REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Minoră VIOLATĂ de un taximetrist recidivist, la Constanța!

Minoră VIOLATĂ de un taximetrist recidivist, la Constanța!

Replica API 9 august 2017 | 17:03 1101

foto: wonderslist.com

O tânără în vârstă de 17 ani a fost agresată sexual de către un bărbat în vârstă de 41. Minora scăpase de la serviciu, chemând un taximetru pentru a ajunge acasă. Numai că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru fată, după cum ar susține ea. Cert este că suspectul a ajuns după gratii. El a mai fost condamnat pentru o faptă similară, petrecută la cumpăna anilor 2012 – 2013.

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe Vasile Paraschiv, în vârstă de 41 de ani, din orașul Ovidiu – județul Constanța, bănuit de comiterea faptei. Astfel, în noaptea de 6 spre 7.08.2017, o tânără, care lucrează la un restaurant/terasă de pe raza municipiului Constanța, la finele orelor de program, a chemat un taximetru pentru a ajunge la domiciliu. Pe drum, a intrat în vorbă cu taximetristul, acesta propunându-i să vină la el acasă pentru a consuma un pahar cu whisky. Zis și făcut. Vasile a cumpărat o sticlă de pe drum și apoi au decis să meargă la un hotel, alegând ca destinație Minion de pe Dezrobirii. Numai că acolo individul a avut și alte pretenții, astfel că a întreținut raporturi sexuale normale și orale fără consimțământul victimei, aceasta precizând că ar fi mers cu el pentru a se cunoaște mai bine, după care persoane din anturajul fetei au precizat că a fost forțată și amenințat de către individ la modul: "Dacă te zbați sau țipi până în cameră, te omor!". Se pare că fata este din mediul rural și locuiește în municipiu la o mătușă. Însă, ancheta va scoate la iveală cum s-au petrecut faptele. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar la data de 8.08.2017 a fost prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Menționăm că individul nu este la prima abatere, el mai fiind cercetat pentru viol și în 2013. Totul s-a petrecut la cumpăna dintre anii 2012 şi 2013, într-un hotel din zona Taberei Năvodari. O tânără de 21 de ani, care lucra la un bar din zona Faleză Nord, a fost acostată de respectivul bărbat, cu care se şi cunoştea de altfel, el fiind taximetrist. A urcat în mașină, însă a fost dusă la un hotel. Acolo, ea susţine că a fost ameninţată şi violată. După ce a reuşit să scape, aceasta a sunat direct la Poliţie, Vasile Paraschiv fiind arestat. A fost condamnat și a executat din pedeapsă 3 ani, fiind eliberat condiționat în 2016.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce sa dus la minion la whiski hai ma ce drac vrajala ei asta trebuia sa se duca acasa nu la hotel cu taximetristul
1
0
E destul de periculos sa circuli noaptea, ca fata, singura cu taxiul, insa clar pustoaicei i-a placut. Eu nu mai inteleg rostul violurilor in ziua de azi. Sunt atatea prostituate care stau dezbracate sau aproape dezbracate pe marginea drumului intens circulat de masini, care presteaza servicii sexuale chiar si doar pentru cateva tigari, pentru ce sa te complici cu o pustoiaca care poate accepta sa presteze, sau poate nu, cand poti sa mergi la sigur?
3
0
Vreau si eu trufandale
6
0
Prin definitie barbatul este un animal de prada si incearca dar tirfulita asta ce credea? A cautat-o cu luminarea si acum vine cu vrajeala ca sa vrut violarea ! Probabil nu sau inteles la pret!
3
1
Domnul taximetrist a aplicat tactica de la moldova ! Si anume : intai faci fata muci cu bautura si apoi o faci prastie!
5
0
Multi TAXImetristi sunt infractori!
3
2
Taximetristi care stau seara dupa orele 22 in satul de vacanta nu vor sa plece de pe loc numai daca le achiti 15 lei iti impun daca vrei si NU PORNESC CEASUL ,uneori cursa nu face cat iti impun.
2
1
Voia sa isi scoata cursa de taxi gratis si avea si gatul cam uscat
3
0
Sictir, curva mica. Cand ai acceptat sa il cunosti la un pahar de whiskey pe unu de 40 de ani ce te asteptai sa se intample ? Sa iti arate colectia de pokemoni ? E clar ca aveai tot planul facut. Cand ai incercat sa il santajezi, nu a avut cati bani i-ai cerut ? A avut puta prea mica ? A terminat prea repede ? De ce s-a ajuns la politie ?
15
3
Doar 1% din taximetristii din Ct sunt oameni seriosi. Restul niste ordinari jecmanari care miros oamenii cu bun simt care nu au chef sa se certe ca la piata in taxi cand vine plata de trei ori mai scumpa. Au un tupeu de infractori...probabil si sunt. QED!
32
2
nu s-au inteles la bani
20
3
Ganditi perfect ca in statul islamic. Mai ramane sa defilati cu steagul negru. La 41 de ani soferache a ajuns degeaba.
8
3
Eu 17 yars old frygida caut cu ardoare taximetrist trist preferabil uber dispus sa ma asculte si sa ma creada
3
5
De ce nu spuneti de la ce firma era taximetristul respectiv? Nu observati ca s-au inmultit reclamatiile la adresa taximetristilor? Dl. ala smecher,Lica, nu intervine sa faca ordine? Sa vada golaneala de la gara. Toti esuatii si derbedeii s-au facut taximetristi.Ti-e fica si sila sa iei o masina cind ai nevoie.Intr-o perioada trecuta incepusera sa fie mai civilizati.
18
3
Ba frate, cat de prost sa fii sa ai condamnare pentru viol, sa fii eliberat conditionat, si inca sa abordezi femeile in felul asta?
25
3
In primul rand e si ia mica Prostituata ,ce cauta sa mearga cu el cand a invitato,sigur de la cineva cu experienta a fututo si nu ia dat bani care ia promis si daca voi credeti ca Mizeriile de Taximetristi ne reprezinta orasul turistic C-ta,am ajuns un orasi de Kakat,turistic la malu mari,ce comportament au acesti taximetristi,ne spalati si nu stiu sa vorbeasca si gandesc numai la ciordeala.
15
6
Fata asta a crezut ca taximetristul o sa-i arate colectia lui de carti de citit intr-o viata de la Adevarul insa el i-a aratat cum se regizeaza o scena fierbinte din sandra brown.Fetei i-a placut actiunea penetranta dar nu i-a placut calitatea whisky-ului netimbrat!!!Si l-a reclamat pe fraierica!!!
20
5
Normal ca fata e vinovata,ce a cautat a gasit,oricum viol nu are cum sa fie, a spus clar ca ea a mers cu el!
23
5
Daca accepti sa te duci la hotel cu un barbat in varsta sa bei un ,,pahar'' nu se Mai numeste viol. Sunt sigura ca si ea era constienta ce o sa urmeze. Probabil s au certat si ea a vrut sa se razbune pe el. Doar nu e prima oara cand face asta. Trist cum au ajuns copilele din ziua de azi. De la 13-14 ani nu mai sunt domnisoare. Cat despre taximetrist nici el nu e usa de biserica. El nu stia ca e minora? Oricum aproape Toti taximetristii sunt libidinosi. Odata unul mi a pus mana pe picior si i am tras o palma si am plecat
22
3
minora este vinovata , nu avea pe piept tariful practicat . Ea a crezut ca merge la un client cu , face DE TOATE , dar nu a prevazut ca taximetristul este angajat si trebuie sa dea si chiria pe masina .......la urmatoarea socializare sa incaseze banii inainte , sa nu mai fie probleme .....sau sa reorienteze , taximetristii nu isi permit TRUFANDALE , ....doar tinere pensionare .
12
8
Fata nu stia ce inseamna "a se cunoaste mai bine",la 17 ani se duce acasa la bosorogi sa bea un pahar .
22
4
Deci fata a mers la el acasa...voi nu vedeti ca nu a fost violata ? Ce justitie de rahat
32
6
Buna fata. Ghinionul taximetristului este faptul ca ea este minora si uite asa de la o partida de comun acord a ajuns santajabil. Probabil nu a avut bani sa o rasplateasca si s-a ales cu un dosar penal de viol. Ea saracuta o fata cuminte de doar 17 ani care a acceptat sa mearga la un necunoscut acasa in toiul noptii la un pahar de alcool. Pe bune ? Nici politistii cred ca nu au pus botul, iar procurorul cred ca radea si completa dosarul pentru asta este legea.
43
6
Ce zdreanta...adica aia...
30
5
TOTI TAXIMETRISTII SUNT NISTE VIOLATORI NENOROCITI, NISTE CIORI ORDINARE, JEGURI DE OAMENI, COCALARI IMPUTITI, JEPCARI NENOROCITI, PLEAVA SOCIETATII, SCURSURILE SOCIETATII, INCULTURA PESTE MASURA, SA VINA UBER ul SA VA STARPEASCA !!
24
12
Asta e cusuta cu ata alba, adica tu la 17 ani ce crezi ca s-ar putea intampla cand accepti sa te duci acasa la unu in toiul noptii, "sa bem ceva". Ori e foarte proasta, ori e cordaciune si e suparata ca nu i-o fi dat ala vreo suma. Daca esti fata linistita, nu accepti sa mergi acasa la un taximetrist. Las-o jos ca macane.
40
4
Amatori de sex amandoi!S-au cunoscut mai bine f repede!mai ales ea,l-a cunoscut pana-n cotor!
44
4
minora : noaptea pe strada, merge la necunoscuti, bea whisky...minora. doar sa se cunoasca bine. ea 17 ani, el 41, doar sa se cunoasca. ma laaasi
47
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108