REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ministrul Adrian Câciu vrea să ne convingă că prețurile din piețe sunt mici. De parcă noi nu vedem realitatea!

Ministrul Adrian Câciu vrea să ne convingă că prețurile din piețe sunt mici. De parcă noi nu vedem realitatea!

Mirela PASCAL 13 aprilie 2024 | 21:30 1419

Adrian Câciu, Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a arătat, sâmbătă, cât costă legumele în Piața Obor din București și a comparat prețurile cu cele din ultimii ani.

Ministrul Adrian Caciu vrea sa ne convinga ca preturile din piete sunt mici. De parca noi nu vedem realitatea!

"Prețuri astăzi, Piata Obor. Aș întreba (nu că nu aș cunoaște răspunsul dar mă gândesc că unii dintre cei cărora mă adresez ar putea ieși din ipocrizia apocalipsei) cât era prețul în 2020, în 2021, în 2022 sau în 2023.", a scris Adrian Câciu, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Adrian Caciu vrea sa ne convinga ca preturile din piete sunt mici. De parca noi nu vedem realitatea!

"Vă ajut cu 2021, ceapa era 2 lei in aprilie, roșiile 30 de lei. A, să nu uit, astăzi, Obor, roșiile românești, 25 lei kilogramul (nu 60 de lei).

Ministrul Adrian Caciu vrea sa ne convinga ca preturile din piete sunt mici. De parca noi nu vedem realitatea!

Asta nu înseamnă că nu trebuie crescute în continuare veniturile romanilor. Înseamna că prețurile s-au stabilizat la multe dintre produsele de bază.Vă invit la Piața Obor, la fel cum vă invit în toate piețele agroalimentare. Sâmbătă frumoasă!", a mai transmis ministrul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru banii lui cred și eu ca preturile sunt mici dar de ce nu face un experiment cu o pensie de boala sa vada cum i se par preturile.?
1
0
Ministrul că Caciu,am văzut ce poate,a fost cel mai slab ministru de finanțe și a fost "avansat"la fonduri europene! Aceiași hoție și minciună a coaliției PSD, PNL , UDMR
2
0
Sa ii dam trambita domnului ministru si porma la CANAL cu el! O mizeri de om!
1
0
Tovarasii conducatori ai patriei si partidelor lor,,oare nu au aflat din lectiile de economie ca preturile cu amanuntul includ in ele toata costurile,adica si salariile ? Unde sunt salariile celor care muncesc pentru bunurile si serviciile din tara asta cu multe WC-uri in fundul curtii? Avem preturi europene,salarii de Botswana,adica suntem platiti in Pule,moneda alora nationala. Se mira idiotii ca avem exod de romani din tara aflata in labele imputite ale ticalosilor? Da,suntem saraci,umiliti,dezbinati,nu traim ci supravietuim. Ca suntem labari si ne lasam oprimati de labarii astia,e vina noastra,insa ne-am saturat ca labarii sa ne spuna ca e OK. Nu este deloc OK,si cu ce am avut ca resurse puteam fi chiar super,daca nu eram fraieri sa-i lasam pe astia sa ne conduca,sa ne tradeze efectiv sa se pise pe noi.
4
0
Pai daca tot ai constatat asta mai Caciule vorbeshte cu colegi din coalitzie si datzi o lege care sa reduca diferentza dintre salariu minim si cel maxin pe economie pentru ca diferentze ca in Romania nu se gaseshte nicaeri in U.E.si mai taiatzi din pensiile alea speciale,sau tu te referi tot la romani aia cu pensii si salarii mici,spunandule ca au un venit destul de bun pentru un trai decent in Romania ?.
7
0
Jegu asta care a calculat bugetul gresit acum zice ca sunt preturi mici, asta are un tupeu fantastic dar in colonia de lumea a treia ro se poate orice
5
0
Asta merita lovit peste ceafa...
6
0
r*mânii de rând de-abia mai fac față și nemernicii ăștia tot mai încearcă să prostească lumea. Sa vedeți ce jale va fi când vom deconta prețul alegerilor.
6
0
Cum a ajuns, sinistru, acest DERBEDEU ANALfabet, numit CACAciu ? ? ? Putearea de cumparara a romanilor S-A PRABUSIT, gratie CIUMEI ROSII PESEDE !!!
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272