REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ministrul Apărării Naționale, în vizită la Comandamentul Flotei: reparațiile nu vor fi finalizate în 2018!

Ministrul Apărării Naționale, în vizită la Comandamentul Flotei: reparațiile nu vor fi finalizate în 2018!

Replica API 18 iunie 2018 | 00:33 436

Însoțit de șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Alexandru Mîrșu, ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a vizitat, sâmbătă, 16 iunie a.c., Comandamentul Flotei, aflat în prezent într-un amplu proces de reabilitare. Deși reparațiile nu vor fi încheiate anul acesta, ministrul a dat asigurări că vor fi găsite soluții pentru „parcurgerea tuturor etapelor procedurale și administrative, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp”.

„Am vizitat astăzi, împreună cu șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiralul Alexandru Mîrșu, superbul sediu al Comandamentului Flotei, aflat în prezent într-un amplu proces de reabilitare. Cu o istorie de aproape 140 de ani, clădirea monumentală, construită cu rafinament în stil neoclasic, este un simbol nu doar al Marinei Militare, ci și al Constanței.

L-am asigurat pe liderul marinarilor militari de întregul sprijin, atât prin asigurarea fondurilor, cât și prin soluții pentru parcurgerea tuturor etapelor procedurale și administrative, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp. Îmi doresc să putem asista cât mai curând posibil la tradiționalele ceremonii de Ziua Marinei din sediul pe deplin funcțional al Comandamentului Flotei și nu de pe o terasă provizoriu amenajată.

Din păcate, acest lucru nu va fi posibil în acest an (deși ar fi fost extraordinar, având în vedere că suntem în plin Centenar al Marii Uniri), dar ceea ce putem cu siguranță să facem este să scurtăm la maximum posibil intervalele de acțiune.

Marinarii militari, constănțenii și toți turiștii care vizitează vechiul Tomis așteaptă cu siguranță să admire strălucitorul sediu fără schele și șantier”, a declarat ministrul Apărării Naționale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tara de idioti! A reusit Base sa va inraiasca pe toti! Va dusmanuti pt nimicuri... limbaj de joasa speta... vai de voi , melteni refugiati in spatele comentariilor anonime si pline de frustrare! La munca prietene ca de analiza se ocupa cei competenti si cu un limbaj adecvat nu de meltean!
2
1
Adica pentru lingaul pesedist de mai jos care are mintea scurta si nu pricepe ce citeste.Toata administratia pesedista de azi este mostenirea lui Mazare.Totul se misca asa cum a lasat Mazare si clica lui.De altfel Dragnea,pungasul ala,a si declarat ca l-a apreciat pe Mazare.Si uite cum acest partid de hoti ,adica PSD, linge acolo unde a scuipat Mazare.Chipurie PSD ,prin Mihai Fifor ,este interesat de cladirile de patrimoniu.Circ si teatru in preajma anului electoral.Hai sictir ,pesedist gretos ! Asta pentru ca m-ai intrebat.
5
4
Pentru primul comentariu: ce legatura are boule Mazare cu stirea asta?
4
6
Esti un mare dobitoc dar nu fii trist asa te-a facut mata
6
9
Idiotul ala de Mazare,omul PSD-ului,v-a auzit ? Ala era in stare sa demoleze tot.Nici cu Fagadau nu mi-e rusine.Ti-ai dracului !
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102