REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ministrul Bode, Despescu și Raed Arafat au nimerit în mijlocul CRIMELOR și EXPLOZIILOR din județul Constanța!

Ministrul Bode, Despescu și Raed Arafat au nimerit în mijlocul CRIMELOR și EXPLOZIILOR din județul Constanța!

Replica API 3 iulie 2021 | 16:20 1817

Tragediile s-au ținut după ministrul de Interne, Lucian Bode, secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu și Raed Arafat (secretar de stat în MAI și șeful DSU). Aceștia au fost prezenți, vineri, 2 iulie, într-o vizită de lucru la Constanța. Nici bine nu au ajuns, că județul de la malul mării a fost învăluit în crime, violuri și explozii.

Încă de la primele ore ale dimineții de vineri, 2 iulie, nenorocirile s-au instalat în județul Constanța. La Corbu, o familie s-a trezit cu un individ mascat peste ea în casă. Unul dintre copiii familiei, o tânără de 20 de ani, a fost violată, capul familiei a fost ucis cu bestialitate, fiind vorba de tăieturi de cuțit, pe când mama copiilor a ajuns la spital cu multiple leziuni. În cauză se efectuează cercetări, bănuindu-se că totul s-ar fi petrecut din pricina unei răzbunări.

Detalii despre tragedia de la Corbu, aici:MĂCEL într-o casă din CORBU: TÂNĂRĂ VIOLATĂ, MAMA cu TĂIETURI, TATĂL aproape DECAPITAT!

"Ancheta este în derulare. Sunt efective de la IGPR, Direcția de Investigatii Criminale, avem un cerc de suspecți. Cred că este vorba de ore în care suspectul va fi reținut. Avem declaratiile a doi martori. În câteva minute de la apelul la 112, colegii noștri au ajuns acolo, dar din păcate este o persoană decedată. Vom vedea care e mobilul crimei: răzbunare, jaf, nu pot să mă pronunț acum. Vom vedea dacă au dispărut din casă lucruri. Cel mai important e ca echipa de la fața locului să identifice autorul și să-l aducă în fața instanței. E un dement, un dezaxat care, la ora 3 dimineața, intră peste o familie în casă." a declarat Lucian Bode, ministrul de interne despre crima de la Corbu.

Explozie urmată de un incendiu violent, la Midia Năvodari

Nu a trecut mult timp și o altă nenorocire și-a făcut apariția. Este vorba despre o explozie ce a avut loc la o instalație, la Midia Năvodari. Flăcările au fost atât de violente și degajările de noxe atât de mari, încât autoritățile, printr-un mesaj RO ALERT au sfătuit cetățenii ca, pe o raza de 1.000 de metri să rămână în case, cu geamurile închise.

Video:

Mai multe persoane au fost rănite, unele prezentând arsuri și pe 45% din suprafața corpului. Una a decedat. A fost activat planul roșu de intervenție, iar ministrul Lucian Bode și Raed Arafat au fost la fața locului. În jurul orei 15.40, incendiul a fost lichidat.

Detalii COMPLETE de la explozia de la Midia Năvodari, aici: ALERTĂ! EXPLOZIE și INCENDIU VIOLENT la MIDIA! DEGAJĂRI mari de NOXE, PERSOANE RĂNITE! Video

Ministrul Bode, Bogdan Despescu și Raed Arafat erau în vizită de lucru la Constanța

Ministrul MAI, Lucian Bode, secretarul de stat în MAI, Bogdan Despescu și șeful DSU, Raed Arafat, au fost prezenți vineri, 2 iulie, în Piațeta Perla din municipiul Constanța, pentru a face o trecere în revistă a efectivelor și tehnicii structurilor MAI care vor asigura măsurile de ordine publică și gestionarea situațiilor de urgență pe litoralul românesc în perioada estivală.

Detalii despre scopul vizitei, aici: Ministrul BODE și ARAFAT, în VIZITĂ de LUCRU pe LITORAL: 400 de polițiști și 600 de pompieri, DETAȘAȚI. Video

Însă, așa cum este precizat mai sus, vizita celor doi a fost tulburată de tragice evenimente, înregistrate la malul mării.

”Mă aflu aici pentru că s-a nimerit să fiu aici cu inspectorul general”, a spus Raed Arafat.

Nefericitele evenimente nu s-au oprit aici

Menționăm că aceste două evenimente sunt extrem de grave. Pe lângă ele, au mai fost înregistrate și altele, tot în cursul zilei de vineri, însă mai ușoare. Spre exemplu, o barcă cu pescari s-a răsturnat în Portul Constanța, la căpătul digului de nord. Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Tot vineri, o mașină a intrat în parapet, pe A2, la nodul rutier cu A4. O persoană a fost rănită. Aceasta era conștientă.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Baby Brocker
0
1
La kogalniceanu la aeroport o mai fote Barcaru pe Nusa ???
0
1
Arahat e de vina.. Daca nu venea nu se intampla nimic din toate nenorocirile astea. Aduce raul cu el
2
3
alceva ce sa vada poate noroiu din fata primariei cernavoda pentru care sa dat si se dau bani multi sal aduca si sal ia!
1
1
judetului constanta...proxeneti,crime si incendii fara numar
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272