REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Mircea Dobre îl face praf pe deputatul USR Cristian Ion Stelian

Mircea Dobre îl face praf pe deputatul USR Cristian Ion Stelian

Replica API 26 august 2017 | 00:00 1082

Deputatul USR Constanţa Cristian Ion Stelian va ataca în contencios administrativ proiectul votat în penultima ședință CLM privind vânzarea unui teren în muncipiul Constanţa. Prezent la ședința CLM de vineri, 25 august, parlamentarul s-a înscris la cuvânt, pentru a preciza că terenul în cauză a fost dat fiicei consilierului local PSD Mircea Dobre, Magdalena Cristina Piuaru. În realitate, terenul a fost vândut de municipalitate către aceasta.

Deputatul USR Cristian Ion Stelian susţine că decizia în cauză a “beneficiat” de sprijinul lui Mircea Dobre, în sensul că acesta ar fi semnat avizul de la Comisia de specialitate din cadrul CLM pentru acest proiect, ba mai mult, că ar şi fi votat pentru tranzacţie în cadrul şedinţei CLM. Deputatul a menţionat că are informaţiile de la anumiţi consilieri locali. În cadrul şedinţei de vineri, consilierul Dobre a ţinut să îl contrazică pe deputat, afirmând că s-a abţinut de la vot în comisia de specialitate, dar şi în şedinţa în care a fost dezbătut proiectul privind terenul.

Mai mult, Dobre a declarat, pentru “Replica” de Constanţa, că deputatul USR a venit la şedinţa de consiliu de vineri şi a “minţit plenul CLM” din dorinţa de “propagandă electoral de doi bani”. “La comisia de specialitate din cadrul CLM, unde sunt şi preşedinte, sunt obligat să semnez avizul, fie pozitiv, fie negativ. Dar nu am votat, m-am abţinut.

De fapt, în locul meu a semnat consilierul PMP Alexandru Zabara. Şi să nu uităm că avizul comisiei de specialitate este consultativ! Plenul Consiliului Local este suveran, prin votul consilierilor se decide. Iar eu m-am abţinut”, a explicat Dobre. Acesta a lămurit şi “misterul” terenului: “Vorbim despre 150 de metri pătraţi de teren, deci nu cine ştie ce suprafaţă enormă. Este o întregire de proprietate pentru care a făcut solicitare de 5 ani. Dacă eu aş fi intervenit, dacă aş fi făcut ceva în calitate de consilier sau ceva, păi nu era votat de mult? E de 5 ani cererea, e o cumpărare, nu a furat de la nimeni. Ce să îi fac dacă e fiica mea? Să o mut din oraş că sunt eu consilier local?!”, a conchis Dobre.

C.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
. .iar cu Soros, "preputz", iar gandesti cu tiroida?
4
5
Acest Dobre era un neica nimeni si astazi daca nu punea nevasta-sa laba pe un hotel in Mamaia dupa 1990. A prins-o Revolutia sefa de hotel si l-a cumparat la pret de nimic, intai in locatie de gest si apoi prin MEBO. Si uite asa au inceput sa parvina Dobre and Co. Apoi s-a bagat Mircica cu brutaria, contracte cu statul, etc,etc. Fiu-sau , in urma cu cativa ani era un cunoscut consumator de etnobotanice in Faleza Nord. Acum se crede asa mare ca nu mai vorbeste cu ta-su. Iar fiica este de o impertinenta rar intalnita, are un tupeu de nesi fantastic. Astia sunt celebri Dobre si fiii!
11
1
Credeti sau nu, in anii 90, Dobre isi incepea afacerea vanzand paine dintrun garaj, undeva pe bdul Mamaia. Este adevarat ca a profitat masiv de banii primariei pe timpul lui Mazare iar acum, cu Stroe si PSD, ii merge si mai si... Adevarul este insa ca firma si-a dezvoltat-o singur, cu greu iar acum vin si banii. Beleaua este ca la toti li se urca puterea la cap si devin tupeisti, crezand ca li se cuvine tot si pe gratis. Restul sunt fraieri si " negrii", psdul fiind cel mai nociv partid care promoveaza aroganta, prostia, slugarnicia si pupincurismul. Si sfidarea si incalcarea legilor!
8
0
boulez e un avocat f bun. jegu asta de brutar nici nu stie cine e jules verne si face avere, vai mama mea de prosti care ii votati. pisha mas pe dobre si neamu lui
11
2
oricum pentru noi prostimea metru este mai scump la periferie decat ce cumpara dobre in buricul constantei.ASTA ESTE DREPTATEA FACUTA DE PSD.VOTATI IN COPNTINUARE PSD.
12
1
Fam.Dobre ca toata clica psd profita de funtii bani infuenta si sumpara ieftin cu mult sub pretul pietei terenuri in zone bine cotate.Iar cetateanul de rand nu poate cumpara sau primii un loc de casa in zonele perifeice ale constante ,oricum
10
2
JALNIC ARTiCOL DE PROPAGANDA
10
2
Acest Cristian acest nimeni in drum de la part sustinut de Soros caruia ii zice USRnu are habar de nimic.In loc k functia bugetata de stat sa ii dea satisfactie mai haleste si hindel.Uitativa la chipul acestuia musteste inteligenta ii el.Dar tre sa iasa in evidenta cu ceva si a hotarit sa faca circ.Platit de stat.Jaaaalnic personaj.
5
9
Vreau sa imi cer scuze public fata de cetatenii Constantei, fata de domnul deputat Stelian Ion si fata de locatarii carora le vom demola garajele. Este adevarat, tatal meu a comandat acest articol in urma descoperirilor facute de domnul avocat ca sa ma apere pe mine, deoarece pe acest teren vreau si eu sa construiesc un blocusor cu 8 etaje pentru mine si pentru prietenii mei. Va promit ca este ultima data cand tatal meu impreuna cu domnul vice Babu, vor mai face aranjamente in asa fel incat sa ma pot realiza si eu din punct de vedere material. Va multumesc pentru intelegere.
12
2
Ce titlu de doi lei! Replica a inceput sa saliveze la banii primariei.
11
4
e cel cu franzelariile? acum e politician?
13
1
Un NESIMTIT si el si fiul lui MINISTRU .Niste JEGURI ORDINARE
14
2
Zdrente ordinare ! Nu va mai saturati , ati facut averi din furt ! Sa dea DUMNEZEU sa nu aveti parte de ei ! Sa- i dati pe toti la doctori ! De HARAM au venit de haram se se duca ! Sacali nenorociti!
19
1
mazare era utc-ist cand a devenit primar in 2000 . vopsea blocuri , banci in parcuri , sedintele CL erau ca la UTC , toti votau intr o veselie ce spunea Radu mamei . Acum alde Dobre si fii , urmasi demni in CL , dupa izgonirea lui Radu cel Frumos , vor sa faca ce facea fostul mic domnitor al judetului . Interesul poarta fesul .........turcisme fanariote curate
18
2
Nu le mai ajunge si lui si lu fiusu
15
2
Se scuza cam tare acest nesimtit Mircea Dobre pentru ca se stie cu musca pe caciula. Chiar asa, cat costa un articol in replica?
21
2
De conflict de interese a auzit domnul VESNIC CONSILIER?????????????
20
2
Probabil au facut un pret ridicol. Daca esti un om normal, muncitor si onest, platesti o viata pentru un rahat de apartament. Pretul e problema ... si licitatia lipsa.
19
2
Bai cretinilor din primarie , da-ti tinerilor cand se casatoresc 350 mp de teren sa-si faca casa , nu-l mai FURATI voi !!!
23
2
CITITI OAMENI BUNI INCULTI SI PROSTI! ESTE UN AVIZ SEMNAT DE EL - EL E PRESEDINTE DE COMISIE. E OBLIGAT SA SEMNEZE. DACA NU SEMNA NU ERA VALID. LA VOT S-A ABTINUT. SUNTETI CHIAR INCUIATI SI PROSTI. DOAMNE. SPER SA MURITI
3
23
Interziceti atribuirile si negocierile directe cu primaria. Prin ce metode deochiate sunt alesi?
12
3
Sa-si dea demisia de onoare ! Opsss, staai ca asta nu stie din astea. De ce nu primesc eu , tu un teren chiar si de 100 de mp2 in buricul targului ? Oare de ce? Aveti grija hodorogilor ce votati la urmatoarele alegeri !
21
3
Tripleta Fagadau, Babu, Dobre vor sa puna orasul pe chituci.Nu e de ajuns ca drogatu de Mazare a vandut aproape tot, i-a lasat pe acesti pupincuristi sa roada si ei ceva. POATE LA VIITOARELE ALEGERI NE DEZMETICIM SI NOI.
26
3
Bai frate cat de lacom sa fii? Dobre are toate pietele din Constanta dupa care castiga bani din chirii. Are brutaria si multe alte afaceri. De ce este atat de lacom?ce mai vrea?
26
2
Nu exista nici un partid cu cel putin 50% oameni dedicati alegatorilor,asa cum nu exista nici institutii ale statului cu macar 50% din personal dedicate scopului declarat oficial. Daca ar fi altfel in sens pozitiv,tara si locuitorii tarii nu s-ar fi aflat in situatia nasoala existenta de fapt. La noi nu a existat lustratia macar asa ca in fosta Germanie comunista sau respect fata de popor,de propria tara macar ca in tarile foste comuniste din jurul nostru. Ce rezultate poti avea, decat ce se vede?Mahalagii la varf si dezastru in rest.
17
3
Acelasi mesaj banditesc in stil pur PSD-ist: nu sunt eu vinovat, asa s-a intamplat. Nu va e rusine, hotilor? Pai de ce nu a primit fiica-mea acel trren in buricul Constantei? Ce licitatie ati facut voi, de nu a stiut nimeni? DNA sa vina sa va ia!
29
2
Nu se ofera drept la replica, actul a fost semnat de Dobre acesta fiind pe siteul primariei. De ce dezinformati ? V-au sponsorizat cei de la PSD ?
18
2
Nu va mai satura D zeu sunteti pusi numai e furat. Vechile metehne ale camarilei mazare nu au trecut. Cum e s fii milionar si sa te bucuri la 150 mp luati de la primarie. Mare rusine! Mare zdrentoi!
25
2
Unde-I praful,ca nu-l vad!?!
5
3
dobre de unde se umple dobre si neamu el si copii lui ba fisa bz fisu cretinoidul de la turism sa traiasca cine i s bagat pe usa psd mici tarati pe jos invizibili si acum plosnite pline de sange dna nu ii vede sunt din gasca de ani lungi cum spunea un primar fost mergeti la nea mircea
23
3
replica e un mare cakat, psd e un enorm kacat !
26
2
Ce suprafata ? Sa fim seriosi ! Astia , hienele de la PSD , si-au tras ei zeci de mii de hectare de padure , dintr-o singura semnatura ... Ca au titluri , ca au valoare ... Javre !
29
6
serios? primul articol era fix prima bucata din acest text. acum este adaugata si declaratia lui dobre. unde e manipularea? nu cumva la tine?
10
10
Articolul este manipulator, scris la comanda lui Mircea Dobre. Ati postat o varianta pe care ati sters-o si ati inlocuit-o ulterior. Este o rusine sa denaturati lucrurile in halul asta
28
6
Articolul reloaded. Pai primul unde este? Dobre n.a anuntat conflictul de interese, a votat pentru ca sora lui sa primeasca un teren al statului. In centrul Cinstantei i se parvputini 150 de metri? De ce nu mi i.a dat mie?
26
4
De ce ati sters articolul pe care l-ati postat mai devreme? Nu a fost multumit domnul consilier? V-a pus sa il rescrieti?
30
5
PSD ciuma rosie! Ati vandut orasul si tot voi faceti pe sfintii?
36
4
Oamenii de rand nu au posibilitatea sa cumpere un teren de la primarie in centru Constantei, pe cand clientela politica PSD imparte fiecare metru patrat ramas liber. Un articol cu siguranta platit bine de familia Dobre.
34
5
Cat l-a costat pe Dobre articolul sau sa stie lume cam costa sa te discreditezi cu un articol aservit?
36
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614