REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Microbuzele GMS de pe ruta Năvodari-Constanţa, controlate la sânge! S-au aplicat amenzi de aproximativ 25.000 lei!

Microbuzele GMS de pe ruta Năvodari-Constanţa, controlate la sânge! S-au aplicat amenzi de aproximativ 25.000 lei!

Replica API 5 iulie 2019 | 15:19 900

Condiţii de transport jalnice! Începând de joi, 4 iulie, au demarat controale în trafic pe ruta Năvodari-Constanța privind transportul public de persoane, în urma demersurilor realizate de Primăria Năvodari.

Reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutieri, ai CJC, Primăriei Năvodari, Poliției Naționale și Poliției Locale au oprit joi în trafic microbuzele transport persoane pe această rută, concluziile fiind unele cât se poate de elocvente.

În urma controalelor, operatorul Grup Media Sud, cel vizat de majoritatea reclamațiilor cetățenilor, a primit, joi, 4 iulie, amenzi în valoare de aproximativ 25.000 lei pentru încălcări flagrante atât ale legislației în vigoare, cât și ale obligațiilor prevăzute în caietul de sarcini.

Printre deficiențele constate se numără: încărcarea microbuzelor peste capacitatea maximă; microbuze aflate în stare deplorabilă: uși legate cu sârmă, scaune rupte și mizerabile, gunoaie, lipsa aerului condiționat; lipsa actelor asupra șoferilor, călători care nu au primit bilete

De asemenea, s-a constat că deși operatorul GMS se angajase prin contract să asigure o frecvență cu 24 mașini permanent în trafic, în realitate pe traseu nu existau decât 15 microbuze, ceea ce înseamnă o diminuare a capacității de transport cu aproximativ 40%, anunţă Primăria Năvodari.

Controalele vor continua până ce operatorul de transport va intra în normalitate și va asigura călătorilor condiții decente de transport.

Citeşte şi:

https://www.replicaonline.ro/conditiile-din-microbuzele-gms-reclamate-de-primaria-navodari-catre-consiliul-judetean-constanta-396009/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Calatoresc zilnic pe ruta asta si am observat ca firma a achizitionat masini noi iar cat despre timpul de asteptare este foarte scurt. Daca tot cautati sa faceti schimbari parerea mea e sa incepeti cu voi, nu sa stati in fiecare zi sa faceti controale cand lumea este multumita. Acum 2 zile se putea observa cum cineva este rau intentionat din partea controlului spunand in masina "acum nimeni nu are nimic de reclamat?". Incercati sa va castigati voturile facand ceva constructiv!! Dezvoltati infrastructura in Navodari, inclusiv Mamaia Nord!!
0
0
Pai bai prostule de Gabi barbosu nostru e smecher mare stie unde sa cotizeze
0
0
Cei de la Metropolitan sun scutiti de controale
2
0
Dar Dumacris cand va fi controlat?
1
0
Reclamatiile nu se confirma, dispunem de cel mai nou parc auto.
0
6
Asa , si ? Nimic nou sub soare . cainii latra, ursul... GMS , merge ! De ani de zileeee !!!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108