REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Militar de pe fregata Regele Ferdinand, accidentat mortal! Șoferul vinovat A FOST REŢINUT: CUM A EXPLICAT FUGA DE LA LOCUL FAPTEI!

Militar de pe fregata Regele Ferdinand, accidentat mortal! Șoferul vinovat A FOST REŢINUT: CUM A EXPLICAT FUGA DE LA LOCUL FAPTEI!

Replica API 29 octombrie 2018 | 15:58 374

Tânărul în vârstă de 22 de ani, din Tulcea, care a murit după ce a fost lovit de un autovehicul, era militar pe fregata Regele Ferdinand. Fruntaș Cosmin Duca activa de doi ani în cadrul fregatei Regele Ferdinand, împreună cu care a participat la toate misiunile navei, de cinci ori în cadrul exercițiului SNMG2 și de două ori la operațiunea SEA GUARDIAN. "Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile", era motto-ul lui Cosmin. Din păcate, el și-a pierdut viața după ce a traversat prin loc nepermis.

Cosmin Duca

Şoferul care a produs tragedia a fugit de la locul faptei, însă ulterior s-a predat! Este vorba despre Mircea Dragoş Marin, născut în Vaslui, cu domiciliul în Constanța. Bărbatul are 32 de ani. Potrivit polițiștilor, duminică, 28 octombrie, în jurul orei 15.30, bărbatul care ar fi produs accidentul mortal, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Constanța, unde este audiat în prezent. Bărbatul are vârstă de 32 de ani și este din Constanta. Politistii constănțeni efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Cercetările ample ale polițiștilor constanteni, inclusiv în mediul familial și cercul prietenilor, a condus la gestul respectivul conducător auto de a se prezenta de bunavoie la sediul Serviciului Rutier. Declarațiile sale fac obiectul unui dosar penal instrumentat de către polițiști sub coordonarea unui procuror. În timpul audierilor, bărbatul a spus anchetatorilor că s-a speriat, acesta fiind motivul pentru care a fugit de la locul accidentului. La finalul audierii, acesta a fost reţinut şi indrodus în arestul IPJ Constanţa. În urma verificării alcoolemiei, rezultatul a fost 0. Luni, instanţa va decide dacă va fi arestat preventiv.

Mircea Dragoş Marin

Reamintim că, potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut la data de 28 octombrie a.c., ora 4.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în apropierea intersecției cu strada Pandurului, când un autoturism înmatriculat în Constanța, a accidentat mortal un pieton, în vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. Acesta s-ar fi angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis. Tânărul era militar pe fregata Regele Ferdinand.

O.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bune ca atat duce capul locuitorii acestei tari?!!!
0
0
cita nesimtire pot avea unii,da pe data de 24 octombrie FREGATA REGELE FERDINAND a sosit din misiune,eu zi sa arunce cu vorbe urite cel care estecel mai perfect..................
0
0
mai mult beti decat treji, mai ales in timpul liber, slabe sanse sa-i prinzi in simtiri. Probabil nici n-a simtit cand a trecut masina peste el, la cat de anesteziat era.
2
2
Mai bine erai tu in locul lui. Sa te vad cum te aparai. Pishat obosit.
2
1
Sale bwelesti la toti militarii pwoola si la tot poporul chinez ....acolo ai ce bweli
4
1
Daca nu parasea locul accidentului si nu era baut, nu patea nimic. Pacat de tineretea lor, unul la cimitir si altul la puscarie.
4
0
Militar care nu stia sa se apere nici macar de o masina si a participat la multe misiuni. E clar cine ne apara. O pensie nesimtita mai putin. Sper ca soferul va fi premiat cu un procent
3
11
Esti un bou
2
1
A calcat alt betiv care traversa pe unde-l purta bautura. Concluzia, un betiv mai putin, iar altul priponit.
6
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272