REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

MIHAI LUPU i-a cerut DEMISIA lui FELIX STROE de la RAJA. Ce spune STROE! VIDEO

MIHAI LUPU i-a cerut DEMISIA lui FELIX STROE de la RAJA. Ce spune STROE! VIDEO

Replica API 28 septembrie 2020 | 17:56 19642

Reprezentanții Partidului Național Liberal, Vergil Chițac, Mihai Lupu și Bogdan Huțucă, au susținut luni, 28 septembrie, o conferință de presă oficială, după rezultatele finale de la alegerile locale. în cadrul conferinței Mihai Lupu a cerut demisia de onoare a lui Felix Stroe, managerul RAJA.

Noul președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, i-a cerut public demisia lui Felix Stroe din funcția de conducere a companiei RAJA. Acesta a motivat că nu toate localitățile din județul Constanța sunt racordate la apă, iar locuitorii sunt revoltați din pricina prețurilor extrem de crescute.

Felix Stroe îi răspunde lui Lupu

„Consiliul de Administrație și conducerea executivă a companiei au fost selecţionate pe Ordonanţa privind guvernanța corporativă. Suntem într-un contract de mandat care are la bază obiective de performante pe care le-am îndeplinit. CA prezintă raportul anual cu situațiile în fata Adunării Generale ale Asociațiilor și în fața asociațiilor de dezvoltare intercomunitare, care constată dacă aceste obiective sunt îndeplinite", a spus, pentru Replica, Felix Stroe.

Mai mult, acesta a mai spus că a fost încheiat contractul de mandat pe o perioadă de 4 ani, iar acesta expiră în decembrie 2022.

"Pe ce bază să-mi dau demisia? Politică?", se întreabă Stroe.

VIDEO INTEGRAL:

S.H., D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Felix Stroe demisia. Si afara cu toate pilele si nepotismul vostru de peste tot. Bravo Lupu. Va era frica de pnl ca vor castiga alegerile ,ca vor face curatenie. Asa se face. Urmatorul pe lista e Sorin Lucian Ionescu care nu are nici o pregatire si e un oportunist.
0
0
Bravo domnule Lupu! Nu-i vine sa creada lui stroe ca ii cere cineva demisia. Zici ca s-a nascut director la RAJA. Ajunge hotilor, ca ne-am saturat de voi atatia ani!
0
0
turnatorul la secu felix trebuie sa plece .Sa-si ia si fanfara cu el si sa goleasca slugile din Raja
12
2
a-ti si inceput sa va aratati muschii.daca o sa faceti asa treaba o sa mearga excelent .poatr mos teaca o sa fie ceva de el.
15
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102