REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MAŞINI FĂCUTE SCRUM: Un parc de dezmembrări auto A LUAT FOC! VIDEO

MAŞINI FĂCUTE SCRUM: Un parc de dezmembrări auto A LUAT FOC! VIDEO

Replica API 8 august 2018 | 01:19 677

S-a dat alarma! Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi să intervină în cursul zilei de marţi, 7 august a.c., în jurul orei 12.50, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o rulotă aflată pe strada Rândunelelor nr. 18 din localitatea Agigea. Fumul gros s-a putut observa chiar şi de pe podul de la Agigea. Rulota care a fost cuprinsă de flăcări se afla într-un parc de dezmembrări, iar din cauza vântului puternic, focul s-a extins imediat şi la celelalte autoturisme aflate în parcul auto.

Pompierii au intervenit pentru stingerea flăcărilor cu 3 autospeciale de stingere. Incendiul a fost localizat de către pompierii ISU Constanţa şi după aproximativ 50 de minute nu a mai existat pericolul de extindere. În timpul operaţiunii de stingere a incendiului, pompierii din cadrul ISU Constanţa au surprins şi salvat câţiva câini care au încercat să scape de flăcările ce au cuprins întreaga zonă.

Focul s-a extins pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi. A fost salvat un procent de 85% din suprafaţa totală a parcului de dezmembrări auto. Se fac cercetări pentru aflarea cauzei producerii incendiului.

De precizat că, în cadrul acţiunii, au fost salvaţi mai mulţi pui de câini ţinuţi într-un ţarc improvizat.

.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacat bolnav esti tu cu toata familia ta ma boule, eu nu am nici o treaba cu acest parc de dezmembrari, dar daca esti limitat atat poti!
2
0
Mai cacat bolnav , evazionist imputit si smenar de tinichea : sa-ti dam la MUIE !
3
3
Multa muie de saracii lucii ce sunteti si smecheri dupa un coment ca asa sunteti niste pizde, reiese din ce scrieti cateiilor
8
4
solidaritate pentru toti smenarii si ilegalisiti, hai mooie si tie ca esti prea prost, probabil un idiot de voteaza cu usr.
2
7
Se dovedeste pentru a 1000 a oara ca romanul ca si natie nu are nici o urma de compasiune si de solidaritate!! Mergem pe sa moara si capra vecinului , ce bine ca sa intaplat,ce bine ca a saracit, ce ma bucur ca a luat foc etc!!Traiesc cu speranta ca o sa apuc ziua cand o sa ne schimbam! Necazurile ne pot lovii pe fiecare in parte si cu siguranta in momentul ala nu ne am dorii sa fim loviti si din alte locuri!!
7
5
MAMA MAMA ce bine imi pare! Alta dugheaza, i-au masinile cu 500-1000 si le umfla pretu la fiare de scoate 3000 pe masina! mooie si cancer, ma bucur ca ardeti! oricum bon nu da-ti nimic nu da! ilegalitate! ci bineee imi paree ehahahaha cca aaaii llluuatt teapa!
2
12
Mai daca la tine si stiut catzel lsi pisoi la dezmembrat ati dat numer la mine!
9
6
Dar cateii aceia in cusca aia de peturi...ce e cu ei acolo?!
8
4
Si acolo nu.tu.bon.nu.tu.gestiune,bani.negri,acum.negru fum
20
11

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108