REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea: ‘Nu se pune problema să nu se facă spitalul regional Constanţa’

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea: ‘Nu se pune problema să nu se facă spitalul regional Constanţa’

Replica API 24 februarie 2018 | 00:00 365

Se va face, dar ÎN TRANŞA A DOUA DE INVESTIŢII, după Iaşi, Cluj şi Craiova

Se va face, dar ÎN TRANŞA A DOUA DE INVESTIŢII, după Iaşi, Cluj şi Craiova

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, dă asigurări că spitalul regional Constanţa se va face, doar că... nu în prima tranşă de investiţii, aşa cum sunt spitalele regionale Iaşi, Cluj şi Craiova. „Va intra în tranşa a doua de investiţii”, a declarat, în exclusivitate pentru „Replica”, Sorina Pintea. „Voinţă există, dovadă că a fost adoptat un memorandum în acest sens în cadrul Guvernului”, a adăugat ministrul. Discuţia pe seama spitalului regional – o dorinţă de ani de zile pentru litoralul românesc – a avut loc în contextul în care se speculează că oraşul de la malul mării va fi tăiat de pe lista finanţărilor de la centru, având în vedere răcirea relaţiilor dintre liderul social-democrat Liviu Dragnea şi organizaţia PSD Constanţa.

„Se pregătesc documentaţiile, se fac studii de fezabilitate pentru spitalele regionale, se analizează dacă se vor face cu fonduri europene sau prin parteneriate. Am avut discuţii şi cu o echipă de la Banca Mondială, acum ştim exact care sunt paşii de urmat, fiindcă vorbim despre proiecte complexe, nu despre spitale oarecare. Oricare ar fi finanţarea însă, spitalul regional nu va fi terminat mai devreme de anul 2020. Dar, repet, nu se pune problema ca el să nu se facă”, a mai precizat Sorina Pintea.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa faca vasilica cu ministrele creponate,stafidite decat a le pune la munca,ca partenera are una de 25?Si ziceati ca-i prost!
0
0
Guvernu Vasilica Veronica e tare la pasarika! Ele toate stiu cui sa o dea !
1
0
n-o doare gura sa spuna asemenea aberatii
1
0
nici vorba de asa ceva, la fel se intampla si cu autostrazile, dar cand ??? peste n ani ??? Alo te auzi ce spui, transa a doua ??? pai suntem in transa intai de 29 de ani.
2
0
doamnele ministru din guvernul vasilica veronica afara de pasarica care le-a recomandat mai au oare ceva la mansarda
2
0
Sorina,cred ca a jucat in filme xxx ,se vede dupa muian
3
0
Vedeate-am rastignit Stroe Felix , securit jegos cu 7000 de fete !!
5
0
Recent in presa PSD C-TA anunta cu supusenie ca-l sprijina total pe Dragnea. In luna ianuarie Stroe sprijinea ferm deciziile lui Tudose. NISTE LASI PLINI DE FRICA.
4
1
Ministra viseaza frumos -ii dorim somn usor ca ce spune ea seface peste 50 de ani -tot guvernul minte la fel sipromite ca doar nu ii doare gura
5
0
Psd Cta este reprezentat de niste impotenti care,acum dupa cutremur stau ca niste kakati cu capul la cutie si cu frica de a nu-si pierde scaunele si implicit pozitia si favorurile din judet.Dracnea o sa pice cat de curand si,noua conducere psd,ai v-a privi pe cei de la Cta tot ca pe niste kakati fricosi si nici atunci nu vor fi bagati in seama.
5
1
ne spui povesti nemuritoare,fapte...hai sa lasam povestile...asteptam anul 4000...ce povesti ...
9
0
nu se pune problema sa nu se faca spit regional la constanta. sa avem pardon si in ruina care ii astazi functionala pacienti sint selactati drastic.cunosc persoana care avea recomandat o coronografie de catre bucuresti a fost respinsa trimisa la plimbare de conducerea acestui spital.deci sa ne mai scutiti cu atiiita si atiita lauda si imbarbatare.posibil sa fie valabila pt inocenti.problema ii ca sint din ce in ce mai putini acestia.
5
0
O casa decenta pentru a fi gata in detalii dureaza 2 ani. Un spital regional pana va fi gata de folosinta va dura 10 ani daca incepem sapatura la fundatie azi.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108