REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

MESAJE OBSCENE pe un utilaj de asfaltare: M**E PSD! Poliția caută vinovații!

MESAJE OBSCENE pe un utilaj de asfaltare: M**E PSD! Poliția caută vinovații!

Replica API 24 mai 2019 | 00:52 325

Polițiștii constănțeni sunt pe urmele unor indivizi care au vandalizat, în timpul nopții de miercuri spre joi, 22 spre 23 mai a.c., un utilaj folosit pentru asfaltarea străzii Zefirului din cartierul Poarta 6.

Incidentul a fost descoperit, joi dimineață, 23 mai a.c., când echipele de muncitori de la S.C. Confort Urban s-au prezentat la serviciu pentru continuarea lucrărilor de reparații. Aceștia au găsit utilajul mâzgălit cu mesaje obscene. Conducerea societății a depus plângere penală în acest caz, iar acum polițiștii fac cercetări ca să îi prindă pe cei care au comis fapta.

De precizat că mesajul de pe utilajul vandalizat este: "M**E PSD".

„Comportamentele antisociale, vandalizarea și distrugerea NU VOR FI TOLERATE! Orice act de vandalism constituie infracțiune și este sancționat, conform legii, cu amenzi cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei. Primăria Municipiului Constanța face apel către locuitorii orașului să sesizeze comportamentele antisociale la numărul de WhatsApp al poliției locale, 0799606142 sau pe aplicația Sesizări Constanța”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca cel ce a scris mesajul, este un artist neinteles !
2
0
DREPTATEA DE PARTEA CELUI CARE A SCRIS MWWWWWWWIIIIIIIEEEEEE NU VEDETI CA TRAIM IN TARA DE KAKAT SI NUMAI PSDMUISTIII CASTIGA CONTRACTE RAJA PLATIM APA DE MURIM DE SETE
15
1
Mu1e psd mu1e draqnea. Natie fara coloana. Ti ai draq de specie de hoti si koorve.
14
0
Puteti sa le dati cata muie vreti, astia au fost, sunt si vor fi la putere.... si dupa cum observati va duceti la vot degeaba ca tot fix pula se schimba pe aici
3
15
Bey fratilor NE URAM NE PORCAIM si ASTA E TOT CE CONTEAZA!! Viata devine foarte grea on asa mediu!!
3
1
Pe bune? Si o sa.i condamne ? Vad chiar acum , cum la haznalele cunoscute se dezbate victima radu mazare impreuna cu mama , ce mai ....ma intreb daca p.asta.l cauta pt o mazgalitura hotul Constantei cat merita ?
7
1
alta treaba nu are politia? ii pun pedrumuri pt o mazgalitura?
14
5
Au dreptate pe undeva. Asta e mesaj electoral. E chemarea la vot. Adica veniti pesedisti noi va dam !
18
5
nue nici o infractiune. eventual o contraventie. si nici macar asta. de muie stie tot romanul si de psd la fel. e un mesaj pro psd. de ce sa cercetam, ce? aaa, carmen dan, liviu draqnea. partidul suprem! ha, ha, ha!
25
5
Atata desfasurare de forte pentru o mazgalitura ! Dupa alegeri chiar vor primii ceea ce a scris amaratul ala pe tractor...
28
7
Daca nu puneti camere de luat vederi in tot orasul Constanta, ii veti prinde la Pastele Cailor !
14
3
Muie pesede asta este revolutia culturala a marelui mut de la Cotroceni Romania educata.Ati vazut hastagisti educati?Doar tineri imberbi si tinere cu limbaj de mahala care isi baga si isi scot tipand in gura mare ,asta este limbajul lor, cam asa este si pe aici.Culmea este ca nu aveti cu ce,nici cu Viagra luata tot nu se vede! Bazaiti ca musca la cacat,educatii lui Iohannis!
12
33
De ce sunteti vulgari? Injurati PSD-ul si PSD-istii dar voi sunteti mai buni? Va spun eu. Nu sunteti buni de nimic. De absolut nimic. Tara asta este asa cum este in primul rand din cauza voastra primatelor.
12
24
nepermis este ceea ce faceti voi prin selectarea comentariilor, admise numai cele ce aduc osanale puscariasului si haitei lui de hoti
20
11
Pentru Amici:multan Muie Psd, Mu1E P5d,Muieee Pss:Muie sa Zice-ti La PNL Sau PDL si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci
20
13
Sa luati multa mooie, atat de multa incat sa va ajunga pentru zece generatii!
25
11
care era mesajul porcos , pe care astia se grabesc sa il stearga : "Dragnea Presedinte !"
14
12
PSD-isti au frigiderele pline cu carne a se intelege PULE . Acum PSD-isti pot sa faca rezerve pentru ca a fost un an bogat . Sper ca o sa va ajunga pulele pana in mate . Firati voi ai dracului de ciumati . MUIE LA TOTI CARE II PUPA IN PULA PE CIUMATI . INSEAMNA CA ATI FURAT SI FURATI COT LA COT CU CIUMATI SI DE ASTA MA DOARE CAND LE DAM LA MUIE PSD-istilor SAU AVETI RUDE IN PUSCARIE DE VA PASA .
26
13
atata muie cata au luat mamele voastre de la arabi , filipinezi , americani ....vor lua pensie de la multinationale . De aceea aveti neveste curve , in loc sa le futeti pe ele , futeti facebook-ul !
10
38
Un sfat bun: Muta-te pe alt canal.Lasa Antena 3 ca te-a prostit rau de tot.
29
11
Din ce ai scris, reiese ca esti doar un prost frustrat caruia ii s-a indesat obiecte in cur.De aceea clasa politica isi bate joc de popor, poporul isi scoat ochii si cei de la guvernare stau la caldurica si isi numara banii.Popor de prosti.
18
11
Daca atat stiu hastagistii astia borati, ce sa le faci ma tata. Daca i-au violat rudele de mici si le-au bagat tot felul de obiecte straine in rect, saracii sunt distrusi rau de tot si au probleme psihice. Astia sunt hastagistii, rezistentii, ciolosistii penali sloboziti in gura. Cu ei vreti voi sa votati ? Ei sunt alternativa la PSD ?
12
36
celor care au facut asta, ca o sa mergem sa-i scoatem daca ii prind, asa cum a zis dracnea la miting ca i-ar fi spus sustinatorii......
7
12
Pentru toti pesedracnistii, aceeasi mu1e ca in titlu! Dupa aceste alegeri, cand o sa vedeti procentele, o sa va ascundeti ca pesedracnistii in iarba!
35
10
normal ca esti ... un pesedist retardat.
36
9
Muieeee PSD ha ha ha
41
11
inca un idiot dresat de hastagi! so pe ei ma!
11
39
Poate daca ar mai patrula si ei prin zonele de competenta ar mai speria hotii si talharii, asa stau tirati cine stie pe unde si asteapta telefoane de la noi. mai treceti noaptea si prin parcul de la poarta 6 sa vedeti drogati, betivi si alti boschetari, nu mai zic de tiganii de peste linii care dau atacul la orice tren de marfa ce incetineste in acea zona. Asta inseamna ca ori va e frica de ei ori luati spaga ca sa nu-i deranjati.
39
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272