REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MIHAI BUDEANU, de la 3 SUD EST, are COVID și este în stare GRAVĂ la spitalul Medgidia

MIHAI BUDEANU, de la 3 SUD EST, are COVID și este în stare GRAVĂ la spitalul Medgidia

Replica API 20 noiembrie 2020 | 11:26 6668

Mihai Budeanu, unul dintre soliștii trupei 3 Sud Est are coronavirus! Cântăreţul în vârstă de 44 de ani se află internat la Spitalul Municipal Medgidia.

Conform informațiilor noastre, starea lui de sănătate nu este una foarte bună, deoarece ar avea probleme cu greutatea. A fost mai întâi internat la spitalul din Mangalia, la secţia de Terapie Intensivă, dar apoi a fost transferat la cel din Medgidia. Acesta a avut nevoie urgentă de plasmă. Surse din cadrul spitalului au confirmat faptul că Mihai este internat în pe secția de Terapie Intensivă. Acestuia i-a fi fost administrată şi plasmă.

Colegii de trupă: Nu este de joacă cu acest virus!

„Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 și este internat în secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Medgidia. I se administrează plasmă și tratament de specialitate.

Să sperăm că starea lui se va îmbunătăți cât mai repede. Nu este de joacă cu acest virus! Aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru respectând regulile de protecție”, transmit colegii de trupă ai artistului.

Z.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E clar ca esti un manelist ordinar. Muie tie si celor ca tine!
3
0
Ai plecat, si multe noptiam plans....artistul pulii. Sa crape obezul
0
16
astia care canta si nu muncesc nu e problema Cel care produce ceva sau salveaza vieti e naspa daca are virus
2
9
Multa sanatate Mihai
13
2
Nu e chiar atat de grav. Nu va speriati. Doar ca statutul de vedeta ii ofera tratament privilegiat.
4
7
Celui de sub mine. Cel despre care se vorbeste in articol nu este manelist, cocalar etc. Chiar este un om educat si cu mult bun simt. Cred ca si in replica au fost nenumarate articole despre cei care au pierdut lupta. In rest ai dreptate. Multa sanatate, Mihai, sper sa te aud cantand din nou! Dupa mine, ai vocea cea mai faina din trupa 3SE!
16
1
Sunt atatia medici, asistenti, politisti si militari care si-au dat viata pt noi. Nu am vazut niciun articol dedicat unuia dintre acesti eroi. Natia asta rezoneaza numai la manelisti, hastagisti si cocalari....
12
23
Insanatosire grabnica!
26
2
Aseara la litoral TV un ratacit zvapaiat si mitocan cu nume de VeCeu indemna lumea la nerespectarea regulile de protectie antivirus. Ai nu se supara nimeni? Si patronul lui domnul Muhhamad Murad il mai rabda pe acolo? Nu ii e rusine?
24
4
Cum nu ai auzit ma gigi?,au fost prezentate si destule cazuri de medici,oameni din armata sau ISU de la subofiteri pana la generali,preoti,oameni politici de la prinari de comune pana la ministri si tot ce vrei tu.Multa sanatate Mihai si tuturor care sufera din cauza COVIDului sau a altor boli.
33
4
si nu te-ai mai cacat...vorbe care dor vorbe spuse-n curu gol...trei sud est si paula seling...
9
37
s-a-nghiorlait si a reusit. bafta!
4
32
Orice cocalar,mare stire.Nu aud de un doctor,inginer,ceva,numai panarame si boschetari. Exista sau nu covid,cocalaros,caci e sigur ca infectia a venit de la prietenii lui tarani infectati!
10
42
Sanatate multa !
40
2
3 Sud Est, coloana sonora a copilariei noastre! Muta sanatate!
62
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108