REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ministrul Cuc, pe şest la Cumpăna. Urmează atribuirea unor lucrări de 1 milion de euro, fără licitaţie

Ministrul Cuc, pe şest la Cumpăna. Urmează atribuirea unor lucrări de 1 milion de euro, fără licitaţie

Replica API 5 august 2019 | 00:29 441

Ministrul Cuc, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a aflat duminică, 4 august, la Constanţa. A vizitat zona din Cumpăna unde se surpă malurile, însă nu a dorit să anunţe presa, preferând să transmită pe Facebook ce a constatat: „M-am deplasat astăzi în comuna Cumpăna, județul Constanța, alături de autoritățile locale să găsim o soluție pentru locuitorii afectați de alenecările de teren din zonă. La fața locului am purtat discuții cu Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, prefectul județului, Dumitru Jeacă, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, managementul Companiei Naționale Administrația Canalelor Navigabile Constanța, proiectantul, reprezentanții ISU Constanța și locuitori pentru a găsi soluția imediată pe care să o punem în aplicare, astfel încât să nu fie afectate gospodăriile din zonă. În primă fază vor fi evacuate locuințele cele mai afectate, astfel încât constructorul să înceapă lucrările de consolidare”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Este vorba despre o surpare de maluri despre care presa a mai relatat, asta şi ca urmare a semnalelor de alarmă trase de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. În ciuda acestor informaţii şi a situaţiei din teren, reprezentanţii Administraţiei Canalelor Navigabile (ACN) au preferat să ignore. Ştiau din primăvară care este situaţia la Cumpăna, însă au tot amânat momentul realizării studiilor premergătoare lucrărilor de consolidare. Pe ultima sută de metri, a fost realizat studiul de fezabilitate, parcă "la fix" cu o eventuală atribuire a lucrărilor în regim de urgenţă, fără organizarea unei licitaţii. Vorbim despre o lucrare în valoare de 1 milion de euro, bani gestionaţi de ACN.

Rămâne de văzut cărei firme îi va fi atribuită lucrarea!

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/situatia-malurilor-surpate-la-cumpana-se-agraveaza-a-fost-afectata-reteaua-de-canalizare-menajera-398536/

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ar face, ar urma contestatii, procese, ar putea dura ani intregi pana sa inceapa lucrarile. Voi de la replica chiar nu ganditi inainte sa scrieti ?
2
1
RC- Reporterul Cucului, schimba fotografia.
2
0
peste doi ani ! Cade malul. Huooo hotilor !!!
4
0
Licitatiile sunt de durata , plus contestatiile de rigoare , poate sa dureze si un an....pana atunci se duce draqului tot ,sa speram ca fac ceva de de calitate si rezolva problema , desi eu am ari rezerve !
9
2
Primeste Auto Prima sau ciorile de la Sloboz-ia! Se stieeeee!
6
1
Aaaaa, madama giju i-a aratat crapatura cucului si gata banii publici s-au rezolvat. Cateva roabe de material si gata milionul. Ce poate face crapatura madamei giju!
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272