REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MAȘINĂ AVARIATĂ, în zona Far, de VÂNTUL PUTERNIC. VIDEO

MAȘINĂ AVARIATĂ, în zona Far, de VÂNTUL PUTERNIC. VIDEO

Replica API 1 decembrie 2021 | 23:45 1915

Prima ninsoare la Constanţa a adus şi un cod galben de vânt puternic care a făcut ceva probleme şoferilor constănţeni. Astfel, o rafală de vânt a smuls un copac din rădăcini şi doar norocul a făcut ca acesta să nu avarieze grav câteva maşini. Copacul a căzut paralel cu maşinile, doar câteva crengi ajungând pe o maşină, provocându-i zgârieturi. „Orașul este sufocat de copaci neîngrijiţi, mergi pe trotuar și dai cu capul de crengi, cad peste mașini.” a declarat un cetăţean nemulţumit pentru ziarul Replica.

Iarna debutează în forţă la Constanţa, astfel că prima ninsoare a venit şi un cod galben de vânt puternic care şi-a cam făcut de cap cu copacii din oraş. Pe bulevardul 1 mai, aproape de biserica Sfânta Maria, un copac a fost smuls din rădăcini de vânt, ajungând pe trotuar. Din fericire, pagubele nu au fost grave, o singură maşină fiind zgâriată de crengile copacului. Constănţenii sunt nemulţumiţi de faptul că nimeni nu se ocupă de toaletarea copacilor din oraş, oricând putându-se întâmpla o tragedie. “Trebuie toaletaţi toți copacii din tot orașul, tăiate crengile. Orașul este sufocat de copaci neîngrijiţi, mergi pe trotuar și dai cu capul de crengi, cad peste mașini” a declarat un constănţean pentru Replica.

Îngrijirea spaţiilor verzi, scoasă la licitaţie

Vă reamintim că Primăria Constanţa a scos la licitaţie contractul de “Amenajare și întreținere a zonelor verzi prin aplicarea tehnologiilor specifice și achiziția de materiale necesare amenajării acestora, pentru spatiile verzi care sunt / vor fi măsurate / cadastrate în Municipiul Constanta - LOT 1 ”, a cărei valoare maximă stabilită este de peste 200 de milioane de lei, echivalentul a 4 milioane de euro. Activitățile de întreținere și amenajare a spațiilor verzi sunt reprezentate de operațiuni și activități destinate amenajării, întreținerii spațiului verde de interes public precum și întreținerea și exploatarea sistemelor de irigare, în suprafață totală estimativă de 681.179 mp.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
F bine.cine plm va pune sa parcati pe prima banda?aia e sosea,nu parcare bulangiule.platiti parcarea ca toti
3
0
Oras avariat,since '89!
4
0
Pai ce..acolo e parcare legala?
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468