REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Medic ATI din linia întâi: Cum ne dăm seama că am fost infectaţi cu COVID 19

Medic ATI din linia întâi: Cum ne dăm seama că am fost infectaţi cu COVID 19

Replica API 29 aprilie 2020 | 00:21 17284

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V ati gasit sa i cereti interviu acestui cocalar nesimtit care nu stie sa scrie mai mult de continua tratamentul. Mai bine ii faceati poze la cafea si la tigara, ar fi fost mai realiste.
1
0
Te dai destept Mocanule,dar te stie lumea ce poama esti,nu te mai lauda atat,lasa-i pe altii sa te laude DACA AU MOTIV.DAR NU E CAZUL. Cum stati cu SPAGILE ca niciodata nu va AJUNG
3
4
Ce faceti? Luati spaga, furati medicamentele bolnavilor si trimiteti apartinatori sa cumpere medicamente de la farmaciile din zona spitalului. Noaptea va bagati la somn si pacienti sunt legati de paturi, deconectati de la aparate pacienti cu sanse la viata, nu trimiteti pacienti la spitale superioare din tara. Sunteti asasini profesionisti. Va vine ceasul si voua. Dumnezeu nu doarme. Sectia blestemata de la ATI constanta cu tot personalul de criminali in serie.
5
3
Pentru cei care obisnuiti doar sa blamati corpul medical constantean, va spun ca ONOAREA o manifestam fata de Dumneavoastra pacientii nostri, indiferent de specialitatea pe care o practicam, prin ceea ce facem. Dar sa ne considerati asasini, este prea mult. Va multumesc.
6
5
Daca aveai pic de onoare ca om si medic, iti dadeai imediat demisia din SJUC. De covid 19, de cancer, sida, scapi, de ce nu ai scapare este sectia ATI unde chipurile muncesti din greu. Odata intrat in aceasta sectie esti ucis de asistenti si medicii care profeseaza in ATI Constanta. Modul de ucidere este simplu, pacientii sunt legati 24 din 24 de paturi si neglijati. Fara medicatie decedeaza repede majoritatea. Nu esti decat un alt asasin care ucide pacienti in cardasie cu ceilalti asa zici medicii. Pe Andrei, l-ati deconectat de la aparate cat timp parinti au lipsit de langa el.
13
6
numai cine nu a fost pe la ati nu stie ce se intampla acolo. bolnavi neglizjati, legati de pat. hai terminati cu eroii, stati acasa sa nu va imbolnaviti ca daca ajungeti in vreun pat din spital sansele sunt mai mari sa muriti decat sa traiti.
11
9
Astia care tot comentati sunteti cumva doctori din spital care nu au loc de cei tineri sau nu stiti cum sa faceti sa va auda si pe voi cineva?
9
9
isi fac treaba pentru care sunt platiti si sau pregatit...wow
10
3
Alt lingusitor nu ati gasit sa vorbeasca despre ATI? Cand intra el pe la pacienti? Cand face pauza la cafele si tigari??? Mare mincinos mai esti!
14
9
Esti tu Cristina cum sunt eu popa.Securistii dracului.Oricum felicitari pentru nivelul de pregatire pe care il ai,maestre intervievat!Articlerei de asemenea.
0
2
FELICITARI! TANARA GENERATIE DE MEDICI CARE AU ALES SA RAMANA IN TARA!
10
2
sa mearga la suceava si sa vindece pacienti, tiganul raed arafat care este medic de terapie intensiva si anestezie; el vorbeste numai din birou si face vizite de control!
7
7
Felicitari Alex! Esti la inceput si o sa ai un viitor frumos in domeniul tau!
11
9
aici e la sectia de oncologie?
2
1
Felicitari Alex! Un exemplu pt noi toti!
10
8
Felicitari!!! Suntem alaturi de voi!! stamacasa
7
3
Nu te supara tu faci parte din smecherii aia ....... care nu au bani de tigari !?
4
8
Adevarati eroi care se confrunda zi de zi cu acest virus, dar cu speranta ca in viitor totul sa fie bine, si desigur sa nu mai apara si alti virusi, sa avem o viata normala! Depinde, mult si de noi ca oameni sa ne conformam unor reguli igienico sanitare, asa cum respectam cand eram mici la scoala si acasa! Multa putere si forta de munca, admiratie si respect!
7
4
Nu ati gasit un specialist, un ati-st cu greutate sa dea interviu? Agariciul asta este reprezentantul ati constanta? Ne-am dus dracu! Iar pt 08:10. Macar pe ati, cand ii primesc,stiu cu ce se confrunta. Cand trec in Upu...loterie. ca prin upu trec toti. Loterie si pt cadrele medicale si pt ceilalti pacienti. Si mai inainte de upu, vin cu ambulantele sau elicopterul. Si nu toti cu covid ajung la ati.Asa ca...nu chiar in special la ati sunt eroii.
15
19
Adevarati eroi in aceste zile, in special cei de pe ATI, multa sanatate si putere de munca!
13
6
chiar ai interactionat cu pacienti sau si voi rezidentii trimiteti asistentele in linia 1 si in presa va dati eroi?
27
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212