REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Mazăre contestă decizia în Dosarul Retrocedărilor

Mazăre contestă decizia în Dosarul Retrocedărilor

Replica API 15 iulie 2017 | 00:25 263

Fostul primar, Radu Mazăre, contestă decizia Curţii de Apel Bucureşti în Dosarul Retrocedărilor. Condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, Mazăre a atacat decizia magistraţilor.

Conform DNA, prin faptele săvârşite de cei 37 de inculpaţi, în această cauză s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane euro în dauna municipiului Constanţa.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici lu' Mazariche nu-i mvine sa creada ca scapa asa ieftin, Dati-i deci 15 ani cu executare la apel.
4
0
Nesimtirea scofalcitului este fenomenala.
8
0
Mai Luk fi rau aratai tu lui.Zic fai o felatie tu si toooti parerologi de aici.
1
6
Tupeu de borfas penal.
7
1
si cu cu cladirile construite pe plaja din Mamaia cum ramane ?
8
1
Mult mai multa gutuie.
1
3
Te asteptam draga mazare,avem alifie destula si promitem luna de miere ca lumea si big cook .....
7
2
Muie mazare , muie psd
11
2
pana una-alta,mazareanu e liber,cu toti banutii deocamdata in cont si cand l-om vedea inchis,condamnat definitiv,atunci o sa ne simtim racoriti.tare mi-e ca si asta o sa ia la misto 3 ani eventual,din care va face 1.5 pentru ,,conditii inumane,,dupa care ne zice pa si merge in Brazilia,unde este raiul pe pamant daca ai bani.am fost,stiu despre ce vorbesc.doar nu de idiot neica liviu s-a apucat acolo de investitii.si da,e oras de prosti c-ta,adica votantii p.s.d.
10
3
Suspendarea se transforma in executare fraierilor, nu a scapat , de aceea nu-l avantajeaza sentinta, el mai are zeci de dosare pe rol si la urmatoarea suspendare sau cu executare primeste si astia 4 ani, deci nu a scapat , o sa scape dupa poarta cu usa inchisa.
17
1
Sa tr pupe in cur dnl-e Mazare toooti cei care nu au loc de dvs. Si si sa aiba parte de bube la cur si miini scute.Slugiilor
3
18
pensionarilor care-mi duc dorul le aduc la cunostinta ca in 2020 ma pot vota,eventual cei care pleaca la loc cu verdeata si liniste pot delega votul nepoteilor.promit sa extind ghetourile,da-i in p..a mea pe romanii care au ghinionul sa stea in tomis 3 si C-ta.ne revedem ca plec sa serbez ziua madagascarului.
12
4
corect,la recurs sa-i dea 40 de ani cu executare garoiului,dupa dreptate
22
2
am trait sa aud si asa ceva. Desi nu i s-a imputat nimic din cele sute de milioane de euro, acest individ face contestatie, nemultumit, sa stii ca si noi am fost nemultumiti, uluiti chiar de justitia din Romania. Ati impartit resursele tarii intre voi , fara sa dati cuiva socoteala, nu ati inapoiat nimic din furt , si mai ai nesimtirea sa te consideri neindreptatit. Pai tu crezi ca cei ce te-0au judecat sunt tiganii care te votau pe tine pentru un mic?
23
1
Apelul depus de cei condamnati cu suspendare in D6536 pe 2008 la CAB ,apelantului nu i se poate crea in propria cale de atac o situatie mai rea decat aceea din hotararea atacata.Numai apelul formulat de DNA ii poate incurca.Dar avand in vedere ca justitia este terorista ,se mentine acea justitie din 1989,numai ICCJ poate sa judece corect dar cu celeritate ca altfel se prescrie.Jos criminalul iliescu,petre roman ,israescu .Hotararea de la fond este o hotarare pentru teroristi data de judecatori teroristi.In justitie au incredere numai hoti,parlamentari,ministri comunisti-securisti.
10
1
Vai, drogatul de el, este suparat! Bai golane, ai grija sa nu iti lipseasca vaselina din bagaj, ca altfel o sa te cam...." descarci" imprastiat.
11
2
Asa tara,asa justitie! Imi este scarba din ce in ce mai mult ca sunt contemporan cu acesta perioada pe care trebuie sa ne-o asumam asa cum este!!!!!!!!!!!!!!!
22
3
La mai multi ani!
17
1
E si normal la nesimtirea pe care o are! Aviz celor interesati,are interdictia de a ocupa o functie publica doar 2 ani,asa ca prin 2020 il puteti alege din nou!
20
1
A da ? 20 de ani trebuie dati atunci ! Iti dau un nume din Canada, care te poate baga la apa rau,...Radu Mindreci. Asa-i ca ai uitat de el , filfizonule ?! Daca mai vrei, iti mai dau nume, din Suedia, Danemarca,Italia,...oameni pe care i-ai furat,cu nesimtire.
24
1
Ce dracu Replica, afara e cald de mori si voi i-ati pus blana pe el?
15
2
Da, are dreptate! E prea putin! Si trebuie sa restituie si prejudiciul, normal ... Judecatoarea aia chiar a fost o proasta!
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614