REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Militarul atacat și lăsat fără pistolul mitralieră a recunoscut că avea... treabă pe telefon!

Militarul atacat și lăsat fără pistolul mitralieră a recunoscut că avea... treabă pe telefon!

Replica API 21 martie 2022 | 15:03 6343

Continuă cercetările în cazul militarului care fost atacat și lăsat fără pistolul mitralieră din dotare și fără 30 de cartușe. Potrivit datelor din anchetă, acesta ar fi recunoscut că era atent la telefon întrucât urmărea o slujbă religioasă și se ruga. Filtrele continuă în județul Constanța, dar și în țară. Totodată, menționăm că arma a fost căutată de scafandri inclusiv în Canalul Dunăre - Marea Neagră. Suspectul ar avea o înălțime de aproximativ 1,70 – 1,75.

foto: spynews.ro

Potrivit informațiilor noastre, anchetatorii iau în calcul toate variantele. Una din acestea ar fi că individul este un fost militar care cunoștea foarte bine zona și modul în care se face paza. O altă variantă luată în calcul de către anchetatori este faptul că militarul ar fi adormit în post, ceea ce a făcut pe atât mai ușoară treaba atacatorului. Însă, iată că militarul a recunoscut că nu era atent și că urmărea o slujbă religioasă pe telefon și se ruga.

De asemenea, un alt lucru interesant este faptul că în declarațiile oferite de militar au existat neconcordanțe, acesta încurcând-se în cele spuse. Astfel, o altă suspiciune a anchetatorilor se conturează, și anume că militarul ar fi mână în mână cu agresorul.

De când a fost data alarma, oamenii legii, între care și jandarmii și mascații, alături de polițiști locali, au efectuat ample filtre pe raza județului Constanța. Mai exact, filtre au fost instituite în traficul rutier din stațiunea Mamaia, Ovidiu, Lumina sau Năvodari.

Amintim că un militar de la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat a fost atacat prin surprindere, în seara zilei de sâmbătă, 19 martie, în timp ce executa serviciul de pază în unitate. O persoană neidentificată, cu cagulă și înarmată cu o armă albă, a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, în jurul orei 20.15, și l-a atacat pe militar.

Militarul aflat în postul de pază a aplicat procedurile legale, a opus rezistență în confruntarea corp-la-corp cu agresorul, dar a fost deposedat de arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe.

Citește detalii despre atac, aici: Alerta continuă! Atacatorul de la Unitatea Militară ar putea fi un fost angajat! Video

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era pe p0rNHub
0
0
Pe olx ati cautat ?
3
0
Viteji, stai sa vina razbelul si mai vedem atunci
0
0
isi facea un solo cu mana in izmene
0
0
Armata e platita prea bine si pensiile speciale prea mari performante zero barat praf papagali basinosi
2
0
ce pretenti sa avem saraci de ei soldati facuti la norma haine ,mancare moca la 45 ani pensionare salariu mare cu astea defilam ,noi facem figuri cu avioane la 40 ani cumparate de la fier vechi,nave care pornesc motoarele si fumega ca un vulcan,avioane care cad pornesti ventilatorul, ce sa facem astea suntem tara care ne vindem pe doi bani
1
0
La Centrala de la Cernavoda roti jandarmii stau pe telefoane zi si noapte. Asta cand noaptea nu dorm in post. Dar pe telefoane stau si butoneaza la greu vrednicii jandarmeriei si se stie asta de ani de zile dar ei dau foarte bine la parade
3
0
Orice padure are uscaturi
1
0
pai ce sa faca de plictiseala, acolo nu se munceste
1
1
se uita la ceva porno probabil .
1
0
La 50 de ani pensionar cu 1000 de euro pensionar
2
1
Militarul minte...o sa vedeti ca pana la urma o sa recunoasca si arma o sa apara...
2
0
fix la ora aia juca fcsb. Era pe digi sau juca pacanele pe aplicatie
4
0
Stia ca acest baietel nu poate sa se apere...
1
0
mama lui este vinovata...el poate voia sa se faca balerina
1
0
Asta e armata noastra de profesionisti care beneficiaza de pensii speciale, care la 45 de ani ies la pensie
8
1
cu dezlegare de la preaadancul
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272