REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° ConstanÈ›a Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Membrii comisiei îl invită pe arhitectul şef Vânturache la următoarea şedinţă. Iată de ce!

Membrii comisiei îl invită pe arhitectul şef Vânturache la următoarea şedinţă. Iată de ce!

Replica API 25 august 2018 | 15:58 467

Radu Vânturache

Membrii comisiei pentru activități științifice, învățământ, cultură și sport din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța s-au întrunit vineri, 24 august a.c. Consilierii au dat aviz favorabil celor şase proiecte de pe ordinea de zi. Proiectele vizează situaţia financiară actuală a cluburuilor sportive constănţene, dar şi situaţia unei şcoli care este la un pas de a intra în conservare.

Printre acestea se numără premierea unor sportivi care au obținut rezultate bune la competițiile sportive, dar și finanţarea unor cluburi sportive constănțene cu bani de la bugetul local municipal. Proiectele vor intra pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal care va avea loc miercuri, 29 August.

De asemenea, membrii comisiei au trimis o adresă către directorul Direcției de Urbanism, arhitectul şef Radu Vânturache, pentru a participa la următoarea ședință de comisie care va avea loc în luna septembrie. Motivul îl constituie o sesizare depusă de un constănțean cu privire la funcționarea unui chioșc situat în incinta Şcolii nr. 29 "Mihai Viteazu" din cartierul constănţean Tomis Nord.

Printre proiectele de pe ordinea de zi se află şi cel referitor la modificarea HCL nr.335/2011 privind transmiterea unor imobile aparţinând domeniului public al municipiului Constanţa din administrarea RAEDPP în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat. Astfel se doreşte ca Şcoala nr. 2 din municipiul Constanţa să intre conservare. De asemenea, facem precizarea că Şcoala nr. 19 este preluată de Şcoala nr. 40 din Constanţa.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde este Andrei Popescu...cand vin iar alegerile apare cortul. In rest ce spun astia despre un carder...?
2
0
Din primarie trebuieste oprita!
8
1
Vanturache, marele arhitec .... Adevarata arhitectura care dainuie si rezista si da o nota de valoare si de bun gust este din secolul 20, de pe vremea lui Ceasusescu si totusi o consideram banala
5
0
Au format un sistem mafiot , autorizeaza doar , proiectele arh-tilor care dau parandaratul...Sunt o gasca care au aceleasi pricipii ca si cea de trista amintire...sunt stapanii Constantenilor... Rusine !
25
0
In constanta ii spunem vanturache prostul
22
0
oxiurul din curul hotului fagadau, vanturache ar trebui bagat la parnaie. Coleg cu porcul betiv si fagadau. Muie dragnea,muie pesede !!!
18
1
Tu ce functie ocupi in primarie?
10
3
Un frustrat incompetent vb in cunostinta de cauza care nu face altceva decat sa incurce prin primarie pacat ca timpul trece si nu face nimic bun pentru oras si cetateni
23
0
Machidonii tsi construiesc in plin sezon in Peninsula!
17
0
Nu mai e foarte mult pana in iunie-iulie 2020. Moment la care va deveni doar o amintire neplacuta pentru Constanta, cu care oricum n-are nici-o treaba. Asta daca nu primeste marea talpa pe fesier pana atunci.
18
2
la fantasio se darima la greu o casa ce veti face acolo bloc de "lucs" fara parcari ?
17
0
Nu il invita si altii prin alte parti, trec doar proiectele cu spaga a lui Decebal Fagadau si Babu, restul se blocheaza la coruptul de Vanturache. El este cu 2 masuri , una dura si una moale pentru Babu spgarul
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218