REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

MERLĂ, când vorbește cu CHIȚAC, crede că-i răspunde lui RĂSĂUȚEANU

MERLĂ, când vorbește cu CHIȚAC, crede că-i răspunde lui RĂSĂUȚEANU

Replica API 12 noiembrie 2020 | 14:34 4871

Miercuri, 11 noiembrie, a avut loc cea de-a doua ședință de consiliu local municipal din acest mandat. Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe proiecte, printre care și stabilirea prețului la gigacalorie sau aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul III, pe anul 2020. Șefa Direcției Programe și Fonduri Europene, Ani Merlă, a fost luată în colimator de primarul Vergil Chițac, asta după ce PSD-istul Costin Răsăuțeanu s-a lăudat în fața edilului că fosta administrație a lăsat moștenire proiecte europene de peste 800 de milioane de lei.

Costin Răsăuțeanu a fost atât de vocal în ședința de miercuri, 11 noiembrie, cum n-a fost în ultimii patru ani. Consilierul local a ținut să-l înștiințeze pe edilul Vergil Chițac că fosta administrație condusă de Făgădău a lăsat proiecte pe fonduri europene de peste 800 de milioane de lei.

Costin Răsăuțeanu

”Sunt lucruri pe care trebuie să le analizăm împreună, iar Guvernul să acorde sprijin constănțenilor și, de ce nu, să accesăm bani europeni. Mă văd obligat sa reprezint interesele constănțenilor. Slavă Domnului, v-am lăsat foarte multe proiecte europene, peste 800 de milioane de lei, bani care vor ajuta agenții economici să păstreze locurile de muncă. Ar fi bine un sprijin de la București pentru constănțeni”, este de părere Costin Răsăuțeanu.

Vergil Chițac

La rândul său, Vergil Chițac și-a îndreptat atenția asupra șefei din Primărie. ”Doamna director Merlă, spuneți-mi acum: garanții semnate, cât înseamnă în fonduri europene? Adică, ce ați semnat dumneavoastră cu autoritățile de management, nu vorbim de studii de fezabilitate?”.

Ani Merlă

Ce a răspuns Merlă

Merlă i-a răspuns: ”Peste 600 de milioane de lei…”. Imediat, edilul a atenționat-o că aceste proiecte nu trebuie să fie asemenea proiectului european privind reabilitarea parcului Arheologic, reabilitat pe banii constănţenilor, pentru că a pierdut finanțarea.

”Vă rog să rețineți, doamna director, una e să semnezi, și alta este să derulezi. Ați mai semnat proiecte si pentru parcul Arheologic. N-aș vrea ca cei din 600 milioane de lei, de care vorbește domnul consilier, să punem bani din bugetul local așa acum ați pus la parcul Argheologic”.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi constanteni intelege-tii ca Ani Merla sta in primarie ca sa redirectioneze banii publici catre firmele familiei dansei. DNA si DIICOT trebuie sa verifice contractele pe care s-i lea atribuit atunci cand a fost la spatii verzi deratizare oras, toalete eco, multi multi bani si mai nou acum la f europ. Altfel de ce sta la primarie pe 8000 lei. Haide-ti domnilor procurori va rugam!
3
0
Vergilica este disperat de partid ca doar PNL a facut proiecte. Niste prosti, incompetenti. Bravo, Costin!
8
9
Il doar la spate pe Rasauteanu de Babu . Babu era complexat de Rasauteanu baiat fin si cu harisma
7
2
a venit vremea platii, se clatina sandramaua, vor trebui sesizate organele statului de drept, sa vezi atunci ghioraituri
7
1
Ba firma sotului lui Merla face profit 5 milioane de euro pe an Oyl depol , deci merla are anual cateva milioane de euro in cont, de ce sta la primarie pe 8000 lei, asta nu intelege constanteanul. Ca sa fure, asta e singurul raspuns
31
0
merla ingroapaaaa Constantaaaaa
26
0
Dar de ce nu amintiti in articol ca parcul Arheologic a pierdut finantarea europeana din cauza contestatiilor repetate? De ce nu informati cititorii si cine a contestat? Ca nu psd care se afla la conducerea administratiei locale?
15
14
PRIMARE TREZESTE TE DRAQU CA TE FAC PUTORILE SI HANDRALAII AIA CA LA NUFARUL. PAI TU TE UITI IN GURA LU MIERLA ESCROACA NUMBER 1???
27
2
Chitac esti praf, te-ai facut de cacat intreband-o pe Merla de proiectele europene, te faci ca nu stii ca sunt semnate peste 800 de milioane de lei de Fagadau. Minti cu nerudinare, macar sa fi in stare sa duci la capat ceea ce a construit Fagadau in 4 ani. Cat despre sedinta am urmarit on line, bai incultilor penelisti, voi habar nu aveti de nimic, ati venit fara niciun bagaj de cunostinte in administratie publica. Zdrentelor in afara de furat nu va ganditi la nimic
16
35
Circ ieftin...totul pana bat palma pe comisioane. Nu veti vedea vreo schimbare in mandatul lui Chitac...Daca veti sapa mai adanc veti observa ca intre consilierii PNL si PSD exista chiar si grade de rudenie.
21
10
Cu turnatoarea
22
2
la puscarie cu merla
26
1
la cacagheorghe de ce nu ati lasat comentarii?l ati scos curat si el stie ca e f murdar. nu zicea el ca face totul pt Cta de ce pleaca la parlament? disperat de functii
11
1
Ba Costine, taci dracu dun gura, ca te faci de ras! In plus, nu.ti cunoaste nimeni vocea!! Patru ani nu ai scos un cuvant....
28
3
Egal VRAJEALA!
24
1
Singura calitate a lui Rasauteanu e prietenia cu Babu...
31
2
Il face Ani si pe Chitac cum a procedat si cu Mazare si Fagadau si sta de 20ani in primarie.
32
17

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272