REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Mașina Oanei Zăvoranu, accidentată în plină zi: „Am fost la Poliție“

Mașina Oanei Zăvoranu, accidentată în plină zi: „Am fost la Poliție“

Replica API 26 octombrie 2020 | 18:19 1645

Oana Zăvoranu a anunțat că mașina ei a fost lovită chiar în fața casei sale de un angajat al unui restaurant, care făcea livări. Revoltată că bărbatul care i-a accidentat automobilul nu a vrut nici măcar să-și asume greșeala, aceasta a recurs la ajutorul autorităților.

Oana Zăvoranu

Șoferul încerca să parcheze în fața autovehiculului său pentru a merge să livreze mâncare unor vecini de-ai Oanei, timp în care i-a lovit mașina. Pentru a demonstra că nu aruncă cu acuzații, Oana Zăvoranu a publicat înregistrarea video a momentului surprinsă de camerele de luat vederi instalate în imobilul său.

Bruneta este deranjată de cele întâmplate, adresându-i-se șoferului cu multe cuvinte jignitoare și asigurându-l că va rămâne fără permis de conducere și fără mulți bani, după ce va fi nevoit să îi repare bolidul.

Oana Zăvoranu, revoltată după ce i-a fost accidentată mașina

„Ia uitați-vă cum ieri, un cretin care aduce mâncare de la glovo undeva prin vecini, nici nu se sinchisește că dă peste mașina mea parcată regulamentar pe locurile de parcare personale din fața casei! Băi d*****, tu nu ai văzut că sunt camere de supraveghere peste tot, de le vede orice prost…bine, mai puțin un prost atât de nesimșit ca tine!

Ca idee, sunt vreo 18 camere la exterior și alte 20 în casa. Unde te crezi mă? Pe maidan?…mai și vine paznicul și te întreabă ce ai făcut și te uiți ca *** la poarta nouă la el.

Am fost azi la Poliție și vei fi sunat Luni să te duci și tu, iar pt asta vei rămâne fără carnet și îmi vei repara și mașina, să vezi ce grijuliu ai să fii de acum înainte când te mai ‘joci’ tu așa înainte-înapoi. Jur că dacă erai un om cu bun simț, care se comportă cum era normal și firesc în atare situație, nu îți făceam nimic.

Norocul nostru este că avem camere de supraveghere peste tot, dar dacă își găsește un om mașina tamponată de câte unul ca tine, și nu are camere ce poate să facă? Voi, genul ăsta de ***** până nu sunteți luați de urechi și arși la buzunar nu vă faceți bine că sunteți din născare așa…hai sictir!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de curva prin ecranul monitorului,..pfuuuf
2
0
Nu mai vrem stiri cu aceasta individa !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369