REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

METODA COALA DE HÂRTIE LOVEŞTE ÎN SUDUL LITORALULUI! O RECUNOAŞTEŢI?

METODA COALA DE HÂRTIE LOVEŞTE ÎN SUDUL LITORALULUI! O RECUNOAŞTEŢI?

Replica API 5 august 2017 | 00:00 980

ANCHETĂ în ceea ce priveşte o femeie însărcinată!

ANCHETĂ în ceea ce priveşte o femeie însărcinată!

O recunoașteți pe individa din imagini? Are 19 ani, este însărcinată, este din Constanța și locuiește în Mangalia. Și, din câte se pare, face "ravagii" în sudul litoralului. Ia terasele la rând și fură prin metoda "coala de hârtie". Două persoane au depus plângeri în seara de joi, 3 august, oamenii legii demarând cercetările.

"Dacă o cunoaşteţi pe domnişoara cu hârtia în mână să îmi scrieţi! Mi-a furat telefonul, la o terasă din Saturn, un Samsung S7 Edge. Distribuiţi, vă rog!", este anunțul făcut de Nicoleta L.. Aceasta a mers la Poliție în seara de joi, atunci când o reclamație asemănătorare a fost făcută și de Andrei N., din Sibiu, care a precizat că i s-a furat telefonul prin aceeași metodă, la Jupiter. Numai că bunul a fost găsit de oamenii legii, a doua zi, aruncat în iarbă. Însă, individa din imagini se pare că ar fi acționat și în stațiunea Mamaia, o tânără spunând că la fel a rămas și ea fără telefonul mobil.

"Aseară (2 august – n.r.) la El Greco mi l-a furat de pe masă. Trebuie prinsă neaparat, sa nu mai facă și alte victime..", a spus Iulia M.. Oamenii legii au declanșat cercetările, strângând probe pentru a lua măsurile legale ce se impun. Precizăm că tânăra ar fi cunoscută ca hoață și, mai nou, se dă surdo-mută li ia terasele de pe litoral la pas. În mână ține o coală de hârtie, pe care este scris un mesaj la lacrimogen, de genul că este amărâtă, are handicap și mai este și însărcinată, motiv pentru care solicită un ajutor cât de mic. Apoi începe să gesticuleze în timp ce pune hârtia pe masă, dar după ce a filat bine zona și a vîzut vreun bun.

Astfel, coala "aterizează" fix peste bunul vizat și asta a fost. Până ca victima să-și dea seama, infractoarea dispare. Fotografiile distribuite de Nicoleta sunt capturi de pe imaginile surprinse de către cineva din zonă, care a dorit s-o ajute. Precizăm că metoda de furt nu este una nouă. Amintim că, în urma unei anchete laborioase, oamenii legii din cadrul Secțiilor 3 și 4 Constanța l-au identificat pe Marius Cristian Bodi, care a fost reținut și propus spre arestare.

Una dintre faptele sale s-a petrecut sâmbătă, 2 iulie, la restaurantul Delfinul din Constanța. Acesta a acționat printr-o metodă inedită, și anume coala de hârtie. A intrat în local, cu o foaie de hârtie pe care avea scris un mesaj prin care cerea ajutor. S-a oprit în dreptul unei mese, unde a zărit că se află un portofel. A intrat în vorbă cu o femeie de 70 de ani și, în acel timp, a tras portofelul și l-a ascuns sub coală, după care a plecat.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi 11.08.2017 am vazuto la benzinarie in Tuzla mi-a cerut o coala de hartie din fericire nu a reusit sa ia nimic ! multumesc ca am aflat despre cine este vorba !
1
0
tu confunzi-ca majoritatea pesedistilor- puterea presedintelui cu puterea parlamentului. Ce vrei tu sa faca presedintele? El voteaza legile cumva dupa mintea aia a ta, sau cumva parlamentarii? Dar probabil ca la Antene acolo asa va mint, ca presedintele are puterea, si voi puneti botul,nu?
4
1
dute in pula mea
5
3
este multe prosti.....daca bagati in seama toate hahalerele asa va trebuie
2
5
D-lui l.Dragnea;Astia de acum au facut ceva,si in continuare vor sa-si duca programul de guvernare la bun sfarsit,dar nu sunt lasati,li se pun mereu piedici,dar Basescu ce-a facut in zece ani,va spun eu,nimic,asa ca mai ganditi-va!
4
6
nu ar trebui lasati sa se inmulteasca nu au bani decat din furat si cersit. o sa ne domine numeric si asa muncim pentru ei sa ii tinem cu ajutoare si cu alocatii la boraci. daca se mai inmultesc mult astia pun biciul pe noi
10
1
Sa o vedem in clip de bestgorepunctcom
4
3
Asa prosti am gasit si eu si m au pus mare sefa la furaciuni.Prostii mei asa va vreau.Dar eu sunt mai desteapta ca voi fur de rup.
5
2
Astia-s micii copii ! Pe aia din parlament cand ii disciplinam ? Aia fura cu pixul !
12
3
prinsa si dusa la Auschwitz acolo ai este locul de indianca borata inputita si infecta
23
5
Cand o sa ne ocupam serios de jegurile astea care traiesc numai din furat si din minciuni? Pedepse mari pentru nimicuri! Asta e solutia De la nimicuri incepe totul si ei devin insuportabili.
31
3
Este o RROManca. Locuieste in RROMania, patria tiganilor
27
10
Cum sa o lasi sa se apropie de masa , sau sa dormi pe tine si sa nu fi atent la obiectele tale cand se apropie o cioara de tine. Vai de mama voastra de prosti
30
8
Eu daca vad o taganca care incearca sama fure sau un puradel, le crap capul la amandoi
24
5
Nu ia taiat nimeni gatul tagancii?
25
3
muie la cai
3
2
Un pumn in cap miloagei tiganci si rezolvati misterul.
26
2
O recunosc. Este rasa tiganeasca care e pupata n fund de UE.
37
3
si eu tot cu metoda asta am pacalit fraierii sa ne voteze.aveam in permanenta o coala cu promisiuni si calcule fantasmagorice-program de guvernare.desigur,noi furam la un alt nivel,acoperind ochii romanilor creduli.apoi,ne stergem la cururile pretioase cu respectivele coli.
49
14

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367