REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mașini făcute acordeon în Tomis Nord! Este căutat șoferul vinovat!

Mașini făcute acordeon în Tomis Nord! Este căutat șoferul vinovat!

Replica API 26 ianuarie 2019 | 02:13 400

Mai multe mașini au fost avariate în seara de joi, 24 ianuarie, pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța. Potrivit locuitorilor zonei, vinovat de producerea accidentului rutier ar fi șoferul unui autovehicul marca Mercedes, care a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu trei mașini parcate, în zona clinicii Euromaterna. ”Vă rugăm, cine știe o mașină Mercedes break sau hatchback. Număr 90 NM, nu știm ultima literă. Acum 10 minute (seara de 24 ianuarie – n.r.) a lovit puternic 3 mașini parcate pe strada Ștefăniță Vodă (zona Euromaterna) și a fugit de la locul accidentului. Cu siguranță era băut. I-a rămas bara aici...”, au postat constănțenii pe grupul de Facebook Info Trafic Jud. Constanța.

Potrivit informațiilor noastre, la fața locului au fost solicitați și oamenii legii, care i-au îndrumat pe păgubiți să se adreseze Biroului Tamponări din cadrul Serviciului Rutier Constanța. De asemenea, menționăm că nu este vorba de fugă de la fața locului, și automat nu se poate constata această infracțiune, întrucât, cum evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime omenești, autorul accidentului are voie să se prezinte la Poliție în termen de 24 de ore.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca punea Fagadau camere tu nu parcai ca un bou pe trotuare, aproape de intersectii sa incurci vizibilitatea, pe locuri de joaca, pe spatii verzi. Daca punea Fagadau camere mai respectai si tu pietonii. Geniule.
2
4
Daca punea boul de fagadau canere peste tot,acum se stia cine e,fara sa mai plateasca un card de politisti degeaba; pe lamga asta,exista camere smechere,care atunci cand treci oe rosu,fac poza instant si iti vine acasa,fara sa fie nevoie de politisti care se fac ca nu vad,ba mai iau o spaga,ba mai iau procent de la togari tigari din piete,faceti dracu ordine in oras,a ajuns raiul tiganilor constanta
4
0
Pt tulcean alupigus.
5
0
De cand e Stefanita Voda in Tomis Nord ???
0
5
recursul-compensatoriu...opera..PSD-ului..
3
4
Se rezolva cu amiabila. Ce treaba are politia
1
8
POLITIA ARE DATELE SI FARA O LITERA
11
1
constanteni obositi
2
9
Numarul era de Bucuresti nu de Constanta. Au fost 2 masini, doar una a lovit si au fugit in tromba.
9
0
Garantat e vorba de un rupt in cur.
14
0
Doar intr-o tara de cacat, cu legi de cacat se poate intampla ca un betivan sau drogalau sa-ti distruga masina si sa se poata prezenta la politie cand vrea el, adica in 24 de ore. Asta daca va binevoi sa se prezinte. Bai nebunilor, ne trezim dracu si noi odata ?
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212