REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mica VENEȚIE s-a "CUIBĂRIT" pe străzile din MANGALIA

Mica VENEȚIE s-a "CUIBĂRIT" pe străzile din MANGALIA

Replica API 23 decembrie 2020 | 00:01 2013

După cantitățile însemnate de precipitații din ultima perioadă, localitatea constănțeană Mangalia arată precum spectaculosul oraș italian, Veneția. Sau cel puțin, așa încearcă cetățenii, să compare situația în care se află orașul.

După ce în cursul săptămânii trecute, primarul orașului Mangalia, Radu Cristian, dădea de înțeles că orașul se ridică la standarde europene și că nu crede în nemulțumirile cetățenilor săi, iată că mangalioții sunt hotărâți să-i demonteze toate afirmațiile făcute.

Cetățenii sunt foarte nemulțumiți și s-au săturat să se aventureze zilnic prin gropile pline de apă așa că își strigă disperarea la orice colț de stradă, dar, și în mediul online. Locuitorii fac haz de necaz și îi cer edilului să achiziționeze bărci pentru a putea circula în condiții de siguranță. ,,Cumpărați bărci să mergem și noi la muncă. Mașinile nu ne mai ajută”, declară un locuitor nemulțumit.

Vorbe multe și nicio schimbare

Locuitorii sunt nevoiți să se plângă pe rețele de socializare de lipsa de respect de care dă dovadă administrația locală. Aceștia așteaptă o minune din partea edilului și își doresc pentru noul an ca acesta să își întoarcă fața și către adevăratele probleme cu care se confruntă zona urbană.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La mangalistan s.a cuibarit micutul labagiu radu tristan , spaima boschetilor, regele betoanelor si asfaltului, vizionarul cu olita langa pat. L.ati votat acu aveti de asteptam, numa bunul dzeu si covid va mai pot scoate din cacat. Liberalu pulii imbogatit peste noapte. Marsh la cacat piticule bolnavicios
2
2
Deja a-ti inceput sa il regretati pe Murad. Cu el la primarie, erati oras statiune de top. Asa ca acum sunteti statiunea Venetia de Romania.
2
4
Raducu habar nu are ce este in Mangalia,nici nu-i pasa,sa intrati prin cartierele unde au fost garaje,mai rau ca in evul mediu,gropi cat casa,noroiul pana la genunchi. El sta in CT si pana la Primaria Mangalia,drumul este asfaltat.Cine a votat cu el sa tragem toti acum,rasa mamii vostre.
4
2
vile fara sistem de canalizare ...mari domni si nari doamne
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367