Papacostea Alexandru are niste pastile te crezi Bruce Lee plus cocaina pura o prepara cu maicasa la curte in Faleza
3
1
unde esti Emile cu lista de la Mangalia ?!
1
0
Doar piatza griviti stie militzia la piatza chilie nu va ducetzi ca vand aia droguri si pescaresc la piatza ovidiu nu va ducetzi ca fac aia carduri lasati piatza griviitzi inpace
2
2
Pe ei mama lor de talhari strica poporu ei si psd
5
1
sa-mi suga mie chilotii
2
2
Pe ei mama lor de talhari strica poporu ei si psd
10
2
de ce acum la final de an si nu mai devreme?cine vrea sa arate ceva si mai ales cui?ca noi stim acum filmele astea, leam mai vazut.
3
4
Deci Papacostea Alexandru este cel mai mare traficant de droguri plus pune si femei pe varianta la produs
12
3
Pai pe strada ii cautati profesionistii lu peste ce sunteti.mai bine va imbracati in mos craciun.mascarici de politisti,asta sunteti
10
10
Prindetii si bagatii dupa gratii pentru multi ani sa mai iasa din puscarie cand are sa iasa tata din mormant . Distrug o groaza de tineri si membri de familie . Pentru ca acesti nemernici sa traiasca pe picior mare si copii nevinovati sa se distruga . PUSCARIA SA-I MANANCE PE TOTI CEI CARE VAND DROGURI INDIFERENT CUM SE NUMESC DROGURILE SUNT UN FLAGEL .
21
2
Sa incerce o cautare prin Piata Chiliei...
38
1
Educatia la romani se face cu parul
44
4
Astia mai lipseau sa ne frece avand in vedere traficul si faptul ca tot anu au frecat p..a
21
32

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212