REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mihai Lupu a semnat contractele pentru serviciul de transport public judeţean de persoane

Mihai Lupu a semnat contractele pentru serviciul de transport public judeţean de persoane

Replica API 8 septembrie 2022 | 13:28 1726

Mihai Lupu, președintele CJ Constanța, organizează o conferinţă de presă pe tema delegării serviciului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate, în judeţul Constanţa.

”Sunt 8 grupe de trasee, una este În instanta, grupa 7 a fost contestată, asteptam rezolutiile instantei. Cu ceilalți transportatori vom semna contractele. Fiecare localitate va profita de transport. Nu a fost omisă nici o localitate. Caietul de sarcini ne permite să facem modificări, în cazul in care apar localități care nu au fost incluse.

Dupa semnarea contractului, transportatorii vor avea trei luni de mobilizare. La nivel de CJ, transportatori vor trebui să respecte contractul si caietul de sarcini. In cazul in care acestia nu îșisi vor indeplinii contractele, le vom ridica liceentele de transport respective.

Fiecare UAT va trebui să își cumpere propriile masini. Desi am tinut cont, nu putem indeplini statutul de transport local”, a spus Mihail Lupu

”În afară de cele 2 trasee, toti transportatori sunt din jud Constanța. Am luat toate masurile sa existe transparență”, a continuat șeful CJ

”Acest program a fost făcut de o societate acreditată pentru transport rutier, proiectul a stat in transparenta timp de o lună jumatate, am primit amendamente de la primarii, elevi. Am primit 66 de amendamente. Acest program a fost gândit pe grupe. Pe o grupă de trasee, utilizatorul poate folosi acelasi abonament pentru grupa respectiva. Operatorul de transport are comasat traseele pe o regiune geografică, el isi poate colera grafice, poate fi ajustat conform legii, prin hotărâri ale Consiliului Județean. Traseele sociale sunt prinse in grupe cu trasee rentabilă”, a precizat un reprezenat al CJ.

V.S., V.R.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212