REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Mașină FURATĂ, la Constanța! A fost PORNITĂ cu o FORFECUȚĂ!

Mașină FURATĂ, la Constanța! A fost PORNITĂ cu o FORFECUȚĂ!

Replica API 12 octombrie 2019 | 00:00 361

Abandonată pe raza localității Lumina

Abandonată pe raza localității Lumina

Un bărbat a fost condamnat la 1 an și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt în scop de folosință și la 1 an și 6 luni pentru conducere fără permis. Astfel, după contopirea pedepselor, dar luarea în calcul și a alteia mai vechi, întrucât este cunoscut cu antecedente penale, a rezultat cea de 3 ani și 4 luni. Decizia nu este definitivă.

Analizând materialul probator administrat în cauză în cursul urmăririi penale, instanța a reținut că organele de cercetare din cadrul Secției 1 Poliție Constanța au fost sesizate prin plângere de către o persoană cu privire la faptul persoane necunoscute i-au sustras autoturismul marca Dacia din locul de parcare, respectiv din zona blocului MZ7, din municipiu. În urma investigațiilor efectuate au fost identificați 3 martori. Astfel, s-a procedat la audiereaacestora, ocazie cu care au declarat că de aproximativ 2 luni de zilelocuiesc într-o casă părăsită situată în zonă. În urmă cu aproximativ 4 zile, într-o noapte, în timp ce se aflau la adresa anterior menționată, au auzit o mașină care a oprit în dreptul porții și care a claxonat de două ori. Astfelau ieșit în curte și au privit prin gard, văzând o mașină marca Dacia Nova sau Solenza, gri închis. De la volanul autoturismului a coborât inculpatul N. N., care, după ce a intrat în casă, le-a propus să meargă cu el să se plimbe cu această mașină despre care a afirmat că o furase în aceeași noapte, cu puțin timp în urmă, de pe o stradă dinspre mare, folosindu-se pentru a porni mașina de o forfecuță pe care a introdus-o în contactul mașinii. De asemenea, acesta le-ar mai fi spus că, anterior, s-a plimbat singur cu autoturismul sustras „prin Mamaia”. Ulterior, vehiculul a fost abandonat pe raza localității Lumina, întrucât rămăsese fără combustibil. Acolo, inculpatul a încercat să sustragă alte două mașini, dar nu a reușit. Oamenii legii au vizionat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, identificându-l astfel pe inculpat. Pe parcursul urmăririi penale, inculpatul N.N. a refuzat să dea declarații, prevalându-se de dreptul la tăcere. Totodată, în urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218