REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Mașini vandalizate într-un cartier de lux din Constanța. Video

Mașini vandalizate într-un cartier de lux din Constanța. Video

Andreea CONDURACHE, V.R., A.V. 9 februarie 2024 | 12:16 6158

Mai multe mașini au fost vandalizate în zona Faleză Nord, în cartierul Consilieri. Se pare că totul s-a petrecut în cursul nopții de joi spre vineri, 8 spre 9 februarie a.c.. Daunele, cel mai probabil, ar fi fost provocate de activiști de mediu, drept dovadă stând mesajele lăsate în parbrizele mașinii ,,Consumatorul tău de benzină ucide”.Masini vandalizate intr-un cartier de lux din Constanta. Video

Mai multe mașini au fost vandalizate în cursul nopții de joi spre vineri, 8 spre 9 februarie a.c., în cartierul Consilieri, din Faleză Nord. Este vorba despre aproximativ 10 autoturisme.

Masini vandalizate intr-un cartier de lux din Constanta. Video

Un bob de năut ar fi fost introdus în capul de la ventil, iar astfel a fost dezumflat cauciucul.

Masini vandalizate intr-un cartier de lux din Constanta. Videomesajul lăsat în parbriz

De asemenea, în bordul mașinii a fost lăsat un bilet pe care scrie: ,,Atenție! Consumul tău de benzină ucide!
 

Video:


Am dezumflat una sau mai multe dintre roțile dumneavoastră. Ești furios, dar nu o lua personal. Nu este despre tine, este despre mașina ta. Am făcut asta pentru că traversarea în zonă urbană cu vehiculul tău masiv are multe consecințe pentru ceilalți. Companiile auto încearcă să ne convingă că avem nevoie de mașini mari. Dar SUV-urile și 4x4-urile sunt un dezastru pentru climat. SUV-urile sunt a doua cea mai mare cauză a măririi globale în emisii de dioxid de carbon în ultimul deceniu - mai mult decât industria de aviație.

Masini vandalizate intr-un cartier de lux din Constanta. Video

Lumea este într-o poziție de urgență climatică. Potrivit ONU, milioane de oameni deja mor din cauza schimbării climate în inundații, uragane, secete, foamete. Până acum, asupra ta, impacturile au fost minime. Avem nevoie de acțiuni urgente să reducem emisiile imediat. Luăm măsuri proprii pentru că guvernul și politicienii nu vor. Chiar dacă nu-ți pasă de oamenii la distanță de tine, există consecințe și pentru vecini. SUV-urile poluează aerul mai mult decât mașinile mai mici. SUV-urile omoară oameni mai mult în ciocniri. SUV-urile nu sunt necesare, dar sunt pură vanitate. De aceea am luat această acțiune. Nu vei avea nicio dificultate traversând prin mers, ciclism sau transport public. Ai hibrid sau electric? Și acestea poluează, sunt periculoase și creează congestie în trafic!”, se arată în mesajul lăsat în parbriz.

Masini vandalizate intr-un cartier de lux din Constanta. Video

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța despre incident

La data de 9 februarie a.c., în jurul orei 08.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Havana, s-ar fi produs distrugeri la nivelul pneurilor de la mai multe autoturisme.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că, în perioada 8-9 februarie a.c., în intervalul orar 21.00-08.00, persoane necunoscute ar fi provocat dezumflarea pneurilor mai multor autoturisme situate pe străzile Havana și Belvedere.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 1 Poliție efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și desfășoară activități pentru identificarea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii.

Video:

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hastag tembeli care se dau ecologisti,asa cum criminalii se dau credinciosi si striga Alahu Akbar dupa care comit atrocitati. Se observa ca cele mai mari ticalosii se fac in spatele cortinei pe care scrie ceva maret. Toate nenorocirile se comit chipurile in scop nobil.
0
0
Dementa este in floare! Avem si oameni bolnavi care umbla pe strazi! Ce poti sa faci!? Nimic... Doar sa-i ignori! Dar daca dai nas in nas cu ei, la ceas de seara!?
2
0
Desfiintarea ONG urilor. La munca reala cu ei ,nu sa-si bata joc de banii si munca altora. Scursurile societatilor.
2
0
A facut scriptul la calculator, a scos tipizata dintr-o imprimanta, deci a consumat energie electrica produsa prin arderea gazelor, fosili etc. care tot in aer ajung, nu? Care e diferenta ca merge pe jos pe strada, dar acasa foloseste un bec ptr lumina, un frigider ptr mancare, butelia cu gaz etc. Nu se produc noxe? Sau sta in padure, poate...
3
0
Sa studieze camerele de filmat și sa le rupă dinții...asta merita nemernicii care cred ca sunt utili planetei!!!
7
1
Cred ca asta e greta a venit pe aici dupa ce a luat-o pe sus politia din Germania cand guita in fata la exploatarea miniera.Asta cu mediu in ue e o mare vrajeala din care se fac multi bani.In America si Asia nu plateste nimeni sume imense pentru CO2, ue isi da singura cu tesla in coa..
8
2
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Distrugerile nu sunt fapte penale la ei . Orice dement poate sa iti darame casa pentru ca acesti politisti spun ca nu a facut-o cu rea intentie. Astfel de politisti nu fac altceva decat sa incurajeze infractorii de toate speciile.
14
1
Ăștia sunt plini de ură și frustrare ca nu au si ei. Tot săracul e al dracu. Astora care s-au atins de mașinile alea, trebuia să li se facă precum în American history. Gura deschisă, să muște bordura și un picior în ceafă!
16
5
Mănâncă ca cat de mașina mea și de centrala mea pe gaz, dar jidovcii imputiti dau cu fosfor alb în Gaza, bubuie cu bombe si cine știe ce chimicale și mizerii peste tot, jigodiile cu razboaiele amenință cu bombe atomice și nucleare și construiesc așa ceva, mâncăm plastic și e uri, și eu sunt aia care poluează, mă, p0ponari ecologiști?! Păi mâine poate să bubuie toată planeta și dispărem în spațiu sau freacă rusul bomba finală și pentru ce trebuie să mă sacrific eu, după ce m-am sacrificat deja o dată să îmi cumpăr și eu niște bunuri! Cică nu are cu proprietarul, are cu mașina ! Păi, mai, ca catule, ce vină are mașina, mah? Cat creier să ai să te pui cu un lucru fără vină și fără apărare? Du-te și ia-te de proprietari, să văd dacă te țin c0aiele. Ăștia sunt plini de ură și frustrare ca nu au si ei. Tot săracul e al dracu.
17
4
Probabil sunt niște jegoși de la usr probabil lgbt. Sper să îi prindă poliția și să le facă dosare pentru distrugere.
19
7
Interesante ultimele propozitii, ca si formulare... (sunt traduse?) Ca daca` sunt afirmatii ori constatari, iar nu se stie... Oricum: daca nu sunt boschetar si drogat, iau si eu o masina mai acatarii' ...apar activistii astia cu mersu` pe jos? Sa interzica im mmasii vacile. (si alea emana CO2)
9
3
dar i-as bate cu biciul pe ji ghi melele care umbla sa dezumfle rotile oamenilor. Le-as scoate dintii din gura cu patentul.
20
3
Saraciile dracului v au spalat creierele cu mediul. Mergeti voi cu bicicleta daca n aveti bani de suv uri. Si daca la toate guvernele le pasa de mediu , de ce umbla numai cu S uri si SUV uri ? Dar sunt niste p****i care un botul la vrajeala , si fac ceea ce fac. E treaba mea ce masina am , n ai tu treaba sa o vandalizezi. La suv se platesc ditamai taxele,asa ca asta este.
24
3
Cred ca trebuie sparti niste dinti si rupte niste maini. In felul aceste vor intelege ca nu este bine ce fac!
25
4
Pai cam au dreptate!!
5
31
Astia sunt votantii USR.
21
13
@VASILE Am o întrebare: te-a durut când ai făcut lobotomie?
9
1
Este o modalitate grozavă de a fi internat în spital. FAFO
12
2
Astia nu sunt activisti de mediu,ci niste infractori cretini. Este adevarat ca in numele unor cauze nobile,cum e si protectia mediului,se fac abuzuri,tampenii,insa asta din cauza ca nu se face o delimitare clara intre stiinta in folosul umanitatii si stupizenie sadea,mascata sub eticheta de ecologism. La fel e si cu religiile,atinci cand teroristii striga rugaciuni si omoara nevinovati,tot la fel e cand politicieni fac legi impotriva popoarelor in numele cica al binelui general. Asa zisii ecologisti trebuiesc pedepsiti ca orice scursuri infractoare,chiar daca au legitimatie de apartenenta la grupuri legale cu specific ecologic . O sa vina cacatii astia sa ne sileasca sa mergem cu trotineta? Sa mearga ma-sa . Nu ne lasam dirijati de ecologisti si elgibitisti . Astia ne vor pe toti biciclisti,curisti si halitori de gandaci. Sa ramana ei asa si sa nu ne deranjeze.
37
4
Și dacă ii prinde politia....sa ii vad pentru didtrugere și vandalism!!?? La mititica cu ei!!
27
2
Activisti de la asociatia aia a lu proc N1tz hahaha
14
2
Facut de paza noaptea! Si surprinsi la locul faptei! Luati de guler si de turul pantalonilor si dati pe mana militienilor!
32
3
De nu l puneam sa umfle roata cu gura.
39
3
Probabil niste vegetarieni .Lipsa de proteine distruge creierul .
41
2
S-au inspirat din referendumul celor din Paris ! Doar ca nu tot ce zboara se mananca zice un vechi proverb. Sa vedem raspunsul autoritatilor la acest act de vandalism, ca daca era un protest ramaneau acolo si il asumau cei care l-au facut.
25
4
Si care este vandalizarea? Dai la pompa si gata!
15
40
Si care este vandalizarea? Dai la pompa si gata!
13
40

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212