REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

Ministru în Guvernul PSD-ALDE vorbește despre autostrăzi, făcând o comparație cu ce s-a întâmplat în mandatul lui Cioloș

Ministru în Guvernul PSD-ALDE vorbește despre autostrăzi, făcând o comparație cu ce s-a întâmplat în mandatul lui Cioloș

Replica API 21 martie 2019 | 09:27 403

Prezent la Constanța joi, 20 martie a.c., ministrul Culturii Daniel Breaz a susținut o conferință de presă alături de președintele Consiliului Județean, Horia Marius Țuțuianu, și secretarul general al organizației, Lucian Lungoci, la sediul PSD. În cadrul conferinței, ministrul Breaz a discutat despre subiecte de interes național, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor.

Minstrul Culturii a fost întrebat de lipsa infrastructurii, mai precis lipsa autostrăzilor.

”Pe autostrada Lugoj- Deva, din declarațiile celor implicați în fenomen, vor fi declanșate, până anul acesta în luna august, 40 de km de autostradă, ceea ce va acoperi toată porțiunea, doar o porțiune foarte mică, de 9- 10 km nu va fii finalizată. Se lucrează și s-au inaugurat în urmă cu un an și ceva două tronsoane de pe autostrada Sebeș- Turda, în lungime de peste 30 de km. La celelalte două tronsoane la Sebeș- Alba Iulia- Aiud se lucrează și se dorește ca în cel mai scurt timp să fie finalizate. De asemenea s-au demarat proceduri pentru Lotul 1 și Lotul 5 de pe autostrada Sibiu- Pitești, este un lucru important care va duce la fluidizarea traficului. Pot să vă spun că, din păcate, avem foarte multe probleme privind exproprierile, de fapt, aici este marea noastră problemă, atunci când ne lovim de tot felul de proprietari și extem de greu putem să ajungem la un numitor comun, chiar dacă sunt lucruri de interes național. Anul trecut, din informațiile mele, s-au inaugurat în jur de 100 de km. Oricum, dacă facem o comparație între ceea ce înseamnă guvernarea PSD, atunci când a fost la guvernare după anul 1990 și celelalte guvernări, avem peste 80% km de autostradă”, a declarat Daniel Breaz.

În plus, acesta a făcut o comparație între guvernul PSD și cel tehnocrat condus de Dacian Cioloș, susținând faptul că în acea perioadă țara a fost blocată.

”Am avut guvernarea tehnocrată un an de zile, un an de zile în care România a fost blocată și ne-a trebuit și nouă tot pe atât să deblocăm toate acele lucruri făcute în perioada respectivă, a guvernării lui Cioloș, nu știu câți dintre dumneavostră cunosc că în ultima zi de guvernare s-au dat 158 de ordonanțe de urgență, dar nimeni nu a venit să verifice vreodată să vadă ce fac acele ordonanțe, cât de bune sunt, sau dăunătoare acestei țări. Acea guvernare a blocat România”, a susținut acesta.

L.M., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cat mai poate poporul roman sa suporte mojiciile acestor nemernici,unul mai idiot decat altul-''realitatea este cea pe care TI-O spun eu''- cum suna aceasta remarca din gura unui nespalat si la propriu si la figurat-CIRDACHE- in concluzie suntem conusi de o HAITA DE HOTI, BORFASI, ESCROCI, ANALFABETI,PUSCARIASI, CRIMINALI, INFRACTORI
3
1
Spuneti ma PSDistilor guveru Ciolos a cheltuit atat si a facut atat noi am cheltuit atat si am facut atat.Bani ma unde sunt bani asta sa spuneti.
5
1
Ticalosi consecventi, se fac ca uita ca guvernul Ciolos a fost unul de tranzitie, fara sprijin politic pentru proiecte pe termen mediu si lung. Si ca a fost o gaselnita fericita pentru ca PSD-ul sa intre proaspat si neerodat in alegeri. PSD-ul este de trei ani la guvernare in actualul mandat si tot ce au facut a fost sa foloseasca toate resursele pentru a-si scapa penalii, in frunte cu el lider maximo, de puscarie. Intre timp tara continua sa se depopuleze si sa piarda forta de munca atat de necesara, investitori mari au inceput sa plece, romanii cred ca tara merge intr-o directie gresita.
4
1
Orice guvern face comparatii cu altele in privinta drumurilor este de mare porc. Nici un govern al neamului nu a fost in stare macar sa puna dracului la punct CNADNR-ul si apoi cum naiba se mai numeste acum,sa faca dracului o companie serioasa,sa faca legi prin care sa participle la licitatii doar firme serioase si sa se demanteleze mafiile drumurilor.Bai,dar nici un govern nu a facut si nici nu cred ca va face ceva ca romanii sa poata construi dracului cum fac si altii,ca uite cum romanii muncesc afara si sunt apreciati! Prostimea e cu PNL sau PSD la scandaluri si nu vede nimic real.
4
0
Toata media si presa aservita lu DRACnea si psd-ului, aici intra si Replica de fata care cu sarg observam cum se zbate sa sustina coalita psd-Alde, fac pe draku-n in patru sa-l faulteze pe Ciolos care tot creste in sondaje. Vedem si la latrinele lui voiculescu, lu ghita cum toti formatorii de opinie dau in Ciolos poate, poate sa-l scada in sondaje si in increderea cetatenilor. Reactia va fi una pe dos, normala: Dacian Ciolos are din ce in ce mai multi oameni care i se alatura si creste in sondaje! Ceea ce nu putem spune de coalitia HOTILOR PENALI PSD-ALDE care a ruinat tara asta!.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389