REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ministrul Sănătăţii a dispus o ANCHETĂ în cazul bebeluşului decedat la Constanţa. A încercat mămica să nască acasă?!

Ministrul Sănătăţii a dispus o ANCHETĂ în cazul bebeluşului decedat la Constanţa. A încercat mămica să nască acasă?!

Replica API 31 iulie 2018 | 00:10 883

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a luat la cunoştinţă cazul bebeluşului decedat la Constanţa şi dispus o anchetă. La fel, a solicitat ca şi ancheta în cazul celuilalt bebeluş decedat în februarie - culmea, la acelaşi spital privat - să fie finalizată în regim de urgenţă.

"Cei de la Direcţia de Sănătate Publică vor face o anchetă. În două săptămâni le-am solicitat să fie gata. La fel, şi cealaltă anchetă (referitoare la bebeluşul decedat în luna februarie - n.r.). Dacă se va dovedi caz de malpraxis, vom trimite documentele la Colegiul Medicilor. Dar, deocamdată nu ştim", a precizat, pentru "Replica" de Constanţa, Sorina Pintea.

Ministrul a adăugat că a fost informată, pe scurt, că sarcina gravidei a fost urmărită de un medic, însă femeia ar fi ales să nască acasă, iar la spitalul privat a ajuns târziu, când era în travaliu. S-a constatat o ruptură de uter, în timp ce bebeluşul a primit scorul Apgar 1. Atât femeia, cât şi bebeluşul, au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Constanţa. Însă, toate detaliile şi datele exacte vor fi scoase la lumină în urma unei anchete a specialiştilor.

A.C.

Vezi şi:

ÎNCĂ O DRAMĂ! Mămică şi bebeluş, transferaţi de la ISIS la Spitalul Judeţean ÎN STARE GRAVĂ!

VIDEO. Mămica BEBELUȘULUI MORT după nașterea de la Spitalul ISIS, în stare GRAVĂ. Ce spune conducerea Spitalului Județean Constanța

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fa nebuna rujata si penibila s.a sinucis nepoata ta de rusine in locul tau
1
0
ANCHETA SORINA PINTEA.HAI CA VA PLACE MUUULT DE TOOT CACATU.NU SE VA FACE NIMIC.ASTA DATORITA IMPLICARI POLITICULUI IN SIST DE SANATATE.AM SI EXP GRASA CATALIN FECALA UMANA ESTE MEMBRU PSD CU CARNET ROSU.SINCERE SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI.
3
1
Cum sa nasca acasa , ce suntem in evul mediu.Iar daca s-a dus la clinica privata inseamna ca avea contract incheiat cu ea, altfel se ducea la spitalul judetean.Iar cand intri in travaliu,normal ca poti fi acasa, pe strada, la serviciu,la coafor, oriunde.Iar un medic iti spune cu aproximatie data nasterii sau te programeaza pentru cezariana.Ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...inca nasterea puiului de om e un fenomen imprevizibil.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367