REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

MINORUL care a dat foc blocului din KM 4-5 a fost ARESTAT PREVENTIV!

MINORUL care a dat foc blocului din KM 4-5 a fost ARESTAT PREVENTIV!

Replica API 22 decembrie 2021 | 16:21 9596

Magistrații Tribunalului Constanța, la data de 22 decembrie a.c., au admis contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța în cazul minorului în vârstă de 15 ani care a incendiat blocul din KM 4-5, situat pe strada Prelungirea Nicolae Grindeanu. Astfel, magistrații au desființat încheierea atacată și au admis propunerea procurorilor, minorul în vârstă de 15 ani fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Amintim că Instanța de fond, respectiv Judecătoria Constanța, eliberase un mandat pe numele minorului de arestare la domiciliu.

Menționăm că în noaptea de 15 spre 16 decembrie a.c., un incendiu de proporții a a avut loc la un bloc din strada Prelungirea Nicolae Grindeanu. Totul a pornit din parcarea subterană unde doi minori, unul de 15 ani și unul de 13 ani, au turnat combustibil pe un autovehicul, focul extinzându-se cu repeziciune.

click pe foto

click pe foto

Ce a urmat este o reală tragedie, în urma incendiului, 150 de apartamente au fost afectate și sunt nelocuibile, 37 de autoturisme sunt distruse, iar 250 de persoane, dintre care 70 de copii, au rămas fără locuință.

Citește și:

INCENDIU DEVASTATOR în CONSTANȚA! Un BLOC a luat FOC, oamenii au ieșit DESCULȚI în STRADĂ! VIDEO

URMĂRILE INCENDIULUI DEVASTATOR din CONSTANȚA! Oamenii sunt DISPERAȚI! VIDEO

L.I., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astazi a fost violat in arest de un puscarias de 21 ani Daca instanta asa a gandit e clar in ce tara traim
0
0
si ...datoria parintilor si a societati primeaza!
2
1
anuntzam ca pe yt, a fost publicat Sfanta Elefteria 5, despre politistii de la navodari, Vizionare placuta
1
0
In sfarsit cineva care are putina ratiune pe site-ul asta de cacat! Bravo, oricine ai fi
1
8
Baiii ce treaba are constructorul ? Ca a izolat cu polistiren ? Aici e combinatie mare sa plateasca,sa denigreze constructorul,el a construit cum a putut si a vandut, dupa ce a vandut tot blocul si a luat foc ce vreti sa va dea banii inapoi ? Ca ce? Ca nu avea aviz isu? La 30 de masini luate foc nici 30 de masinibde pompieri nu faceau fata!!!!!
8
9
E minor are drepturi, lasa ti copilul in pace! Dezvoltatorul si primaria vinovati!
5
22
Ma tot uit si nimeni nu scrie nimic despre dezvoltatorul imobiliar
13
6
In America fiul lui Gino Iorgulescu era de mult la parnaie, acest minor a ajus dupa gratii ca este un neica nimeni. Daca avea cel putin o pila, azi se pi pi pe voi toti cum de altfel o fac multi in tara asta
24
4
In America putoiul asta lua cel putin 30 de ani de puscarie , primii ani pana majorat i-ar fi petrecut intr-un centru pentru minori , iar dupa....transferat la parnaiasii adulti !!! Si oricum , ''inocentii' astia de care va este mila , la ora 1 dimineata se aflau in parcarea aia la furat , spart masini !!!
33
4
Hai sa o luam altfel . Primul vinovat constructorul care nu a luat aviz Isu care nu a montat obligatoriu daca avea aviz isu stropitoare apa in tavan , care a mai facut 2 etaje care nu figureaza in acte ca si apartamente ,urmatorii sunt inginerii care si au pus stampila pe finalizarea proiectului , uramatorii cei de la primarie care au venit si au facut receptia cladirii au pus stampile pe acte pe acte , cei de la cadastru care au cadastrat cladirea si sa putut face vanzarea apartamentelor , iar ultimul este acest copil care reflecta oglinda societatii noastre si a celor mentionati mai sus
36
9
Dane, e fii-tu ma ? Copil facut la betie de parinti care au fost copii batuti cu pwl in cap precum e el .
25
2
Pdeapsa cu moartea pentru ambele dejectii umanoide si confiscata integral averea parintilor!
9
17
Oare chiar sa fie el? Sau e un " Colectiv" putin musamalizat?
4
17
Pirnaie pe viata
23
12
Lasati ma copilul in pace!
21
41

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468