REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ministrul Trif a petrecut toată noaptea în Vamă. Despre Mamaia a spus că 'sunt lucruri care lasă de dorit'

Ministrul Trif a petrecut toată noaptea în Vamă. Despre Mamaia a spus că 'sunt lucruri care lasă de dorit'

Replica API 2 mai 2019 | 00:16 535

Bogdan Trif, ministrul Turismului, a venit pe litoralul românesc încă de acum câteva zile pe litoral. A petrecut Paştele aici, mai exact a mers în Vama Veche, stațiunea lui de suflet, după cum a declarat oficialul în repetate rânduri.

Întrebat de ce a ales să meargă în Vama Veche, ministrul a precizat că îi place această stațiune, însă a ținut să menționeze că a fost și în stațiunea Mamaia, despre care spune că "sunt lucruri care lasă de dorit", fără să detalieze, deși i s-a cerut acest lucru. Trif a mai precizat că a dispus remedierea celor constatate.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primarie!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei??
2
0
In Mangalia, Str. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.
3
0
Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?
4
0
Dupa figura, pare mai repede un interlop. Nu arata a ministru .
2
0
Bogdan Trif, ministrul Turismului, a venit pe litoralul romanesc inca de acum cateva zile pe litoral. Cititi in plm ceea ce scrieti? Ati omorat lb romana. Huuuoooo
5
1
bine ca a nimerit constanta
5
0
Va dati seama ce ministru avem... sta la masa cu murad dupa ce a fost facut terfelit cu un an in urma... mare ti.e gradina doamne
10
0
Pai tu la puscaria aia de hotel Tomis te duci ? Fugi unde vezi cu ochii de hotelurile makidonilor. Astia sunt zgarciti cu ei , dar cu oaspetii lor ... e jale!
10
0
Drogat si asta
8
1
Foarte deranjat acel Bucovala de intrebarea reporteritei cand a fost intrebat ministrul sa detalieze.Pai stie omul foarte bine ce gestioneaza.O statiune de cacat.Nu s-a adus nimic bun in ultimi 5 ani.Nimic bun.Doar hoteluri aruncate alandala.Mohamed ala vine sa ne invete pe noi cum se face turismul?
10
1
Sugi puli la greu...coninuua aventura muistule
2
9
A fost cazat in hotelul machedonesc. I-a placut nespus. La anul va veni din nou dar sper ca hotelurile machedonesti sa dispara. Adica sa treaca la popor, la aia pe care i-a furat la greu. In rest, toate statiunile, mai putin mamaia unde se gasesc prafuri, sunt goale. Parasite as putea sa spun..Jale 1 mai 2019. Poate la anul va fi mai bine. Asa sper de 30 de ani...
15
1
Am fost cazat intr-unul dintre hotelurile onorabilului domn Bucovala, ca aproape in fiecare an. Anul acesta calitatea produselor oferite la mic-dejun, in special a mezelurilor, se preteaza maxim la un hotel de 2 stele.
15
3
Dovada ca avem ministrii de "calitate,alt drogat din gasca ciumatilor!"Muie PSDistilor!
11
7
asta precis a tras pe nas
11
2
A asteptat ministrul sa-i aduca si lui valul un pachet din barca rasturnata dar i-a adus poola
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272