REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, mărturisiri despre suferinţa mamei sale

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, mărturisiri despre suferinţa mamei sale

Replica API 14 mai 2022 | 00:22 5766

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, a vorbit despre drama din familia sa. Gabriela Victoria Mazăre a murit vineri în urma unui infarct survenit la scurt timp după condamnarea lui Alexandru Mazăre, fiul ei cel mic.

Sursa foto: Arhiva Antena 3

Din primele informaţii Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit un infarct chiar a doua zi după ce s-a anunţat condamnarea cu executare pentru fiul cel mic, Alexandru Mazăre.

Vestea a fost făcută publică de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

"Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine,umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum ușor spre lumea fără dor,doamna Gabi!“ - este mesajul transmis de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu pe Facebook.

Citeşte şi: Mama lui Radu Mazăre va fi înmormântată la Constanţa!

Mihai, fratele lui Radu Mazăre, despre drama din familia sa

"Mamei nu i-a cedat numai inima. Pur şi simplu nu a mai avut resursa organică să mai facă faţă. A obosit şi fizic şi psihic. Ea avea în totalitate probleme şi cu inima şi nu numai şi se pare că a colapsat.

Chestiunea a fost foarte rapidă şi surprinzătoare. Mă așteptam să se mobilizeze pentru a doua oară cu o dublă intensitate din cauza situaţiei cu fratele meu geamăn, dar lucrurile nu au stat aşa şi a cedat.

Toate mamele din lumea asta ar merge până la sacrificiul suprem pentru copiii pe care îi au. Din punctul ăsta de vedere mama a fost deosebită", a spus Mihai Mazăre despre mama sa, la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prostii satului! I-au imbogatit pe multi mafioti care acum sunt milionari si se distreaza prin locuri exotice iar ei stau la puscarie!.
0
0
Cand toti banii furati ia investit in MADAGASCAR sunt JIGODII caresi merita soarta.
0
0
Ba saraciilor care injurati si faceti spume la gura voi astia neprihaniti care nu ati furat niciodata ti ai drequ de frustrati ordinari va puteti spune si voi punctu de vedere de morti numai de bine ca p astia ia inebunit foamea de tot
1
0
Lui Teodosie
1
0
Mamica lui Mazare nu o cheama la ea si pe cea mai buna prietena a ei, tantica Coca Barbu ???
0
0
Mihai Mazare un milionar in Euro care nu a muncit niciodata si nu este angajat nicaieri si in nimic....asta da Miracol, cat de norocosi sunt unii...!!!
0
0
in concluzie, mama a murit de inima rea, pt ca fratii mei s-au apucat de furat si au fost prinsi.
0
0
Irinuca de la CJC pretena lu Nicusor porcu era si ea cracita la comanda pe timpul acestora. Ori ati uitat?
0
0
Sa ma cac ei toti.
0
0
toti vorbiti de hoti si bani furati, ok, lor le a trecut vremea. cu actualii cum ramane? sa va este rusine ca i ati votat..
0
0
Dumnezeu sa o odihneasca!Voi astia cu limba plina de venin si mintea intunecata,sunt sigura ca pupati icoanele si va rugati la Dumnezeu cind aveti necazuri.A murit un om nevinovat,aveti si voi mame?
0
0
Indiferent ce greseli au facut fratii Mazare, astazi trec printr-o durere mare, au pierdut-o pe cea care le-a dat viata si i-a crescut... Ca buni Crestini, trebuie despre morti numai de bine, iar familiei indurerate un sprijin moral. Cat despre cei care arunca cu vorbe si ura pastrati-va sentimentele si vorbele pentru voi... Domnei Mazare, Odihneasca-se in pace !
0
0
O buna tema de casa pt cei care conduc astazi Constanta si au aceleasi metehne ca si predecesorii. Veti sfarsi la fel daca nu va potoliti! Furatul se pedepseste! O stiti si voi si uite ca mai participati si la o ora deschisa cu ocazia decesului doamnei. Dumnezeu sa o odihneasca! A plecat cu inima franta si pt ce? Opritiva din furat fiindca aveti tot ce va trebuie si punetiva si in locul celor care chiar nu au.
2
0
Ce naste din pisica, facultate la Poarta Alba face!
0
0
The 3 Cocksuckers
3
0
Acestia sunt hotzii drogalai care au distrus orasul Constanta !!!
3
0
dar suferintele noastre ca ne.ati lasat fara pomi,ati distrus statiunile,unde sint?cind furati era bine?noi cum muncim ca sa ne dati voi banii pomana la gipsanime si betivani?
1
0
V ati omorat.mama ptr bani. S a meritat derbedeilor?
1
0
Asa pedepseste Dzeu, totul se plateste. Cand furati, inselati, nedreptatiti, ganditi-va ca veti plati. Voi sau copiii vostri, sau mamele daca nu aveti copii.
0
0
Lingeti cacatu scursurilor! Nu mai comentati atat! Frustrati ordinari! O sa va manance sobolanii pe toti care dati cu cacat pe aici
0
0
nu exista bloc construit in cta fara ca mazare sa nu fi luat spaga prin cumparare,fara bani, de catre firma lui mihai mazare
1
0
Dumnezeu sa o ierte! Condoleante!
0
0
S a dua dracu mama javrelor care au distrus Constanta. Din pacate, condamnarile sunt minuscule si regimul de detentie cu ffff multe privilegii
0
0
Ba nesimtitule, ba puscariasule , ba manglitorule las-o pe mata sa se odihneasca in pace, dar nu mai manca cacat despre voi , fratiorii neprihaniti. Golane, tu si ailalti ati bagato'n mormant. Cate spagi ati luat ba, cate terenuri pe spagi de sute de mi de eurori ati praduit escrocilor ? Cum ati dat pe de'a moka ati dat golanilor de Babus , Moga, Visan , Pilat si restu nemernicilor? Cum ati jefuit Constanta ma golane, cum ati luat pe nimic pamantul Ctei ? Zi drogatule !?
2
0
Dar ii este bine ca traieste in lux si alta lume care munceste si moare de foame si copii ei are sute de milioane de euro furati de la statul roman.Au distrus orasul si populatia Constantei
0
0
Ne doare-n pwla de tine , plecati dracu la Ilfov... de unde ati venit !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614