REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile, a fost găsită în casa unui bărbat

Melinda, fata de 13 ani dispărută de șapte zile, a fost găsită în casa unui bărbat

Victor ROTARU 13 noiembrie 2023 | 10:36 7916

Sara Melinda, fetiÈ›a de 13 ani, din Sighetu MarmaÈ›iei, a fost găsită de poliÈ›iÈ™ti. LaurenÈ›iu Rus, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Sighetu MarmaÈ›iei, este cel în casa căruia a fost găsită fata dată dispărută de familie în urmă cu È™apte zile.

Melinda, fata de 13 ani disparuta de sapte zile, a fost gasita in casa unui barbatSara Melinda

Fata de 13 ani dată dispărută, pentru care familia oferea recompensă È™i care a fost căutată de poliÈ›iÈ™ti È™i de jandarmi, inclusiv cu drone, a fost găsită în urmă cu foarte puÈ›in timp.Din primele informaÈ›ii, se pare că tânăra este în stare bună, È™i ar fi fost găsită de poliÈ›iÈ™tii locali într-o casă din Sighetu MarmaÈ›iei.

În această dimineață, un tânăr s-ar fi prezentat la sediul PoliÈ›iei, unde ar fi anunÈ›at că È™tie unde se află tânăra. Acesta ar fi fost cel care i-ar fi trimis pe poliÈ›iÈ™ti către o locuință socială de pe strada Ioan Mihaly de ApÈ™a, din Municipiul Sighetu MarmaÈ›iei, unde adolescenta a fost găsită, potrivit antena3.ro.Șeful poliÈ›iei locale din Sighet a anunÈ›at că a găsit-o întâmplător pe tânără într-o cameră insalubră de la Curtea Veche, în centrul oraÈ™ului. Acesta a menÈ›ionat că era singură, pe o saltea. 

Melinda, fata de 13 ani disparuta de sapte zile, a fost gasita in casa unui barbatEl este bărbatul în casa căruia a fost găsită Melinda

Bărbatul se află acum la audieri, pentru a se afla în ce circumstanÈ›e a ajuns fata de 13 ani la el acasă.

Părinții Melindei erau disperați

PărinÈ›ii Melindei erau disperaÈ›i să o găsească pe fată, mai ales că trecuse o săptămână de când aceasta dispăruse fără urmă. Ieri, mama Melindei a anunÈ›at că vor oferi ca recompensă celui care o găseÈ™te pe fiica sa suma colosală de 10.000 de euro. 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi pare rau pentru aceasta fetitza si pentru familia ei! Probabil acest copil are niste probleme de sanatate mintala, este putin retardata , desi este ff bine dezvoltata fizic. Nenorocitul a ademenit-o, a pacalit-o si si-a batut joc de ea! Daca am avea o lege dura pentru violatori; spre exemplu cu castrarea chimica, nu ar mai fi nevoie de atata reclama la televizor,pentru pedeapsa violatorilor,care ne-a gaurit capul de 3-4 luni! Cu cat pedepsele sunt mai dure, oamenii de frica (cel putin unii) s-ar gandi de 2 ori inainte de a face o prostie! Pe de alta parte si daca dai prea multa libertate copiilor, ori ajung sa te jigneasca sau sa te bata, ori se iau de droguri, ori cine stie ce prostii se apuca sa faca cu gasca! Complicat! Inainte , mama sau tata , ne mai trageau o palma la c*r, o curea, ne mai certau! Acum, nimic...Ii lasa de mici cu telefonul in mana si libertate totala! Sunt pierduti... cei mai multi! Si noi ca natie, suntem in deriva!
3
0
Abia isi facuse omul rost de femeie la produs si voi repede ,.... ca nu mai avea maica sa sursa de venit fara ea, mai stiu eu pe unul
0
0
Bravo Cezara tie tias da PA VEATZA CEZARA ARDEY UMPLUTI IN PASARYKA GOALA PA VEATZA! Respect maXxXym Cezara!! Cezara FEBLETEA MEA,!
0
1
Daca fată de profesoară a plecat să se intalnească cu un individ de pe net așa cum s-a zis știri ....va dati seama ceilati elevi ce educatie primesc de la profesori dacă dânsa nu o fost in stare să-si educe odrasla ....Sincer la 13 ani copiii erau cu mult mai mult respect de sine și respectosi ....inainte de 1989
3
0
Acum ma cheama Melinda. Moish, cu un singur O.
1
0
Pușcărie pe viața la nenorociți ca astea
5
1
Ce vă mai pricepeți voi la femei...ha ha ha ..singuri în baie
2
7
operatiunea de cautare a politiei pt cwrva asta mica?!?!?!? bani din taxele noastre...
4
10
si mie mia placut tot la varsta asta si de atuncimia o fac mereu
4
6
13ani doar in buletin, mai bine ma-sa investea banii aia in educatie daca tot ii avea, iar chelie intra direct la parnae ca e diferenta prea mare de varsta, o sa faca plantoane si sectoare 20 ani, nu nu-l arde nimeni ca au si parnaiasii mandria lor dar o sa fie sac de box si o sa spele toalele la tot dormitorul
7
1
Putea sa mi o vanda mie chelosul naibii si nu o mai gaseau
2
13
E o grămada de curvete pe pământul asta a găsit fata de 13 ani e cam p***t la cap cum se vede in poza trebuie futut in c*r bine
10
2
ele o cauta, ia verificati retelele de socializare ale fetei si mai stam de vorba dupa
23
7
In fotografia aia arata de 17-18 ani, la varsta la care inca ar trebui sa se joace cu papusile...se imbraca si se poartaprecum trafele, vorbesc la modul general !
23
9
era la ciocane fii-sa, s-a dus și ea ca tot omu' sa se dreagă, ce n-are voie? și ma-sa de unde avea 10 mii de euro?
15
19

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515