REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mircea Vizitiu, de la IPJ Constanța, iese la pensie!

Mircea Vizitiu, de la IPJ Constanța, iese la pensie!

Replica API 1 august 2022 | 00:00 7016

După ce a fost pus la dispoziție de către Inspectoratul General al Poliției Române, iată că Mircea Vizitiu, adjunctul IPJ Constanța, pe linie de Investigații Criminale, iese la pensie. Acesta, potrivit informațiilor noastre, a depus cerere de ieșire la pensie, care i-ar fi fost aprobată, astfel că va ieși din sistem începând cu data de 1 august, potrivit informațiilor noastre.

Mircea Vizitiu

Comisarul șef de Poliție Mircea Vizitiu, este adjunct în cadrul IPJ Constanța din anul 2015, când a venit de pe funcția de șef al IPJ Brăila. Însă, anul acesta, la sfârșitul lunii iunie, a fost pus la dispoziție, decizie luată de către Inspectoratul General al Poliție Române. Potrivit informațiilor noastre, Mircea Vizitiu ar fi urmărit penal într-un dosar DNA, fiind vorba de faptul că ar fi anunțat o persoană că fusese depusă plângere penală pe numele ei. Cercetările sunt în toi și se pare că speța ar fi mai amplă, vizate fiind mai multe persoane.

Însă, iată că Vizitiu a decis să iasă la pensie, la cerere.

Adrian Glugă

Astfel, chestorul Adrian Glugă, șeful IPJ Constanța a rămas fără adjuncți cam de o lună de zile, unul dintre posturi fiind deja vacant de ceva timp, iar celălalt pe care l-a ocupat Vizitiu.

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bun profesionist până a fost prins cu mâța în sac
0
0
Este regretabil si daunator ca se folosesc cuvinte jignitoare fara nici un temei. S-a pierdut un profesionist adevarat,un ofiter cinstit si curat. Aici e problema! Nefiind spagar,corupt sau santajabil,nu mai avea loc. Dintre cei care au scris in necunoastere,in afara de grava ofensa adusa limbii romane,nimeni nu are ce sa-i reproseze. Timpul va demonstra adevarul.Sanatate si liniste Domnule Comandant! Pensie lunga
1
2
Rapi Rapotan e cel mai mare esceocn,spagagiu al IPJ C-ta si al MAi.
1
0
cautare pe yt si ve-ti vedea de ce a plecat Domnu' Dancu
1
0
INCOMPETENTA MA CARACTERIZEAZA !
0
0
Juniorul Catana nu este acela pentru care a fost infiintat un post de sef la nave la ANR din portul Herastrau ? Cu masina si sofer personal ?
2
0
Iti vom gasi noi o sinecura la stat, cel mai probabil la politia locala, o functie bine platita, aici sau la Braila, unde vrei!
0
0
Ne feream de Politia Locala, sperand ca o sa faca cineva dreptate pana la urma. Credeam ca o sa faca dreptate IPJ. Dupa cateva contacte cu aceasta Institutie, in care am cerut dreptate, mi-am dat seama ca nu e diferenta intre IPJ si Politia Locala. IPJ Constanta l-a fortat pe acest ofiter de cariera, ca a facut cariera, nu? , sa-si dea demisia, sa nu-si pateze mai mult imaginea in urma PROCESULUI. IPJ-ule Constanta, ce note vor lua ofiterii tai de cariera, pe 9 august? tot 4,21, tot 5,63 ? Sper ca Europol sa vegheze pe 9 august sa se dea note pe bune.sa nu intervina iar spalatorii de imagine
2
1
O scursura
1
0
Cu sanatate si liniste pensie lunga . Alogenii , lasii si tradatorii continua la butoane .Pana cand ?
0
0
Dancu a iesit la pensie la 60 cu 3 ani peste limita, e o mica diferenta.
0
2
bine ai facut.lasa pe cei care nu au habar ce inseamna politie sa munceasca.dar asa este cand sistemul nu te mai vrea.sa fii sanatos.
0
0
Au vrut sa-l scoata la pensie, nu a dorit el singur..idem DANCU
0
0
Ramas bun IPJ, bine te am gasit POLITIA LOCALA !
0
0
Un profesionist ca dl Vizitiu nu va mai veni curand la IPJ. Singurul din conducerea IPJ capabil de relationare cu toate structurile din judet. Pensie lunga dl comandant. Ceilalalti care lasa comentariile rautacioase sunt cei care s au uitat mereu peste gard la rezultatele si actiunile dvs.
0
1
Da frate ! PENTRU IN -COM -PE -TEN -TA ! Pare ca Junior il intrece.
0
0
Cel mai mare dobitoc a fost chiru ion care a fost batut de paznicii din VTraian si era spagar la greu
1
0
..si sa-l pupi...in K.... de la i mm...sa te simpti bine..
1
0
Pensie lunga cu sanatate.
0
1
Acest ipochimen iese tot pe usa din dos. Si-a cerut iesirea la pensie ca are dosar penal caci daca nu era depistat cu faradelegile facute nici ca iesea la pensie. Ca el sunt si altii pe care mi se face scirba sa le pronunt si numele.
1
0
Dar pe jeul de Rapotan cand il cerceteaza ca era taticul infractorilor si spagarul politistilor pe care ii proteja?
1
0
Normal ca s-a pensionat, la 12000 de lei pe luna, cine nu s-ar pensiona. Unde mai pui ca tot la stat se va angaja. Tot pe bani frumosi. Ca asa e la Romanika pentru unii muma, pentru altii ciuma!
0
1
Politia Romana a mai pierdut un jeg
5
0
Sa fiti siguri ca individul asta dupa ce ia prima pensie se angajeaza pe aceeasi functie la stat. Trai nenica si pensie si salariu. Astea da legi pentru borfasi, iar prostii muncesc de le sar capacele.
1
2
Cam cu a mai fost demis inca unul de-ai nostrii, dar de la conducerea ANR. Catana. DEMIS PENTRU INCOMPETENTA !!!!!!! Ce rusine mai mare ca aceasta ?
1
0
Arogantul asta sifonar care dadea dume din dosarele penale muncite din greu de politisti ! La fel ca si DANCU CONSTANTIN , alt sifon , au iesit pe poarta din dos a I.P.J.-ului !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108