REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Mii de constănţeni, în stradă. Unii dintre ei, cu mesaje pentru consiliera care i-a numit "putori". VIDEO

Mii de constănţeni, în stradă. Unii dintre ei, cu mesaje pentru consiliera care i-a numit "putori". VIDEO

Replica API 3 februarie 2017 | 00:47 712

Mii de constănţeni au ieşit joi în stradă, la protest împotriva măsurilor luate de Guvern în domeniul Justiţiei. Însă, mulţi au fost stârniţi de o postare pe Facebook a consilierului judeţean Sabrina Nedelcu, care a comentat că cei care ies în stradă sunt "putori". Între timp, consiliera şi-a şters contul de Facebook, iar PSD s-a delimitat de "aprecierea" acesteia, ea riscând chiar excluderea din partid.

Revenind la oamenii ieşiţi la proteste, aceştia au scandat împotriva ei în faţa PSD şi au avut şi pancarte dedicate acesteia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futu va in gura de viermi nenorociti. Atat puteti ,sa injurati aci o femeie ,asta e valoarea voastra ,eu nici macar nu stiu cine e femeia asta dar vad ce imbecilitati scrieti pe aici si ce amenintari cu moartea adresati in spatiul public. O SFATUIESC PE FATA ASTA SA ADUNE TOATE COMENTARIILE SI SA LE PREDEA LA PARCHET. EXISTA O MULTITUDINE DE CONDAMNARI PRIVATIVE DE LEBERTATE PENTRU AMENINTARI DE GENUL ASTA IN SPATIUL PUBLIC. ESTE FOARTE USOR SA I GASESTI ,PARCHETUL POATE FACE ASTA SI AI CA EXEMPLU O CONDAMNARE DE 3 ANI CU EXECUTARE PENTRU ACEEASI CAUZA DE AMENINTARI DICTATA DE TRIBUNALUL BUC
2
0
Sabrina asta este unu nume celebru stii tu mai bine ce maratoane faci prin navodari cu bagi Maciuca in tine k nebuna zi tu la oameni k asta iti place sa faci sa sugi Ciorapu
2
1
NU ERA MAI BINE, CA TOTI CEI CARE SUNT NEMULTUMITI DE PSD ACUM SI IES IN STRADA, SA FI IESIT LA VOT ATUNCI CAND AR FI TREBUIT? PENTRU CE ATATA NEBUNIE SI PANARAMA IN TOATA TARA? OARE DE CE TREBUIE SA NE JUDECE TOATE TARILE LUMII, PENTRU CA S-AU TREZIT CEI CARE AU DORMIT CAND TREBUIA SA VOTEZE? NU VA ESTE RUSINE SA JIGNITI PENSIONARII CA AU VOTAT PSD? EI, CARE AU MUNCIT O VIATA SI AU AVUT TRAIUL PE CARE L-AU AVUT, PE VREMEA COMUNISMULUI SE BUCURA PENTRU ACEI BANUTI IN PLUS CARE SE ADAUGA LA PENSIA LOR AMARATA, SUNT PERSOANE CU 10-15 LEI PENSIE, PUNETI-VA IN SITUATIA LOR DOAR O CLIPA!
5
0
Nu faceti ca Sabrina!!!
4
2
Ceea ce nu intelegeti voi este ca prezenta celor cu drept de vot la alegerile din decembrie, a fost de 39,5 %- adica 7 mil de cetateni cu drept de vot, iar din astia aproximativ 43%, au votat cu PSD-ul, ceea ce inseamna aproximativ 3 mil. Nu va mai umflati in pene ca majoritatea i-au votat.....poate majoritatea batranilor, majoritatea analfabetilor, carora li s-a spus cu cine sa voteze,majoritatea celor de teapa lor! Lumea a fost scarbita de toata clasa politica, de aceea prezenta la vot a fost asa scazuta!
7
2
Poate explica Stroe ce cauta pe liste javra asta?!
7
1
Vrem sa iti taiem capul fa jegoaso fara mila
4
2
O PUTOARE si o PARVENITA esti tu, Sabrina, pentru felul in care vrei sa urci treptele sociale. Ai gasit calea usoara care trece prin paturile si pe sub birourile batraneilor cu care te regulezi. La Navodari erai amanta pentru subzistenta, la Comstanta ai devenit amanta pentru viata sociala iar acum il calaresti pe Brailoiu pentru a dobandi putere. Tragi tare cat esti tanara, NESIMTITA ce esti, BOARFA PARVENITA si PROFITOARE !
7
1
ne ati votat va dam la mueeee 4 ani aveti de asteptat
4
3
numai cacati pansati pe strada la miting. in loc sa mearga la munca ei o freaca ca boii pe strazi deranjand. huuuuuoooooooo
5
14
In timp ce Putin se afla ieri in vizita de stat din Ungaria la prietenul Viktor Orban,a fost sunat de catre Liviu Dragnea,ca la intoarcerea spre Moscova sa faca o escala si la Bucuresti,sa-i dea o mana de ajutor ca sa nu-i mai plece oamenii onesti si verticali atat din partid cat si din Guvern.Putin i-a raspuns ca in aceeasi situatie se afla si el,insa l-a sfatuit ca dupa o anumita perioada de timp si acomodare este foarte usor,foarte bine si mai ales foarte corect sa lucrezi cu niste nevertebrate.
4
4
Felicit protestatarii pentru atitudinea luata, fata de aceasta pocnitoare, o parasuta, simbolul PSD-ului, despre ce vorbim !?
13
4
sunteti la putere dar sunteti fara putere. daca aveati putere va castigati traiul prin munca nu prin hotie
10
4
SUGI PULA !
7
2
IOHANIS 6 case din meditatii , sa va luam mamicile in ciocan la toti
5
8
ciocul mic , suntem la putere !
2
14
esti prea frumoasa si desteapta , de aici pleaca invidia tembelilor care nu stiu inca de ce ies in strada .
3
17
trebuie exclusa din partid urgent iar noi alegatorii o sa alergam cu pietre dupa ea sa se invete minte putoarea sa mai comenteze aiurea.asa e cand se ajund toate curvele.jos curvele !la sapa cu ele!
12
5
Jegosii!!!
12
11
Daca nu o speli pute. Fata stie foarte bine ca pizda puturoasa atrage necrofagi.
14
5
Pe strada stau numai cotarle jegoase si puturoase. Restul muncesc.
7
34
mingeacul cu limbile voastre aspre.spor la lins.
6
21
Sunt membru PSD si sunt mandru ! curand vom lua toata puterea asa ca sa imi sugeti sosetele si gura mica .
8
32
Deci in primul rand vreau sa va spun ca nu sunt gay si nu am facut afaceri cu tiganii. Sabrina este o fata frumoasa, dar se pare ca nu este prea desteapta. Asta este nu poti sa le ai chiar pe toate... pacat de ea, eu zic sa o pastrati ca a facut si ea o greseala scuzabila batandu-si joc fix de alegatorii ei.
4
14
Javra dintre javre . Javra-javrelor ! jigodia jigodiilor ! Futu-le muma in cur , ne-am trezit ! Daca o prind pe jigodia asta mica , ii rup gatul !
20
8
Nu i mai pronuntati numele acestui pui de sobolan.Putoarea de fapt s a strigat pe ea.
29
6
astia umbla ca boii ,,,putorile draku,
7
29
Merge si cu "scarboasa"
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367