REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.5° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

MINORĂ lovită pe trecerea de pietoni, în zona Trocadero

MINORĂ lovită pe trecerea de pietoni, în zona Trocadero

Replica API 6 mai 2017 | 21:18 626

Un accident rutier a avut loc în municipiul Constanța, în zona Trocadero. O tânără a fost lovită în plin, pe trecerea de pietoni.

De precizat că tânăra a traversat regulamentar, pe culoarea verde pentru pietoni.

UPDATE

Potrivit oamenilor legii, accidentul s-a produs la ora 20:30. Un autoturism Tico, condus de V.M., pe bulevardul Al. Lăpușneanu, odată ajuns la la marcajul pietonal de la intersecția cu strada Secerișului, a surprins și accidentat ușor o minoră, Ș.D.B., care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului, din partea dreaptă a conducătorului auto. S-a întocmit dosar penal pentru șoferul în cauză.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot oi proaste sunte-ti si voi care conduceti fara sa ganditi si sa respectati legislatia,traiti in Romaniai va dati basini cu fitze ca este prea mare coruptia
3
1
Sa se puna camera video la toate intersectiile, stiind ac sunt filmati acesti soferi incontienti poate ar avea putina teama de politie, te spulbera in plin pe trecerea de pietoni asa se obtin permisele in acest oras super corrupt, spaga e la ordinea zilei
7
1
Daca pietonul nu se asigura, pietonul moare. Nu mai fiti oi proaste, legea este ceva artificial, de ce sa te bazezi pe lege, ca "domne, in lege scrie ca pietonii au prioritate, am si verde etc." in loc sa te asiguri tu in primul rand pentru viata ta? In general, oricine este lovit pe trecere mi se pare de o prostie inimaginabila; asigura-te constant in mortii ma-tii si nu mai merge cu ochii indreptati numai in fata sau in telefon. Pai cate lovituri imi luam eu daca nu ma asiguram, doar eu stiu
6
3
boby vegas, cretin si cu carnet luat pe spaga probabil esti tu, boraturo. Boul baltii
6
5
Minora ce cauta singura noaptea pe strada ? ..cat priveste soferul ..soferii majoritatea sun cretini cu carnet luat pe spaga ..
3
10
Litera de lege, multe basini conduc mssini dadandu-se rah---l din C-R uitand ca sunt si ei oameni,mai mult un praf in vant
4
1
Un eveniment rutier este un lucru neprevazut,deci nu tine de natura psihica a conducatorului auto. Intersectia de la Trocadero este cea mai periculoasa pentru ca are galben intermitent pt dreapta. Daca pe cealalta babda ai autobuzul sau un microbuz iar pietonul traverseaza in fuga nu poti sa-l vezi si ai toate sansele sa-l lovesti. Fapt pemtru care trebuie schimbat semaforul cu culoarea rosu si pentru dreapta.
2
2
sta la intrarea in oras, la panda, sa-i prinda pe cei pe cretini si sa le ia spaga, in loc sa-i vada pe cei care trec pe rosu, prin tot orasul! Sper sa scape fata si cretinul sa fie amendat. rau!
9
2
Litera de lege. Asigura te pana ajungi pe celalalt trotuar!!
14
3
O tanara a fost lovita de niste retarzi,se vede din poza,dupa ce a nenorocit-o pe viata ii acorda prim ajutor.Daca si-o lovea pe MASA pe trecere tot xa niste NESIMTITI ar fi condus?
9
27

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272