REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Membrii familiei Mustafa, implicați în SCANDALUL de la MANGALIA! VIDEO

Membrii familiei Mustafa, implicați în SCANDALUL de la MANGALIA! VIDEO

Replica API 6 aprilie 2021 | 00:11 17388

Indivizii implicați în scandalul din Mangalia, din data de 5 aprilie, au fost reținuți pentru 24 de ore și prezentați magistraților cu propuneri corespunzătoare. Precizăm că este vorba de mai mulți indivizi din aceeași familie (4 din cei 5 bărbați implicați se numesc așa). Potrivit informațiilor noastre, totul a pornit de la o femeie, care ar fi fost iubita unuia dintre ei, s-au despărțit, iar acum ar fi într-o relație cu alt bărbat, din același ”clan”. Puteți urmări secvențe din timpul conflictului în videoclipul de mai jos.

Mai exact, luni, 5 aprilie, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu are loc o altercație între mai multe persoane.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele în cauză, fiind vorba despre 3 bărbați care, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic cu alți 2 bărbați.

Cei 5 au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, starea lor fiind una stabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Video:

sursa foto/video: youtube/VizoRO

În urma altercației din cursul zilei de luni, 5 aprilie, în municipiul Mangalia, 5 bărbați au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. Cei cinci au vârstele de 21, 41, 32, 27 și 38 de ani. Este vorba despre mai mulți membri ai familiei Mustafa și unul al familiei Cocîlea.

Update:

Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia a luat măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de cei 5 reținuți.

L.I.

Citește și: Indivizii implicați în scandalul din Mangalia, puși sub control judiciar

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clanul Mustafa nu ie ca Al meu, nu are masini scumpe si nici amante multe. Raim e expirat de mult
4
0
La asa primar,asa oras!
3
1
Tamer asta nu a batut niciodata pe nimeni dar bataie a luat si cu cutitul in mana.A mai incercat el odata cu Levent dar in 30 min a intrat live, si a cerut iertare,vibratoarele erau ale lui nu a lu Levent De Raim ce sa mai zicem ca sa facut bodyguardul lu Radu si l-a batut Cristian.A luat bataie si Riad si nu a putut face nimic. Restul nu au treaba,Radu a mai incasato de cateva ori si daca nu se potoleste o sa il depasasca pe Tamer la palmares.
4
3
Mangalia este un oras linistit fata de alte localitati din tara. Ma refer strict la violenta. S-au batut intre ei , asta e. Ei se bat , ei se impaca. Nu cred ca vine nimeni sa te ia la capace aiurea. In anii 90 erau batai de genu aproape zilnic. Unele chiar mult mai grave. Nu era asa mare tam tam. Dar acum se mediatizeaza tot si intrii la puscarie pentru 2 palme si un picior. Sunt multe cazuri in care victima provoaca scandal si dupa ce isi ia omor tot el fuge la garda. Cazul Posmag , Genghiz si Fratii aia doi de urlau ca ei sunt sefii Mangaliei. Niste Paduchiosi. Paul si Catalin.
15
15
Comentati si pe fb la anunt daca sunteti asa smecheri , nici macar like nu da ti sa nu atrageti suspiciuni ,smecheri de carton
9
15
S-au certat pt o cwrva.Acum toti sunt pe cale sa fie transformari in cwrve.MWIE VA TRANSMIT LA TOTI.RAIM RADU TAMER RYAD SERIF KALU ALEKU GIOLGAU GIANY
26
3
Asta se intampla in Mangalia..toti au copilarit impreuna cu politia cu tot..noi oamenii de rand traim in teroarea acestor clanuri..pesti si ce mai sunt,stati ca nu a venit vara,sa vedeti cum stau si fac deranj si nimeni nu comenteaza de fricaaaa..Politia se uita cum te fac in tot felu si nu intervin..pentru ca sunt frati de mama vitrega.....
33
7
Eu stila sarafu sunt impreuna cu iubita lu tamer misha fara sa stie el
12
2
Hmmm nu prea ati votat Noua Dreapta v a pacalit AUR ul cu Sosoaca asa va trebuie
5
2
si amicul adolf.de data asta pana termina treaba
19
1
Ba da, dar nu se vrea, inca...
21
1
gloante pentru astia nu se gasesc?.
42
3
O noua gripa aviara le poate rezolva conflictul.
29
3
La puscarie cu interlopii cu pestii si traficantii de droguri...
61
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369