REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MAȘINI căzute în ȘANȚ după ce o STRADĂ din TECHIRGHIOL s-a SURPAT

MAȘINI căzute în ȘANȚ după ce o STRADĂ din TECHIRGHIOL s-a SURPAT

Replica API 16 octombrie 2021 | 00:38 6225

Ploile torențiale abătute peste comunitățile constănțene din ultima perioadă, în combinație cu lucrări efectuate de ochii soacrei, au făcut ravagii în orașul Techirghiol. Mai multe străzi din oraș s-au surpat, iar mai multe autoturisme au rămas blocate în șanț, spre supărarea conducătorilor auto. ,,Nu este prima situație de acest gen, chiar nu se pot lua măsuri ca astfel de situații să nu se mai repete?”, spune un cetățean.

Ploile abundente ce au căzut în județul Constanța în ultima perioadă au condus la acumularea unor cantități însemnate de apă pe străzile din orașul Techirghiol. Acest lucru în combinație cu lucrările efectuate de mântuială de către drumari, au făcut ravagii pe străzile orașului. Conform locuitorilor, situația nu este una nemaiîntâlnită în comunitate. ,,După câteva ore de precipitații abundente ne-am trezit cu străzile surpate, cu mașinile în șanț. Cantitatea mare de apă în combinație cu lucrările făcute de mântuială au condus la această situație. Nu știu cine o să suporte costurile de reparații pentru mașini, vom vedea ce e de făcut. Dar stau și mă gândesc că nu e primul astfel de caz, și în anii trecuți s-a întâmplat la fel, chiar nu s-a învățat nimic atunci?”, a declarat un cetățean.

Așa cum spune și cetățeanul, situația nu este una nouă. Și în anii trecuți, în urma unor ploi, mai multe străzi din oraș s-au surpat.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primaru are gropi si in fata la haznaua lui de PUB, va da ti seama daca e asa tampit, credeti ca ne face noua strazile!? daca nici el nu isi reparata in fata la haza?
1
1
Primaria nu se implica, iar raja face lucrari de mantuiala ca sa le ramana si lor un cascaval
2
0
Latraii de Navodari de mai fac? sau si la Techirghiol tot hotul de chelaru e de vina????
1
0
Iulica lasa spagile si astupa gropile ca o sa sfarsesti ca si Stan!
12
0
Minciuni, noi cei cu limba maronie nu suntem de acord. Aci este vorba de imagine editat. Primarul si vicele sunt oameni muncitori, ei nu fura.. doar fac
2
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102