REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Mihai Tudose îl pune la COLȚ pe Codrin Ștefănescu: 'Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice. Se recomandă şi în tratatele de medicină'

Mihai Tudose îl pune la COLȚ pe Codrin Ștefănescu: 'Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice. Se recomandă şi în tratatele de medicină'

Replica API 24 martie 2019 | 00:00 209

Vicepreşedintele Pro România, Mihai Tudose, a afirmat duminică, făcând referire la declaraţiile de la Braşov ale secretarului general al PSD, Codrin Ştefănescu, că "pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici", conform Agerpres.

Întrebat la o conferinţă de presă despre afirmaţiile ale lui Codrin Ştefănescu, conform cărora PSD ar fi singurul partid cu "oameni normali", Tudose a răspuns: "Pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici. Se recomandă şi în tratatele de medicină. Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice. Celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat ca să stea patul lipit de podea să nu mai aibă loc bau-baul acolo".

Duminică, la un miting de susţinere a PSD, unde au fost invitaţi şapte miniştri, secretarul general al social-democraţilor, Codrin Ştefănescu, le-a spus celor prezenţi că "PSD este singurul partid românesc care nu este finanţat din străinătate, format din oameni normali, muncitori, nu ca ceilalţi.

"Azi ne batem între români şi cei care sunt împotriva României. Să spuneţi tuturor - prietenilor, colegilor, familiei - lucrul acesta. Anul acesta ne batem pentru România!", a mai spus Ştefănescu. Potrivit acestuia, întâlnirea din Piaţa Sfatului din Braşov este primul miting electoral al PSD din acest an.

Mitingul a precedat Conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Braşov, în cadrul căreia urmează să fie reconfirmat în funcţie actualul preşedinte al filialei, senatorul Marius Dunca, acesta fiind singurul candidat. Au participat la eveniment vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Vlad Oprea, al Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, al Turismului, Bogdan Trif, al Culturii, Daniel Breaz, şi al Societăţii Informaţionale, Alexandru Petrescu, precum şi secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce in Romania tradatorii mai sunt bagati in seama? Nu am nicio treaba cu PSD ul, chiar ii detest insa, si Tudose si javra de Ponta sunt totusi creatiile acestui partid de nulitati! Voi aveti incredere in ce declaratii fac? Va imaginati ca la greu vor face stanga imprejur si vor reveni la partidul mama. Acum, doar incearca sa arunce praf in ochii fraierilor! Depinde doar de cati fraieri mai are Romania in acest moment sa-i bage in seama!
0
1
Da a fost bine pentru Romania. Dupa el a venit analfabeta functional Dancila cu mariri de preturi, cresterea masiva a cursului euro, minciuni, injosirea populatiei etc.
1
2
bau bauul bau
1
0
Bai nea Tudose circar si fara onoare am auzit ca ti-ai dat demisia din functia de deputat castigata pe listele PSD? Bau -bau esti tu, sa vezi ce fugim la vot de lista pe care esti tu de o sa te plimbi prin Braila cu o pancarta in mana cu numele tau si o sa se intrebe toti cine mai este si asta?
2
2
A fost bine prim ministru, nu?
4
2
Cum dracu au pus ciuma rosie un nebun secretar general un circar pe Vadim il intelegeam dar asa fraier e Dragnea?
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272