REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Medicii se CHINUIE să îl țină în viață pe JANDARMUL care s-a împușcat în CAP

Medicii se CHINUIE să îl țină în viață pe JANDARMUL care s-a împușcat în CAP

Replica API 11 martie 2021 | 00:04 5838

Medicii constănțeni încearcă să-l țină în viață pe jandarmul împușcat în cap, la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Starea acestuia este încă gravă, spun cadrele medicale din Spitalul Județean Constanța.

Vă reamintim că marți, 9 martie, s-a dat alarma dis de dimineață la Centrala Nucleară, după ce un jandarm s-a împușcat în cap, imediat după ce a intrat în post. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean Constanța. Conform informațiilor noastre, bărbatul este instabil hemodinamic, în stare foarte gravă.

Citește și:

VIDEO! Un JANDARM de la Centrala Nucleară s-a ÎMPUȘCAT în CAP la CERNAVODĂ. Este în COMĂ!

Ce l-a DETERMINAT pe JANDARMUL de la CERNAVODĂ să se ÎMPUȘTE

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jandarmii se impusca in cap politia nationala sechestreaza si tortureaza persoane dar eu sunt prost si dobitoc si cer desfiintarea politiei locale ca ei sunt de vina PS votez Sosoaca si Aur sau USR ca sunt prea prost sa imi dau seama ca sunt inventate de aia de sus sa ne ia din voturi
1
3
Relule, tu esti om sau maimuta ? Ai creirul foarte mic sau deloc, ai cutia craniana goala pusca. Mars de te-mpusca Relutu.
3
2
@relu.... Si pe coarda aia de ma-ta tot cu poola au impuscat-o... Si pe nevasta-ta.. La fel.. Doar cu pooola... Si pe tine in gat... Doar cu poola... Sclavule..
3
2
da ce gloante avea de .22? ce soarta crunta sa vrei sa mori dar in schimb sa te chinui in spital sa risti sa ramai handicapat pe viata
5
1
sa ti iau pe allahlar in pula pizdo
5
4
ALI AHMED sa i dau la muie lui ma-ta !!
8
4
Nenea asta s-a chinuit sa se sinucida si astia se chinuie sa-l tina in viata! Si noi comentatorii conjugam verbul a chinui, ca alta treaba n-avem. Asta e Romania in alte cuvinte.
13
2
Pai se chinuie da, pentru ca sunt incompetenti si au intrat pe pile si spaga in sistem.
12
6
de s a inpuscat in el , bravo lui Titi... saracul!
4
8
Asa e cand nu faci nimic toata ziua la serviciu...iti vin idei! Jandarmeria e o institutie care nu m-si mai are rostul in 2021...
16
16
Ce'o fi fost in capul lui? Cum sa te impusti, bai nene? Pentru un divort? Si eu am divortat candva. Si ce frumoasa e viata post divort! Daca ramanea fara job parca ar mai fi avut o logica. Dar daca tu ai un job sigur, bine platit,in care te uiti dupa randunele si gugustiuci, iesi la pensie la 50 de ani, arunci gestul lui e fara nici o logica.
24
5
Sa de-a bunul Dumnezeu sa scape cu viata
13
7
ai avea dreptate daca nu ar fi vorba de medici ai SJ Cta, astia la cat de incompetenti sunt si cata lipsa de scoala au, chiar SE CHINUIE
15
2
Pai dc se chinuie, sa-l impuste in pula.
10
16
Sugi pula vita
5
17
mari idioti mai sunteti...
16
10
Medicii fac eforturi, nu se chinue...mai du-te pe la scoala reporter!
27
3
Cantitate neglijabila ! Rrrromanika mai are destui ciomagari !
15
23
In primul rand nu merita efortul fiind vorba de un tablagiu! In al doilea rand tablagii nu au organe vitale in cap asa ca nu e nici o problema!
17
30
Numai cacatii de USR-isti beneficiaza de tratament in strainatate ??? Oamenii normali pot sa crape arsi sau legati de pat , nu-i asa VOICULESCULE ministrul pulii al sanatatii ?
18
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272