REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mihai Tudose îi atacă pe liberali: 'Mai lăsați gargara cinică!'

Mihai Tudose îi atacă pe liberali: 'Mai lăsați gargara cinică!'

Replica API 26 iulie 2022 | 00:00 859

Fostul premier Mihai Tudose spune că dacă PSD este populist atunci când cere plafonarea prețurilor la energie, atunci înseamnă că UE este plină de populiști deoarece cvasi-majoritatea statelor membre susțin această măsură.

Mihai Tudose

„Unii au sărit ca arși, ultima dată ieri, când noi, cei de la PSD, am cerut din nou discutarea de urgență a reglementării prețurilor la gaze și energie. Critica principală a fost că am fi... populiști, comuniști, retrograzi care nu înțeleg ,,binefacerile liberalizării“… Probabil că ei le înțelegeau biiine de tot!!! Azi, 26 din cele 27 de state UE (excepția fiind rătăcita Ungarie) nu doar că au decis reducerea consumului de gaze cu 15%, dar au și cerut Comisiei Europene o evaluare urgentă a plafonării prețului gazelor. După consultarea țărilor membre, Comisia trebuie să vină cu propuneri concrete. Ce de "populiști" în UE!...”, a scris Tudose, marți, pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

„Când vezi goana după soluții a tuturor guvernelor europene (mai puțin al Ungariei, care și-a vândut pentru gaze ultima brumă de demnitate națională), când te confrunți la tine acasă cu falimentul strident al liberalizării pieței energiei, când piața nu doar că e distorsionată, ci disfuncțională, când spaima românilor sunt facturile la lumină și încălzire, când firmele încep să trimită oameni acasă - ei bine, în situația asta, mai lăsați gargara cinică, voi, apostoli (și beneficiari?) ai profiturilor nerușinate din energie! Orban, Cîțu, Popescu… cum e cu ,,piața liberă”? Aud?”, a adăugat social-democratul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imi pare nespus de rau ca greselile gramaticale intalnite din ce in ce mai des in rubricile dumneavoastra sunt intr-o crestere ingrozitoare. Daca nu v-or fii remediate, sunt nevoit sa citesc alta presa cotidiana. Va multumesc si sper sa remediati detaliile acestea importante !
0
0
Mai Tender mai bine tacei,ca filozof ramanei.
0
0
p***a matii replica cu caracterele nepermise ale pizdei matii de retardati!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272