REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Mihai Trăistariu a epuizat deja toate camerele de 1 mai și de Paște, la mare

Mihai Trăistariu a epuizat deja toate camerele de 1 mai și de Paște, la mare

A.F. 12 aprilie 2024 | 00:00 415

Mihai Trăistariu (47 de ani) face bani buni în mini-vacanța de 1 mai și de Paște. Are deja ocupate toate cele șase garsoniere din Năvodari. Am aflat câți bani a cerut solistul pentru o noapte de cazare, în mini-vacanță!

Mihai Traistariu a epuizat deja toate camerele de 1 mai si de Paste, la mareMihai Trăistariu 

Românii așteaptă cu nerăbdare mini-vacanța de 1 mai și de Paște. În acest an, cele două vacanțe se suprapun, motiv pentru care românii se vor putea distra în voie mai multe zile la rând, alături de prieteni și de familie. Cei mai mulți dintre ei și-au făcut deja rezervările pentru o mini-vacanță la malul mării. Mihai Traistariu ne-a spus că are deja ocupate toate cele șase garsoniere, pe care le deține în Năvodari. 

Solistul oftează însă pentru că nu a terminat încă lucrările la noul apartament pe care l-a cumpărat într-un complex de cinci stele, din Mamaia Nord și unde costul  pentru o noapte de cazare va fi unul foarte piperat, pe măsura condițiilor de lux oferite. 

Mihai Traistariu a epuizat deja toate camerele de 1 mai si de Paste, la mare

Mihai Trăistariu: „A fost bătaie pe garsoniere de 1 mai și de Paște!

„A fost bătaie pe garsoniere! Adevărul este că le-am dat cam ieftin, cu 200 de ron pe noapte! Din păcate, nu am terminat încă lucrările la apartamentul nou, cel de 5 stele, de la Mamaia Nord, situat chiar în buza marii. 

E în lucru, abia la 1 Iunie îi dau drumul. Acolo e altceva! La cinci stele voi cere 180 de euro pe noapte. Cine vrea condiții să plătească! Vara asta sper să dau lovitura cu el!

Complexul are 3 piscine, 10 magazine, sală de fitness, saună, farmacie, Spa și Market, toate situate la parter. E un complex cu 1000 de apartamente, situat fix în buza mării, vezi apa din pat, doar că prețul vă dați seama că va fi pe măsură”, a declarat Mihai Traistariu, scrie Click!.

Mihai Traistariu a epuizat deja toate camerele de 1 mai si de Paste, la mare

Cât te costă să stai în garsonierele lui Trăistariu vara aceasta?

Mihai Trăistariu deține la malul marii, în Năvodari, de mai mulți ani, nu mai puțin de șase garsoniere, pe care le închiriază pe perioada estivală și din care face bani frumoși. Solistul ne-a dezvăluit la ce prețuri vor putea fi închiriate, vara aceasta, unitățile de cazare.

 „Tarifele pentru 2024, pe apartament, sunt următoarele: luna Aprilie = 200 RON / NOAPTE, luna Mai= 200 RON / NOAPTE, luna Iunie = 250 RON / NOAPTE , luna Iulie = 350 RON / NOAPTE, luna August = 350 RON / NOAPTE, iar luna Septembrie = 250 RON / NOAPTE”, a mai dezvăluit solistul.

Mihai Trăistariu: „Apartamentul m-a costat 89 000 de euro”

Pe lângă cele șase garsoniere pe care le are în Năvodari, Trăistariu a achizițonat, recent, și un nou apartament, de data aceasta de lux, situat chiar la malul mării, în Mamaia Nord.

Apartamentul este situat în corpul cu numărul patru al complexului de lux, la etajul trei. „Unu: se vede marea pe geam. Și doi: cobori cu liftul ( e la etajul 3 din 10 ) și te bagi direct în apă. Pe 30 mai e recepția finală. 

L-am luat în ideea că vreau să închiriez ceva tot anul. Cele 6 apartamente pe care le am acum, tot din Mamaia Nord, sunt închiriate doar vara.

89 000 de euro m-a costat! Oricum rata nu e mare. E pe 10 ani și pot să mi-o permit. Așadar dragilor, să-mi ziceți «Mihăiță - 7 case». Toate astea, pentru voi, să veniți la mare!”, a mai spus solistul. 

Mihai Traistariu a epuizat deja toate camerele de 1 mai si de Paste, la mare

Trăistariu s-a îmbogățit cu garsonierele de la malul mării! Profit de 30.000 de euro pe an!

Mihai Trăistariu a vândut, în urmă cu câțiva ani, un teren moștenit din familie la Năvodari și a demarat atunci afacerea cu garsoniere de închiriat, de la malul mării. 

Cele șase apartamente pe care artistul le deține în Năvodari au constituit salvarea lui pe timp de pandemie, când a încasat  bani frumoși. 

Artistul a deținut, inițial, șapte apartamente, însă unul l-a vândut ulterior. Anul trecut, în plin sezon, în luna august, costul unei garsoniere a ajuns și până la 450 de lei pe noapte.

Mihai Traistariu a epuizat deja toate camerele de 1 mai si de Paste, la mare

Din păcate, artistul nu mai are vedere la mare la garsonierele din Năvodari, pentru că, în fața blocului, a fost ridicat un alt hotel, care i-a furat total priveliștea. Chiar și așa, anul trecut, Trăistariu a avut un profit de aproximativ 30.000 de euro cu garsonierele. 

„Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. 

Eu, după ce plătesc tot ce trebuie: taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a mai spus artistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar a aparut MUYERCEA ASTA TRAISTAN BATZ CU MYLOAGA !!
0
0
minte de rupe ca sa-si faca reclama. nici macar incasari de 30 mii n-a avut, de profit ce sa mai vorbim, bani de seminte... da are si el afaceri, se da hotelier.
1
0
Iar faceți reclamă la moldoveanalul ăsta castrat.va-n gură cu el cu tot.
5
0
Ce moneda e aia Ron?
1
0
"complex de lux" adica cotete makkedonesti de "lucs" De ce oare sa vii in Mamaia sa stai printe betoane ?Care e farmecul ?
6
0
Mamaaa, ce aglomeratie de betoane este acolo! Ghetou! Frumoase interioarele, chiar foarte reusite. Tare mi-e teama ca le vei gasi facute praf... Idiotii vin sa se matoleasca si sa se drogheze in scurta vacanta. Asta este realitatea.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272